Jump to content

Marcus

Фен
  • Мнения

    1079
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Marcus

  1. Моите впечатления са: красиви, здрави, но тоста тежки.
  2. Всъщност на спойлера има 4 крепежа тип шпилка, аз използвах само 2 от тях, че другите ми се падаха зад 3-тия стоп. Полиуретан около дупките, ако случайно тръгне вода, а от вътре направих нещо като дебела гумена подложка, после метална шайба и тогава гайката, уж за да избегна инцидент от въбрациите. Времето ще покаже
  3. Оригинален си е от Type R, продава се един на части, има си тема във форума. Наложи се да разпробия плексигласа но поне стана здраво.
  4. Община Поморие Сивик 8 дизел, 140кс, 2006 за 2020 - 140 лв и някакви стотинки за 2019 - 191лв
  5. Пробката е на радиатора, лесно се вижда/напипва. За другото нямам мнение, сложих някакъв обикновен и смятам да покарам няколко месеца с него да се промие че беше голяма каша предишния.
  6. Да, алтернатора май става, ще проверя дали може лесно да се свърже. Ясно, че с мултицет ще го намеря някъде, идеята беше да не се тормозя в това време, доста неприятно духа. В другата тема го написах така за да избегна излишни коментари, така смятам да ги вържа и да работят постоянно. Всъщност бях с модул дето над 13,5 волта отпушва, обаче, кой да се сети че алтернатора е умен и от време на време изключва и оставам без светлини Освен това модула ми шашка нещо крушките дето са комбинирани дневни/мигач и оставах и без мигачи.
  7. Горе-долу е по темата, търся 12 волта през контакт за едни лед светлини а при предпазителите при мотора не намирам. Някъде намират ли се на удобно място че не ми се прекарва кабел до купето. За дизел става въпрос, при бензинката има на бушоните.
  8. Благодаря за насоките, вярно че има и избор и от БГ, аз щото съм свикнал всичко от Китай...
  9. Не е точно по темата в заглавието за което се извинявам. Да, идеята ми беше фаровете да тръгват с малко закъснение, защото ситуацията е: фаровете си стоят на ауто, давам контакт, ксенона пали, в този момент аз вече въртя на стартер, ксенона премигва няколко пъти, акумулатора се тормози, колата пали по трудно, щото е и дизел. Дневните са ми през контакт и светят постоянно, дори и вечер, това не ме бърка. За доброволец зъм ЗА, ама съм на 400км Има ли такива релета из БГ на нормална цена?
  10. Може ли някакъв жокер за монтажа на реле с отложен старт? Сивик 8 с оригинален ксенон и държа фаровете на ауто, но не ми харесва че светват веднага при контакт.
  11. На старата хонда минах около 70 хил. километра за 10 години с K&N конусен, редовно пран и омасляван (веднъж годишно), като същевременно съм проверявал за прах в интейка, който беше изведен в подкалника. Еми, нямаше прах. Линка по-горе е правилния комплект за почистване/омасляване.
  12. Какво против имате против K&N филтрите? При правилна подръжка са вечни, и не, не влизат боклуци в мотора.
  13. От мазда са доста по-ефтини. Аз си взех 16 цола от мазда5 за 60 лева, перфектна. Централния отвор е с една идея по-голям ама не е болка за умиране, някой ден може да и направя втулка.
  14. Всичко това в кой сервиз се случва? Подкрепям Пешо, и аз съм ходил няколко пъти до Шумен, мои приятели също, всички са доволни.
  15. Това за звуковата сигнализация се чува ако имаш допълнителен (нефабричен) модул за дневни светлини. Аз примерно съм със ефтин такъв модул, звуков сигнал нямам. Така както го описваш, може би и ти имаш някакъв модул, нормално е при тези модули фаровете да светят по-слабо, целта е да те виждат, а не да осветяваш. Саундбара го забрави, нямаш контакт в колата на 200V Моята кола "свирна" като смених плеъра, нямам представа дали съм с оригиналните колони, мързи ме да разглобявам. Вариантите за музика в колата за мен са 2: 1. Дигитален чейнджър от типа на Xcarlink, Yatour и т.н. Това устройство симулира CD-чейнджър, за мен минуса е че не изписва имената на папките и файловете, а в колата държа разни колекции, различни стилове и слушам каквото ми е по настроението в момента, но са над 5000 парчета със сигурност. Ако избереш този вариант, поинтересувай се кой е съвместим с нашия модел, че ползвал някакъв различен протокол за комуникация. Преди време бях купил ефтин от aliexpress и се оказа че на сивик не работи, на акорд и црв нямаше проблем. 2. Вариант 2 ти е нов плеър, дали обикновен дабъл дин като моя, или нещо с андроид и куп екстри е въпрос на личен избор. Аз лично не съм чул китайски андроид да свири добре, но пък и моделите които съм слушал са ефтини. Има за към 500USD модели с DSP процесор - при тях трябва да е добре. Ето да добиеш представа, това е моята кола
  16. Правилно, мини 200-300 км и тогава гледай разхода. Мигача се сменя като се разкачи предната част на подкалника, работа за 10 мин, но по-добре отиди на сервиз. Не се обиждай, но все пак си дама, струва ми се че няма да се справиш сама.
  17. Появява се под определена температура и над определена скорост, т.е. при зимни условия. Ама днеска е 30 градуса...
  18. Под горния капак на таблото, който така или иначе ще свалиш, има достатъчно място и не би трябвало да има проблем с обхвата.
  19. Трябва ти това: https://www.avitel-bg.com/connect-2-ctsho002--honda-stalk Няма по-ефтин вариант
  20. Е на 20 километра съм, но моя майстор е много зает, затова не ти го препоръчвам.
  21. Няма ли колега от Бургас да препоръча на колежката читав майстор?
  22. Моите чистачки са винаги на ауто, само ако се наложи коригирам чувствителността с врътката.
  23. То не е задължително да е точно хибрид, мен също ме интересува каква турбина би била добър ъпгрейд на стоковата без много разправия с монтажа.
  24. Марш да го сменяш! Няма таймер или индикация, че трябва да се сменя, лампите за маслото са при установен проблем. Маслото се сменя на изминати километри. За кой дисплей говориш, тоя с часовника ли? Ако да, уж се презапоявал и се оправя, моя ме мързи да го сваля още. Това, че е женска ще се направя, че не съм го видял ...
×
×
  • Създай нов...