Deodriver 35 #1 Публикувано 19 Юли, 2016 (Редактирано) Колеги,искам да попитам някой има ли представа каква точно карта трябва да се постави в навигацията?Пише само PC Card,но е явно,че трябва да е с адаптор.Също така,дали има значение за големината на картата,като GB.Искам да я използвам за музика. П.п Става въпрос за CR-V 3 генерация. Редактирано 19 Юли, 2016 от Deodriver Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #2 Отговорено 20 Юли, 2016 Колега, поразрових да видя снимки на тази карта и видях, че става въпрос за PC MCI карта. Това е карта (адапрор, която много често се ползва при лаптопите ) която може да бъде с различни входове (PCMCIА->CF; PCMCIА->card reader; PCMCIA->USB). Идеята като цяло е да ти сложат такъв универсален слот и ти сам да избереш каква карта да си закупиш. Силно ти препоръчвам това да е PCMCIА->card reader 5in1 или 10in1 за да успееш да обхванеш повече разновидности на мемори карти. Като цяло е малко поостаряла технология и вече не се ползва, но съм сигурен че ще си намериш ако не в магазин то някъде по OLX или базар. бг. Колко GB обаче поддържа незнам( виш дали нямаш отделна книжка при документите на колата за нея защото в стандартния мануал я няма навигацията). За музика предполагам, че повече от 2-4 няма да ти трябват, дори и за парчета с много високо качество, а тях би трябвало да ги поддържа. Ако си се насочил към mp3 там вече и 512МБ ще са ти ОК. Поздрави, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Carvin 6 #3 Отговорено 20 Юли, 2016 Привет, Аз наскоро си взех адаптер и карта и мога да дам малко инфо Доста порових и пове§ето мнения са, че комбинацията от този адаптер + CF карта е най-добра. Спекулираха за рамер между 2 и 4 ГБ като най-подходящи - тази, която аз взех е 8ГБ и мога да кажа, че работи прекрасно Ползвам я за музика разбира се. Ако е нужна повече информация съм насреща! Поздрави, Дани Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Deodriver 35 #4 Отговорено 20 Юли, 2016 Адаптера го намирам в бг на цена 19лв.http://mallbg.com//%D0%90%D0%B4%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%B5%D1%80-Transcend-CF-to-PCMCIA-Adapter-TS0MCF2PC_31266.html?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link Kарти има,но сега и аз се чудя за размера,4GB или 8Gb?Четох,че с по-голяма памет навито забива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #5 Отговорено 20 Юли, 2016 Ти сериозно ли?Я си сложи 1 гб и карай....колко песни ще слушаш с 8 гб...до Камчатка и обратно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #6 Отговорено 21 Юли, 2016 Може ли да ползвам темата н колегата за едно отклонение и да попитам нещо свързано с аудиото в колата (понеже сме на тази тема). Вчера, докато разцуквах по телефоноте на моргите попаднах на една обява, в която пишеше, че продава оригинален СУБ. за вграждане. Аз такова нещо не съм чул, има ли изобщо или някой пак незнае какво продава. На снимката приличаше, като от тези в ауди и мерцедес дето се вграждат зад корите в багажника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #7 Отговорено 21 Юли, 2016 Оригинален subwoofer, ама за коя генерация? За трета не знам, но при 4-та има заводски суб, обаче ако стереото е Premium Sound. Не знам, дали всички 4-та имат, но Black Edition със сигурност. Системата е със 7 високоговорителя като единия е суб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #8 Отговорено 21 Юли, 2016 Ей това била цялата работа! Към 200 еврака му търсят. Монтира се под пасажерската седалка. Предложението е добро стига да свири добре, Въпреки че според мен не му е мястото в предната част на автомобила. Има още един от JL, който е направен специално за модела и изглежда по обещаващ но цената му е........ около хилядарка и не е активен. С това спирам да цапам темата на колегата. Дано ми прости. