Jump to content

revenue

Фен
 • Content Count

  212
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

revenue last won the day on August 9 2018

revenue had the most liked content!

Community Reputation

25 Neutral

About revenue

 • Rank
  Casual driver

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic VIII 5d, 1.8 бензин
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

1462 profile views
 1. Знам за него, но е Дупница. Трябва да си взема почивен ден, за да го хвана през седмицата.
 2. Кажете читаво място в София (на разумна цена) където го правят тоя реглаж. Да не е Омбре, защото според тях такова нещо на тази кола не се прави. Същото така съм доста недоволен от тях.
 3. Смени маслото, ако не е сменяно скоро. Свещите също смени и покарай извънградско в добри обороти поне половин час. Имай в предвид, че газта е малко мудна, ако от ниски обороти дадеш по-рязко газ. Моята на 3-та редовно придърпва, когато отпусна газта и после по-рязко дам газ.
 4. Карам с 95, защото това препоръчва производителя. Вече 6 години и половина без проблеми. Случвало се е да попадна на кофти бензин, но не до степен двигателя да работи лошо. Бензинът в България е със средно качество. Обиколил съм над половин Европа и съм зареждал в повечето държави. При дизелът е друга история, но там впечатленията ми са от каране на чужди коли. Няма да забравя как карах из швейцарските Алпи дизелакът на баща ми и се дразнех от ниската мощност. В момента, които сипахме швейцарска нафта и колата започна да върви доста по-уверено. Преди Швейцария бяхме зареждали в Унгария или Сърбия.
 5. Моята също стърже когато пали при ниска температура. Според народа всичко е наред и мога да си карам така. Преди 3 години я оставих за смяна маслото на скоростната кутия и казах да го погледнат. Казаха, че бил наред и го гресирали. Следващата зима пак стържеше. Предполагам, че даже не са го гресирали. В общи линии карам с това 6 години и няма приблем, но е досадно.
 6. Следваща генерация идва със задна чистачка, но тази няма. Мисля, че е основно заради дизайнът. Аз лично не съм имал проблем с това. Ако имаш пръскачки на форовете трябва да имаш нещо, като капачки на бронята под фаровете. Пускат се когато си включил фаровете и пръскаш вода на стъклото. Ако е ниско нивото на течността ще пръска само на стъклото, но не и на фаровете.
 7. Няма голям избор на акумулатори за този модели са 45Ah. Утре пак ще сменям акумулатор. За 6 години и половина моята "изяде" 2 нови акумулатора. Карам по 15к километра на година, като предимно градско. Колко често сменяте акумулатори?
 8. Трябва да минава изцяло през сензора, което може да се провери. Известно време карах с 65см на шофьорската и го чистеше наполовина.
 9. И аз съм с Бош. Доста са тихи и чистят добре. Надявам се да изкарат повечко време. Ако имате сензор за чистачките трябва да са 67.5 или 70см. Иначе сензора не се чисти напълно.
 10. Здравейте! Решихте ли проблема с модула, как и къде, тъй като на мен ще ми предстои подмяна или ресет на катастрофирал автомобил...

   

  Лек ден!

   

   

 11. Тази цена за съединителя е за дизела. За бензина си е обикновен. Както спомена колегата по-горе повечето неща, които си изброил са консумативи. Там има евтини и скъпи. Радиото при мен си замина тотално на втората година. Сложих китайска навигация и няма драма. Гледай състоянието на колата, а не километрите. Не мисля, че има сигурен начин да провериш километрите
 12. Някой да знае точния номер на бушона за подсветката на бутоните по таблото? И той ли се намира във вътрешната кутия?
 13. Здравейте, Покрай това извънредно положение и основно заради работата от вкъщи започна да ме наляга една скука. Вероятно повече е липса на разнообразие, а не точно скука. От доста време комуникирам основно със семейство и близки приятели, които са страхотни, но съм свикнал да се запознавам с нови хора и да пробвам нови неща. Досега се случваше основно покрай новите колеги на работа, но с работата от вкъщи е трудно да се опознаеш с новите хора. Имам идея да се включа в някакъв клуб за любители на природата. Като всеки човек обичам планините, природата и искам да се запозная с нови хора. Нямам конкретен въпрос, но ще се радвам да чуя Вашите мисли и идеи по темата. Как се справяте в това отношение в новото нормално
 14. Нов е над 700лв по последна информация, която имам. Аз лично си купих решетката от CoxMotor, защото въобще не ми харесва като дизайн класическата. Това е най-търсената част втора употреба.
 15. цената е  75 тук за модула ако те устройва звънни 0886913348

×
×
 • Create New...