Jump to content

revenue

Фен
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

revenue last won the day on August 9 2018

revenue had the most liked content!

Community Reputation

19 Neutral

About revenue

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic VIII 1.8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

1003 profile views
 1. Не съм гледал колега. Просто казвам, че съм ходил на реглаж на заден мост. Имах разпечатка от ъглите, като задна лява гума имаше отклонение извън нормите и беше коригирано. Въпросът беше дали може да се регулира задния мост и според мен е възможно.
 2. Аз под регулиране на заден мост разбирам "реглаж" на заден мост за сходимост. Доста сервизи го правят, като аз лично го правих преди 2 години. Не съм запознат, ако имате нещо друго в предвид.
 3. Може да се регулира. Мисля, че няма кола където да не може да се регулира преден и заден мост.
 4. Здравей, Това е форум и всеки помага, ако може и иска. Не знам, защо очакваш някой да реагира в рамките на деня. Ако си решил проблема можеш да споделиш и решението. Хубав ден
 5. Това е доста важна информация. Индикациите са две, като едната е оранжева, а другата е червена. Оранжевата е предупреждение за ниско ниво на маслото и е един вид предупреждение. Червената е тази, която не искате да виждате, защото означава, че има ниско ниво на маслото и реално двигателя не се омаслява. В този случай спирате веднага, защото е възможно да се повреди двигателя.
 6. Здравей, Ако се притесняваш директно карай колата в сервиз. Иначе провери ли стандарните неща. Накладките и дисковете износени ли са? Нивото на спирачната течност как е?
 7. Стандартно тези Хонди идват със 65см чистачки. Колите със сензор за дъжд трябва да имат минимум 67.5см чистачки, като масовия размер е 70см. В момента карам с 65см чистачки и се държат по същия начин, но като цяло тези сензори са леко неточни. В повечето случай използвам еднократния интервал, защото не ме дразни. Ако стане много ги пускам на непрекъснат режим и така докато не сменя чистачките с по-големи
 8. revenue

  VSA ПРОБЛЕМ

  Както каза колегата системата е чувствителна към напрежението. Акумулаторите са сравнително малки за тези коли и заминават бързо. Провери си акумулатора и алтернатора. В ръководството пише, че е възможно да се появяват случайни грешки при каране. Винаги има стъпка да се запали колата отново или да се изчисти грешката. Ако грешката се появи отново се пристъпва към търсене на проблема.
 9. Има много ментета на този Кастрол. Внимавайте като купувате, защото аз уцелих един път менте.
 10. revenue

  Парно система

  При спускане температура на двигателя не мърда, но парно духа хладно. Като цяло температурата на двигателя се подържа изключително стабилно.
 11. Здравей и добре дошъл във форума. Искам да кажа, че не разбрах нищо от това, което си написал. Ще имаш по-голям шанс някой да ти помогне, ако го напишеш разбираемо.
 12. revenue

  Парно система

  Моята е 1.8 бензин, но парното също е слабо. Държи се по същия начин, както описват колегите. Колата при студено време не може да загрее купето само на празен ход. Скоро минавах през Ришкия проход и на изкачване духаше стабилно топло. Когато взех да се спускам за секунди струята стана хладна и колата изстина. Мисля, че колата просто не е направена добре в това отношение.
 13. 1. Всички 1.8 бензин от тази генерация са с верига и са iVTEC. Веригата може да издържи много и като цяло не съм сигурен кога се сменя. Някой казват 200к км, а други по-малко. Моята по километраж е на 130к и не се е налагала смяна. 2. Да, такъв е кода. 4. Двигателя е надежден, ако се подържа правилно. 5. Като на всяка друга кола се сменя масло и филтри. Останалите неща са само при нужда. 6. По книжка маслото на скоростите се сменя на 120к км. Аз го направих и определено имаше добър ефект. 7. Гледай стандартните неща. При мен имаше проблеми с електрониката и ЕГР. Като цяло пластмасите по купето не са много качествени и лесно се чупят.
 14. revenue

  Капачка търся

  Здравейте, И на мен ми откраднаха тази капачка. Ама ако струва 30 лв от Бултрако си е кожодерство.
 15. Аз съм с бензин и горивен филтър не съм сменял. Казаха ми, че нямало нужда, ама се чудя дали е добра практика.
×