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #9 Отговорено 21 Юли, 2016 Какво му пречи да е под пасажерската седалка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #10 Отговорено 21 Юли, 2016 Веднъж от гледна точка на акустика и звучене, и втори път възможноста ако се окаже доволно мощен да създава известен дискомфорт на пасажера от към вибрации. Но като цяло не съм се качвал в такава кола и немога да съм на 100% дали би било така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Deodriver 35 #11 Отговорено 21 Юли, 2016 Моята е обурудвана със същия subwoofer и свири доста прилично,като няма никакви вибрации в пасажерската седалка.Доволен съм от озвучението на колата,а аз съм си капризен на тема музика.Не държа на мощстност,а на качеството,което при мен е прилично.Мога да те посъветвам да го взимаш без да се чудиш.Това е от тези буфери,които се чуват,а не като афтърмаркет да се усеща вибрация в цялата кола. Иначе,аз си поръчах адаптерчето и една карта 8GB и утре ще видим какво ще стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Deodriver 35 #12 Отговорено 21 Юли, 2016 Малко да си отклоня темата и аз.Искам да попитам има някакъв саит в който да проверя ВИН номера на колата и да видя с какви екстри е излязла?При Мерцедес я има тази опрция,но Хонда не незнам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #13 Отговорено 21 Юли, 2016 Део,това е лична информация ..няма как да я има в сайт.Опцията да питаш в Бултрако лично..ще ти отговорят как е продадена колата ,ако видят колата . Джакомо...за субуфъра...То не е баш това ,за което си мислиш,предвид размера си,но да приемем че честоти под 100 Хц. няма значение къде са в обема на озвучаване.Важи и за автомобила,вкъщи и киното.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #14 Отговорено 22 Юли, 2016 Не съм си предствял че е чудовищно мощен,но щом колегата казва че е ОК значи са го измислили. Оносно ВИНа си спомням че в един руски форум имаше чове който ги вади но за ВАГ групата. На мен мо беше искарал за едно А4 над 100 позиции. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #15 Отговорено 22 Юли, 2016 Малко да си отклоня темата и аз.Искам да попитам има някакъв саит в който да проверя ВИН номера на колата и да видя с какви екстри е излязла?При Мерцедес я има тази опрция,но Хонда не незнам. Колега, виж тук: http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda Не е точно което търсиш, ама има много полезна информация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Deodriver 35 #16 Отговорено 22 Юли, 2016 Днес сложих адаптера и 8GB карта.Картата работи,но доста загрява по време на работа,не знам дали е нормално.Другото което е,че някой mp3 не ги чете,явно трябва да се барнат.Ако има идея как да станат нещата,за да чете всички песни,да казва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #17 Отговорено 4 Август, 2016 Виж на компютъра кои чете и виж с какви настройки са. Съответно тези които не ги чете ги конвертирай в подходящите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatabg 10 #18 Отговорено 28 Август, 2018 Здравейте колеги, има следния проблем купих си pc card за CR-V, но като сложа картата след това не се затваря екрана, издава един сигнал и не ще да се прибере екрана, вадя картата и няма проблем. Картата влиза до край да уточня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Carvin 6 #19 Отговорено 31 Август, 2018 На 20.07.2016 г. at 18:58, Carvin написа: Привет, С цитираните по-долу адаптер и карта съм от 2 години и нямам проблеми. Дай малко повече инфо какви са адаптера и картата, тъй като явно сигнализацията е за проблем с тях. На 20.07.2016 г. at 18:58, Carvin написа: Привет, Аз наскоро си взех адаптер и карта и мога да дам малко инфо Доста порових и пове§ето мнения са, че комбинацията от този адаптер + CF карта е най-добра. Спекулираха за рамер между 2 и 4 ГБ като най-подходящи - тази, която аз взех е 8ГБ и мога да кажа, че работи прекрасно Ползвам я за музика разбира се. Ако е нужна повече информация съм насреща! Поздрави, Дани Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inferno72 2 #20 Отговорено 16 Септември, 2018 На 28.08.2018 г. at 12:04, dakatabg написа: Здравейте колеги, има следния проблем купих си pc card за CR-V, но като сложа картата след това не се затваря екрана, издава един сигнал и не ще да се прибере екрана, вадя картата и няма проблем. Картата влиза до край да уточня. Ако картата е празна няма да позволи да се затвори панела! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrigal 15 #21 Отговорено 14 Октомври, 2018 Да докладвам и аз - взех си PCMCIA to CF Card адаптер, без който не може. Взех си и няколко CF карти, но цената им става абсурдно скъпа при по-големите обеми. Затова намерих следната джаджа: https://www.aliexpress.com/item/High-Performance-Micro-SD-TF-to-CF-Adapter-Adaptor-MicroSD-MicroSDHC-to-Compact-Flash-Type-I/32284036195.html С него в момента използвам 16 GB Micro SD карта и системата пее като козичка . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatabg 10 #22 Отговорено 15 Октомври, 2018 (Редактирано) Аз си купих същото от алито, но имам следния проблем, чете само няколко песни от 3 гб песни, чете как се казват песните изписва ги на дисплея но само минава на другата и така през 30 песни, тръгва една после пак доста пропуска и по някое време тръгва някоя песен. Редактирано 16 Октомври, 2018 от dindin Предходно мнение не се цитира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrigal 15 #23 Отговорено 15 Октомври, 2018 Ами виж кои файлове чете и кои - не. После търси някакво сходство в едните и в другите, например да не би тези, които не чете, да са кодирани с VBR, а плейърът да не подържа това. При мен няма такъв проблем и затова не съм се задълбавал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatabg 10 #24 Отговорено 17 Октомври, 2018 На 15.10.2018 г. at 22:09, madrigal написа: Ами виж кои файлове чете и кои - не. После търси някакво сходство в едните и в другите, например да не би тези, които не чете, да са кодирани с VBR, а плейърът да не подържа това. При мен няма такъв проблем и затова не съм се задълбавал. Не виждам разлика във нищо, старите mp3 ги чете без проблем, новите свалени тази година и миналата година не ги чете. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inferno72 2 #25 Отговорено 13 Ноември, 2018 На 17.10.2018 г. at 5:34, dakatabg написа: Не виждам разлика във нищо, старите mp3 ги чете без проблем, новите свалени тази година и миналата година не ги чете. Зависи от кодировката на МП3 файловете. Изтегли си MP3Tag мисля, че се казваше програмата и ги прекодирай. Между другото моята ПС карта е с адаптор и в момента в нея има 128 гб СД карта, като я поддържа без проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
akovachev 3 #26 Отговорено 18 Януари, 2019 И аз се сблъсках с подобен проблем. Имах си Mp3-ки които бяха на флашка и си ги слушах посредством "FM Трансмитер" но на скоро си купих така наречените PCMCIA Адаптери към SD карта след като преместих песните там, не вървяха а просто си прескачаха. Разрових се из архивите ми от мп3-ки и намерих някакви от 2006 година сложих ги и тръгнаха. Причината се оказа Енкодинга на Mp3 файловете, а не в самите тагове. Проверих енкодинга на старата Mp3 която тръгна в CR-V-то и видях, че е кодирана с "Lame" Енкодинг. Единственото, което трябваше да направя за да подкарам новите mp3 е да ги енкодирам с "LAME", за Ундоус потребителите, програмката, която може да ви свърши работа се казва "winLame" след, като ги пре-енкодирате мп3-ките би трябвало да вървят без проблем. Друг съвет, който мога да дам е да преименувате имената на мп3 файловете да са на латиница понеже на кирилица излизат само въпросителни, също така е хубаво да се махнат разни иконки от типа на "ноти, дискове" и други такива в имената на mp3 файловете, тъй като това също не се нрави на плеъра на CRv-тата, това е! В момента работя по една малка програмка, която Сваля песен(или цял плейлист) от youtube и я конвертира със "Lame" за да може директно да се слагат песните на SD картата без да има нужда от допълнително обработване, предполагам ще я завърша през уикенда и ще я кача тук, ако някой желае да я ползва. Поздрави! 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inferno72 2 #27 Отговорено 22 Януари, 2019 На 18.01.2019 г. at 14:49, akovachev написа: И аз се сблъсках с подобен проблем. Имах си Mp3-ки които бяха на флашка и си ги слушах посредством "FM Трансмитер" но на скоро си купих така наречените PCMCIA Адаптери към SD карта след като преместих песните там, не вървяха а просто си прескачаха. Разрових се из архивите ми от мп3-ки и намерих някакви от 2006 година сложих ги и тръгнаха. Причината се оказа Енкодинга на Mp3 файловете, а не в самите тагове. Проверих енкодинга на старата Mp3 която тръгна в CR-V-то и видях, че е кодирана с "Lame" Енкодинг. Единственото, което трябваше да направя за да подкарам новите mp3 е да ги енкодирам с "LAME", за Ундоус потребителите, програмката, която може да ви свърши работа се казва "winLame" след, като ги пре-енкодирате мп3-ките би трябвало да вървят без проблем. Друг съвет, който мога да дам е да преименувате имената на мп3 файловете да са на латиница понеже на кирилица излизат само въпросителни, също така е хубаво да се махнат разни иконки от типа на "ноти, дискове" и други такива в имената на mp3 файловете, тъй като това също не се нрави на плеъра на CRv-тата, това е! В момента работя по една малка програмка, която Сваля песен(или цял плейлист) от youtube и я конвертира със "Lame" за да може директно да се слагат песните на SD картата без да има нужда от допълнително обработване, предполагам ще я завърша през уикенда и ще я кача тук, ако някой желае да я ползва. Поздрави! mp3tag е програма за кодиране, прекодиране работа със списъци и цели плейлисти и аз нея ползвам защото е всичко в едно. Но бих поробвал и твоята щом ще има опция да тегли листите от ю-тюб... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
akovachev 3 #28 Отговорено 22 Януари, 2019 Преди 5 часа, inferno72 написа: mp3tag е програма за кодиране, прекодиране работа със списъци и цели плейлисти и аз нея ползвам защото е всичко в едно. Но бих поробвал и твоята щом ще има опция да тегли листите от ю-тюб... Хмм може да аз просто така успях да се справя с проблема, относно програмката , която правя, не успях да се занимавам този уикенд но, когато я довърша със сигурност ще я публикувам тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatabg 10 #29 Отговорено 23 Януари, 2019 Вчера реших проблем с четенето на MP3, проблема беше в Bit rate при новите MP3 е 192 Bit rate и нагоре, а трябва да е под 132 Bit rate. Намалих ги с програма и сега нямам никакъв проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrigal 15 #30 Отговорено 1 Март, 2019 Да съживя малко темата. Използвам преходник CF to SD card и микро СД карта 32 GB, което позволява копирането на голям брой албуми във вид на MP3-ки. Преди няколко дни реших да добавя още малко музика и изведнъж колата спря да чете картата. Последва дълга борба с променлив успех и за двете страни и вчера най-накрая стигнах до някакъв извод защо/кога спира да чете файловете. В моя случай, допустимият брой директории + файлове е 110 директории и 970 файла (+/- няколко файла - домързя ме да уточня точно колко). Явно има значение не само броят на файловете, а и броят на директориите (може би е някаква сума от двете - не знам). Това го казвам, защото по време на борбата имаше моменти, когато файловете бяха 1024, че и повече и картата се разпознаваше, но за съжаление тогава не се бях сетил да броя и директориите, та не мога да съм точен. Някой друг правил ли е подобни експерименти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harry_kiritsov 1 #31 Отговорено 30 Май, 2019 On 10/14/2018 at 12:51 PM, madrigal said: Да докладвам и аз - взех си PCMCIA to CF Card адаптер, без който не може. Взех си и няколко CF карти, но цената им става абсурдно скъпа при по-големите обеми. Затова намерих следната джаджа: https://www.aliexpress.com/item/High-Performance-Micro-SD-TF-to-CF-Adapter-Adaptor-MicroSD-MicroSDHC-to-Compact-Flash-Type-I/32284036195.html С него в момента използвам 16 GB Micro SD карта и системата пее като козичка . И за направих същото, но навигацията се рестартира постоянно. Сложих вместо адаптера 128Мб компакт флаш и няма проблеми. Само дето няма песни на нея защото не мога да я свържа с лаптопа, нямам четец за нея. Та въпроса ми е, микро СД как е форматирано ФАТ или ФАТ32? