JHM 1873 #561 Отговорено преди 12 часа (Редактирано) Преди 1 час, simo vtecman написа: И аз съм с такъв акумулатор и вече 6 години го ползвам без проблем. До 4 паления на ден,и къси преходи от по 4км. Има и извънградско,защото пробега на година ми е около 20к. Така че не,вярвам начудеса в моя режим! Редактирано преди 12 часа от JHM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 210 #562 Отговорено преди 11 часа преди 54 минути, JHM написа: Да,два дена,но го надуших още преди месец,че върти тегаво. След припалване(с бутане) вчера вечерта,днес сутринта запали. Aми комплекс от фактори е: каране на къси разстояния + оставяне на слънце. И аз преди не вярвах, но лятното пряко слънце също убива батерията. Затова лятно време, ако не я карам дълго, освен че я слагам в гаража, откачам клемите. Не знам дали може да го спасиш в това положение, може би до зимата ще те изкара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1873 #563 Отговорено преди 11 часа Със сигурност до зимата,със зареждане периодично ще изкара. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6727 #564 Отговорено преди 11 часа Преди 1 час, JHM написа: До 4 паления на ден,и къси преходи от по 4км. Има и извънградско,защото пробега на година ми е около 20к. Ами това си е нормална експлоатация. Не знам какво значение има слънцето при затворен капак? Моята спи в гаража - заключена, но след 3-4 седмици некаране (а преди това само къси градски), пак пада с 1 волт и то без излишни утечки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 212 #565 Отговорено преди 10 часа Преди 2 часа, JHM написа: До 4 паления на ден,и къси преходи от по 4км. Има и извънградско,защото пробега на година ми е около 20к. Така че не,вярвам начудеса в моя режим! И моят режим е като твоя, дори километрите за годината са по малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1873 #566 Отговорено преди 10 часа Да пригаждам ли към нещо такова е въпроса? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1598 #567 Отговорено преди 9 часа (Редактирано) @JHM Взимай го ако влиза в определеното място. но трябва по чести дозареждания с зарядно. Дано този път те изкара дълго. Редактирано преди 9 часа от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове