Jump to content

adibonev

Фен
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About adibonev

 • Rank
  Начинаещ

Contact Methods

 • Skype
  1

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic 8gen 2.2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  ===

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Взета е на 162000 преди половин година, в момента е на 189000
 2. Здравейте! От скоро имам странен проблем с виене на двигател при Хонда Сивик 8ген (2.2 140кс). Проблема се получава при закрепени точно 1500 оборота било то на място или в движение. Колата започва да издава звук сякаш постоянно подавам и отпускам газта! Някой имал ли е подобен проблем ?
 3. Здравейте! Някой слагал ли е хибридна турбина на 8-ма генерация Сивик ( 2.2 дизел )? От къде, каква и как точно се случват нещата ? Ако може някой да даде подробна информация ще съм благодарен, понеже не съм особено запознат с темата ! Благодаря!
 4. Ами ето това е резултата. Не исках много да пренагрявам пластмасата. Доволен резултат се получи
 5. Аз също мислех за този метод, но не бях сигурен дали ще се получи....Благодаря за съвета, ще го пробвам и ще постна резултата!
 6. Здравейте! Имам проблем, който дразни окото, а именно побелели прагове. Някой имал ли е същият проблем и как се е справил с него ? Търкал съм го мляко за пластмаса, но нищо не се получава. Грозното е, че проблема е само от дясната страна. Прикачвам снимки!
 7. Грешката изписана ми от китайската диагностика е p2009- до колкото прочетох, блокирала клапа на всмукателния колектор
 8. Ами понеже живея във Видин и не се намират хора с хубава диагностика, реших поне да пробвам с някаква. Изписа грешка с всмукателен колектор. Колко е вярно не знам. Май ще трябва да я карам до София
 9. Ъпдейт:След почистен агр и направена диагностика, колата отново започна със същият проблем. Никаква мощност и ускорение. Все едно е 40 коня.
 10. Здравейте! Търся такава лип/броня отзад и отпред
 11. Колата се кара в обороти и е издухана, така де се каже. Турбото се чува, когато я настъпя, но ускорява ужасно мудно. Ще я закарам тези дни на диагностика със сигурност.
 12. Здравейте! Днес ми светна check engine лампата. Оказа се че колата е доста мудна, след 2000оборота все едно няма турбо и издава странен звук- все едно си запушил ауспуха с ръка. Днес изминах 300 км на дълго с нея и нямаше никакви проблеми. Колата се кара повече извънградско, което изключва запушен дпф филтър, според мен. Имам опасения, че EGR-а се е запушил. Някакви мнения ?
 13. Здравейте! Преди няколко дена от недоглеждане закачих и съответно надрах пластмасовия нож отпред. Как бих могъл да залича поне по-голямата част от драскотините, защото ме дразнят ? Сравнително дъблоки са и може би с шкурка едва ли бих направил кой знае какво!
 14. Здравейте ! Търся запазена предна решетка от type R за Honda Civic 8gen на приемлива цена!
×
×
 • Create New...