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #32 Отговорено 30 Май, 2019 Аз ползвам това: https://www.aliexpress.com/item/CF-card-1GB-to-PCMCIA-CARD-adaptor-and-CF-card-reader-3-in-1-combo-for/32818916083.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dTz7tej и съм доволен, само дето като го оставя в гнездото на колата, някой път при стартиране екрана ми го няма, а звук си има, но логично не може да сесменя и тнт. Та го ползвам само, на дълъг път, иначе си слушам fm. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #33 Отговорено 31 Май, 2019 Поръчах си ей така за проба това в 16 гб опция:BGN 6.84 73%OFF | Real Capacity Memory Card 256MB 512MB 1GB 2GB 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB CF Card 128GB Compact Flash Card Free Shippinghttps://s.click.aliexpress.com/e/bTxRY2Msи това:BGN 3.47 22%OFF | Compact Flash CF to Adapter Cards Reader PC Card PCMCIA for Laptop Notebook #H029#https://s.click.aliexpress.com/e/pae7eTOНо сега като ви чета коментарите ще идат май директно в кофата. Картата в какъв формат я държите? Разбрах, че файловете трябва да са 128 kbps mp3 и да са до 99 в папка. Без кирилица. Нещо друго има ли установено?Защо това забиване? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrigal 15 #34 Отговорено 2 Юни, 2019 Не е задължително да са 128kBps, имената да са само на латиница - при мен проблемът беше с бройката на песни+папки. А, и още - компресията на mp3-ките да е CBR (Constant Bit Rate), а не VBR (Variable Bit Rate). Картата я форматирам като FAT32 - то иначе няма да поддържа дългите имена и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #35 Отговорено 3 Юни, 2019 ОК. Имена на латиница, компресия CBR и формат на картата FAT32. Като пристигне ще видим. Само дано няма това забиване за което говори колегата. А някой връзвал ли е Айпод на кабела в горната жабка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #36 Отговорено 26 Юни, 2019 Аз поръчах това - € 12,78 12%OFF | Promotion!!! SDHC Adapter PCMCIA to SD PC Card Reader for Mercedes-Benz GLK/SLK/CLS/E/C Classhttps://s.click.aliexpress.com/e/bR0y7JxEДойде за 10 дни, сложих вътре Micro sd карта 8 gb (предварително форматирана fat 32).Работи като чук без забивки. Първия път на сутринта беше угасила екрана на навигацията. След това обаче не даде нито един бъг. P. S. - пропуснах да спомена, че броя на файловете е до 999 (гледам, че често се дискутира та това е точния брой на ограничението ) Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CR-V21 26 #37 Отговорено 28 Юни, 2019 На 18.01.2019 г. at 16:49, akovachev написа: И аз се сблъсках с подобен проблем. Имах си Mp3-ки които бяха на флашка и си ги слушах посредством "FM Трансмитер" но на скоро си купих така наречените PCMCIA Адаптери към SD карта след като преместих песните там, не вървяха а просто си прескачаха. Разрових се из архивите ми от мп3-ки и намерих някакви от 2006 година сложих ги и тръгнаха. Причината се оказа Енкодинга на Mp3 файловете, а не в самите тагове. Проверих енкодинга на старата Mp3 която тръгна в CR-V-то и видях, че е кодирана с "Lame" Енкодинг. Единственото, което трябваше да направя за да подкарам новите mp3 е да ги енкодирам с "LAME", за Ундоус потребителите, програмката, която може да ви свърши работа се казва "winLame" след, като ги пре-енкодирате мп3-ките би трябвало да вървят без