Jump to content

inferno72

Фен
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от inferno72

  1. По спомен на хидравликата в капачката трябва да е монтирана мерителна пръчка. Така трябва да е и на казанчето за чистачките Ще проверя моята след час и ще видя как е. А за антифриза ако е мръсно по добре иди да ти промият системата. Направи същото и със спирачната и съединителя...
  2. Натискаш да се включи и да светне. После като направиш необходимата скорост натискаш долното дясно бутонче сет. После с него намаляваш а с горното увеличаваш скоростта по време на движение. Ако натиснеш спирачка или съединител после с едно натискане на горното копче връщаш на последната нагласена скорост.
  3. Честито колега. Дълго и безавариино шофиране! За парктроника не мога да съм 100% сигурен но при мен е счупен преден ляв сензор (аз го счупих на две и сега не е свързан) но като цяло системата си работи, както преди. За крушките на номера е малко сложно, по-скоро неудобно. Прозрачното капаче е на щипка. Вземаш плоска отвертка. Бръкваш леко от външната част под периферията и натискаш щипката към корпуса. След като я освободиш идва кофти момента да извадиш цокъла изпод лайстната. Усуква се леко и се получава. После самата фасунга с крушката е на две щипки но вече е лесно да се освободят.
  4. Възможно е да се обажда висящ лагер. Има ли вибрации?
  5. mp3tag е програма за кодиране, прекодиране работа със списъци и цели плейлисти и аз нея ползвам защото е всичко в едно. Но бих поробвал и твоята щом ще има опция да тегли листите от ю-тюб...
  6. Не съм от София и с това не мога да помогна. Съвета ми е първо да се мине на стенд. Ако в сервиза са добри ще установят дали има нещо разбито или амортизирано.
  7. Маслото едва ли да е проблем, освен да е паднало нивото но там си има друга лампа. Аз съм в Англия а тук карат по 15000 с една смяна. Ако имаш как да и закачиш едно ОБД и да видиш за грешки в компа?
  8. Зависи от кодировката на МП3 файловете. Изтегли си MP3Tag мисля, че се казваше програмата и ги прекодирай. Между другото моята ПС карта е с адаптор и в момента в нея има 128 гб СД карта, като я поддържа без проблем.
  9. Това ми прилича на вакуума за АГР клапана. Изключили са го доста левашки предполагам защото е имало проблеми. АГР е системата за регенерация на изгорелите газове...
  10. Може да се кара без кардан. В момента моя е отзад в двора. Заради този шум го свалих за да сменя висящия лагер но се оказва, че шума все още го има, малко по слаб но все още там. Появява ми се при 70 мили.
  11. Темата е старичка но да дам мнение: Възможно е да се направи стойка, която да се отваря настрани, преди да вдигнете капака нагоре. С достатъчно умения, пари и желание не е невъзможно. Мисля при Опел Фронтера беше подобно.
  12. Ако картата е празна няма да позволи да се затвори панела!
×
×
  • Създай нов...