Jump to content

revenue

Фен
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

revenue last won the day on August 9 2018

revenue had the most liked content!

Community Reputation

20 Neutral

About revenue

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic VIII 1.8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

1051 profile views
 1. Здравей, Виенето е най-вероятно лагер. Опитай се да погледнеш дали е от двигателя или от турбото. На колко километра е колата?
 2. Аз сменях задни тампони, който си бяха зле, но скърцането остана. Отделно преди година година имаше ревизия на задните спирачни апарати, защото тракаха по павета. Мисля, че скърцането идва от амортисьорите. edit: Мисля да сменям задните амортисьори, но се чудех дали да не сменя и задните пружини. Колата е видимо клекнала отзад, а когато се качат 2 човека отзад все едно карам картинг. Споделете си мнението за пружините.
 3. Здравей, Моята кола е 1.8 бензин с ръчни скорости и за 5 години не ме е оставяла на пътя. Ще карам по ред на въпросите: - Двигателят е доста надежден, ако го подържаш редовно. Пъргавина не очаквай, но ускорява прилично. При мен въобще не гори масло. - Обслужването е съвсем нормално, като за кола от този клас. Двигателя е с верига и издържа доста. Като цяло електрониката в колата е леко капризна и с нея имах малко ядове. - Негативите са относителни, но повечето хора са съгласни, че вози доста твърдо. За сметка на това стой доста прилично на пътя при по-динамично каране. Видимостта през задния прозорец не е много добра и парктроника е задължителен. - Препоръчвам този двигател, защото е икономичен и прилично мощен. Колата има голям багажник и е доста практична. - Нямам директни наблюдения, но повечето хора са на мнение, че автоматика не е надежден.
 4. Готино е станало. При мен малко се разминават пластмасите.
 5. Аз лично си държа гумите на 2.2 през цялото време. Ако ще качвам много хора и багаж вдигам до 2.3 понякога, но тогава става доста некомфортно. Махнах 17-ките и си карам с 16-ки на 205/55.
 6. Не съм гледал колега. Просто казвам, че съм ходил на реглаж на заден мост. Имах разпечатка от ъглите, като задна лява гума имаше отклонение извън нормите и беше коригирано. Въпросът беше дали може да се регулира задния мост и според мен е възможно.
 7. Аз под регулиране на заден мост разбирам "реглаж" на заден мост за сходимост. Доста сервизи го правят, като аз лично го правих преди 2 години. Не съм запознат, ако имате нещо друго в предвид.
 8. Може да се регулира. Мисля, че няма кола където да не може да се регулира преден и заден мост.
 9. Здравей, Това е форум и всеки помага, ако може и иска. Не знам, защо очакваш някой да реагира в рамките на деня. Ако си решил проблема можеш да споделиш и решението. Хубав ден
 10. Това е доста важна информация. Индикациите са две, като едната е оранжева, а другата е червена. Оранжевата е предупреждение за ниско ниво на маслото и е един вид предупреждение. Червената е тази, която не искате да виждате, защото означава, че има ниско ниво на маслото и реално двигателя не се омаслява. В този случай спирате веднага, защото е възможно да се повреди двигателя.
 11. Здравей, Ако се притесняваш директно карай колата в сервиз. Иначе провери ли стандарните неща. Накладките и дисковете износени ли са? Нивото на спирачната течност как е?
 12. Стандартно тези Хонди идват със 65см чистачки. Колите със сензор за дъжд трябва да имат минимум 67.5см чистачки, като масовия размер е 70см. В момента карам с 65см чистачки и се държат по същия начин, но като цяло тези сензори са леко неточни. В повечето случай използвам еднократния интервал, защото не ме дразни. Ако стане много ги пускам на непрекъснат режим и така докато не сменя чистачките с по-големи
 13. Както каза колегата системата е чувствителна към напрежението. Акумулаторите са сравнително малки за тези коли и заминават бързо. Провери си акумулатора и алтернатора. В ръководството пише, че е възможно да се появяват случайни грешки при каране. Винаги има стъпка да се запали колата отново или да се изчисти грешката. Ако грешката се появи отново се пристъпва към търсене на проблема.
 14. Има много ментета на този Кастрол. Внимавайте като купувате, защото аз уцелих един път менте.
 15. При спускане температура на двигателя не мърда, но парно духа хладно. Като цяло температурата на двигателя се подържа изключително стабилно.
×
×
 • Create New...