проблем. Друг съвет, който мога да дам е да преименувате имената на мп3 файловете да са на латиница понеже на кирилица излизат само въпросителни, също така е хубаво да се махнат разни иконки от типа на "ноти, дискове" и други такива в имената на mp3 файловете, тъй като това също не се нрави на плеъра на CRv-тата, това е! В момента работя по една малка програмка, която Сваля песен(или цял плейлист) от youtube и я конвертира със "Lame" за да може директно да се слагат песните на SD картата без да има нужда от допълнително обработване, предполагам ще я завърша през уикенда и ще я кача тук, ако някой желае да я ползва. Поздрави! Аз се пробвах така и сега не чете нито една песен,къде бъркам ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #38 Отговорено 28 Юни, 2019 Първото, което ми се наби в очите е голямата дължина на имената. Опростѝ ги до Ace of base 1 и т.н, да речем. Второто - излиза ти едно предупреждение, че форматиране от една компресия в друга може да губиш данни. Аз бих свалил FLAC или WAV файлове, след това конверсия до 44 kHz, 320kbps (на толкова са моите и си свирят. Може да ползваш Reaper - това е безплатен DAW, който се ползва за звукозапис, смесване и мастеринг, (има си вграден dll Lame encoder), но ти се ограничи до импорт - ване и render в гореспоменатия размер (44.1 kHz и 320 kbps, constant bitrate). Успех! Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CR-V21 26 #39 Отговорено 28 Юни, 2019 На 18.01.2019 г. at 16:49, akovachev написа: И аз се сблъсках с подобен проблем. Имах си Mp3-ки които бяха на флашка и си ги слушах посредством "FM Трансмитер" но на скоро си купих така наречените PCMCIA Адаптери към SD карта след като преместих песните там, не вървяха а просто си прескачаха. Разрових се из архивите ми от мп3-ки и намерих някакви от 2006 година сложих ги и тръгнаха. Причината се оказа Енкодинга на Mp3 файловете, а не в самите тагове. Проверих енкодинга на старата Mp3 която тръгна в CR-V-то и видях, че е кодирана с "Lame" Енкодинг. Единственото, което трябваше да направя за да подкарам новите mp3 е да ги енкодирам с "LAME", за Ундоус потребителите, програмката, която може да ви свърши работа се казва "winLame" след, като ги пре-енкодирате мп3-ките би трябвало да вървят без проблем. Друг съвет, който мога да дам е да преименувате имената на мп3 файловете да са на латиница понеже на кирилица излизат само въпросителни, също така е хубаво да се махнат разни иконки от типа на "ноти, дискове" и други такива в имената на mp3 файловете, тъй като това също не се нрави на плеъра на CRv-тата, това е! В момента работя по една малка програмка, която Сваля песен(или цял плейлист) от youtube и я конвертира със "Lame" за да може директно да се слагат песните на SD картата без да има нужда от допълнително обработване, предполагам ще я завърша през уикенда и ще я кача тук, ако някой желае да я ползва. Поздрави! Пробвах доста варианти,не ми се получава нещо. Явно някъде бъркам,има ли опция да е от картата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #40 Отговорено 28 Юни, 2019 Пробвай с карта на колега, която работи. Също и адаптер. Така не може да се разбере къде е проблема. Ето какво изрових от Hardwaresecrets, надявам се ще е полезно за всички :Media Types: CD (compatible with CD-RW and multi-session) and PC Card slot (a.k.a. PCMCIA slot), supporting any kind of memory card.File types: MP3 and WMAMaximum number of folders: 255Maximum number of tracks: 999Maximum number of layers: 8 (including ROOT)Sampling frequency (MPEG1): 32, 44.1 or 48 kHzSampling frequency (MPEG2): 16, 22.05 or 24 kHzSampling frequency (WMA): 32, 44.1, 48 kHzBit rate (MPEG1): 32, 40, 48, 56, 64, 80, 96, 112, 128, 160, 192, 224, 256 and 320 KbpsBit rate (MPEG2): 8, 16, 24, 32, 40, 48, 56, 64, 80, 96, 112, 128, 160 KbpsBit rate (WMA): 32, 40, 48, 64, 80, 96, 128, 160, 192 KbpsReal manufacturer: AlpineSent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове