Jump to content

akovachev

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно akovachev

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Севлиево

Contact Methods

  • Skype
    devillman1
  1. Хмм може да аз просто така успях да се справя с проблема, относно програмката , която правя, не успях да се занимавам този уикенд но, когато я довърша със сигурност ще я публикувам тук.
  2. И аз се сблъсках с подобен проблем. Имах си Mp3-ки които бяха на флашка и си ги слушах посредством "FM Трансмитер" но на скоро си купих така наречените PCMCIA Адаптери към SD карта след като преместих песните там, не вървяха а просто си прескачаха. Разрових се из архивите ми от мп3-ки и намерих някакви от 2006 година сложих ги и тръгнаха. Причината се оказа Енкодинга на Mp3 файловете, а не в самите тагове. Проверих енкодинга на старата Mp3 която тръгна в CR-V-то и видях, че е кодирана с "Lame" Енкодинг. Единственото, което трябваше да направя за да подкарам новите mp3 е да ги енкодирам с "LAME", за Ундоус потребителите, програмката, която може да ви свърши работа се казва "winLame" след, като ги пре-енкодирате мп3-ките би трябвало да вървят без проблем. Друг съвет, който мога да дам е да преименувате имената на мп3 файловете да са на латиница понеже на кирилица излизат само въпросителни, също така е хубаво да се махнат разни иконки от типа на "ноти, дискове" и други такива в имената на mp3 файловете, тъй като това също не се нрави на плеъра на CRv-тата, това е! В момента работя по една малка програмка, която Сваля песен(или цял плейлист) от youtube и я конвертира със "Lame" за да може директно да се слагат песните на SD картата без да има нужда от допълнително обработване, предполагам ще я завърша през уикенда и ще я кача тук, ако някой желае да я ползва. Поздрави!
  3. Здравейте, вчера капарирах Honda CR-V 2008 г. Бензин със 150 к.с нов внос от Швейцария. Колата е автоматик. Понеже не разбирам особенно много от коли, разчитах на този форум и на мои приятели при избора. За сега няколко пъти карах колата останах много доволен като изключим, че бензиновият мотор не е особенно пъргав и му липсва тяга но това е нещо, с което съм наясно и не мисля, че ще ми е проблем. На няколко пъти четох из форума, че тези коли доста често стават жертви на кражби и други потребители бяха писали, че са слагали, някакви допълнителни степени на защита, което затруднява доста крадците. Бих искал да попитам някой може ли да ме насочи към оторизиран сервиз, в който могат да се сложат тези системи? По-принцип търся сервизи в разстояние на 80 - 100 км от Севлиево. Не успях да намеря сервиз във областите, Габрово, Велико Търново, Стара Загора. Ако познавате някой който се занимава с това ще съм благодарен ако можете да ми дадете някакви контакти. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...