Jump to content

inferno72

Фен
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About inferno72

 • Rank
  Начинаещ

Contact Methods

 • Skype
  daredevil-xxx

Profile Information

 • Кара
  Honda cr-V mkIII 2008 2.2 I-CTDI
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Stoke on Trent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. По спомен на хидравликата в капачката трябва да е монтирана мерителна пръчка. Така трябва да е и на казанчето за чистачките Ще проверя моята след час и ще видя как е. А за антифриза ако е мръсно по добре иди да ти промият системата. Направи същото и със спирачната и съединителя...
 2. inferno72

  Cruise Control - не работи

  Натискаш да се включи и да светне. После като направиш необходимата скорост натискаш долното дясно бутонче сет. После с него намаляваш а с горното увеличаваш скоростта по време на движение. Ако натиснеш спирачка или съединител после с едно натискане на горното копче връщаш на последната нагласена скорост.
 3. inferno72

  Лампи над номера

  Честито колега. Дълго и безавариино шофиране! За парктроника не мога да съм 100% сигурен но при мен е счупен преден ляв сензор (аз го счупих на две и сега не е свързан) но като цяло системата си работи, както преди. За крушките на номера е малко сложно, по-скоро неудобно. Прозрачното капаче е на щипка. Вземаш плоска отвертка. Бръкваш леко от външната част под периферията и натискаш щипката към корпуса. След като я освободиш идва кофти момента да извадиш цокъла изпод лайстната. Усуква се леко и се получава. После самата фасунга с крушката е на две щипки но вече е лесно да се освободят.
 4. Погледни и външните накрайници.
 5. Аксиален лагер...
 6. Възможно е да се обажда висящ лагер. Има ли вибрации?
 7. inferno72

  PC Card за Навигация

  mp3tag е програма за кодиране, прекодиране работа със списъци и цели плейлисти и аз нея ползвам защото е всичко в едно. Но бих поробвал и твоята щом ще има опция да тегли листите от ю-тюб...
 8. Не съм от София и с това не мога да помогна. Съвета ми е първо да се мине на стенд. Ако в сервиза са добри ще установят дали има нещо разбито или амортизирано.
 9. Ходи ли на стенд?
 10. inferno72

  Свети чека

  Маслото едва ли да е проблем, освен да е паднало нивото но там си има друга лампа. Аз съм в Англия а тук карат по 15000 с една смяна. Ако имаш как да и закачиш едно ОБД и да видиш за грешки в компа?
 11. inferno72

  PC Card за Навигация

  Зависи от кодировката на МП3 файловете. Изтегли си MP3Tag мисля, че се казваше програмата и ги прекодирай. Между другото моята ПС карта е с адаптор и в момента в нея има 128 гб СД карта, като я поддържа без проблем.
 12. Това ми прилича на вакуума за АГР клапана. Изключили са го доста левашки предполагам защото е имало проблеми. АГР е системата за регенерация на изгорелите газове...
 13. Може да се кара без кардан. В момента моя е отзад в двора. Заради този шум го свалих за да сменя висящия лагер но се оказва, че шума все още го има, малко по слаб но все още там. Появява ми се при 70 мили.
 14. Темата е старичка но да дам мнение: Възможно е да се направи стойка, която да се отваря настрани, преди да вдигнете капака нагоре. С достатъчно умения, пари и желание не е невъзможно. Мисля при Опел Фронтера беше подобно.
 15. inferno72

  PC Card за Навигация

  Ако картата е празна няма да позволи да се затвори панела!
×