Jump to content

taverna

Фен
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно taverna

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Бяла Русе

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Как да разбера дали е разбита рейката?
  2. Здравейте колеги на скоро се разделих с моето FR-V,сега съм се насочил към Acord 8 генерация комби ръчка,искаше ми се бензинова но са рядкост и цената им е доста висока така че най вероятно ще е дизел.Интересува ме слаби места скрити дефекти какво да гледам при оглед и покупка.Благодаря
  3. Зравейте колеги взех на жената един джаз 1.4 ,чудих се какво масълце да му сложа и се спрях на bardahl 5w30 какво мислите подходящо ли е?
  4. Здравейте колеги колата е Stream 1.7 изведнъж парно всичко спря нито на топло нито студено компресира не включва,лампичките светят.Къде може да е проблема къде да търся?Благодаря предварително!
  5. Здравейте,някой слагал ли е панелен въздушен филтър K&N на K20(FR-V)интересува ме усеща ли се някаква разлика.Филтъра омазнен ли идва като нов?Дали мога на по късен етап да си закупя комплекта за почистван и омазняване или трябва да го омазня преди да го сложа?Благодаря!
  6. Как как да ти обесня като не съм много наясно със закачен лаптоп в движение давам газ на висока предавка и той си сменял стойностите казаха че самия датчик работи сега може да дава дефект от време на време и да светла лампата.Ако продължи ще се сменя
  7. Нямам газ колега!Педи два месеца го мери Markony каза че работи явно е от окислена букса напръсках я пак светна едно друго майсторче пак го мери стойностите му в движение работи си датчика!
  8. Здравейте някой може ли да ми каже къде се намира ECU-то искам да откача и да му напускам буквите с контактен спрей.Понеже ми светва от време на време чек лампата излиза грешка датчик за детонация замерват ме го датчик работи идеално напръсках и буксата на датчика но днес пак светна.Затова искам да напръсках и там буксите,А трябва ли да откача акумулатора,Може ли само минута или и двете големи?
  9. Благодаря ще я сложа отзад и ще я наблюдавам.
  10. Здравейте преди 10 дена сложих джантите а преди 15-20 дена са боядисвани майстора ги затяга с динамо метричен ключ вика за всеки случай да не спукаме някоя джанта!До вчера нямаше нищо и днеска гледам хоп пукнатина до болта и не мога да разбера боята ли е спукана или джантата,от вътрешната страна цепнатината е само в началото.Мога ли така да карам така опасно ли и какво да правя?
  11. https://www.ebay.com/itm/AUTLOG-ENGINE-KNOCK-SENSOR-AS4640/302894975821?epid=18018387053&hash=item4685f28b4d:g:pggAAOSwK9lbp7WF Намерих този в Англия не ми се вижда да е оригинален но има кой да ми го вземе от там и да ми го прати по човек! Мисля че имат разлика за FR-V K20A9
  12. Здравейте колеги изчетох цялата тема,та моя проблем е същия с този датчик ту светва лампата ту угасва решил съм ще се сменя.Въпросът ми е този оригиналния ще стане ли за моята FR-V 2.0 или имат някаква разлика?Благодаря предварително
  13. Здравейте,решил съм да си направя още един ключ за колата тъй като е само един а ми се иска да имам и втори резервен,говорих с ключар каза че няма проблем може да се направи и да се обучи но не успяхме да отворим моят болчето не се развива и почти му се развали главата.Някой имал ли е подобен проблем и някой знае ли дали е-433MHz ID48: или 433MHz ID46:
  14. здр колага продават ли се още джантите за ФРВ ?

×
×
  • Създай нов...