Jump to content

adibonev

Фен
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About adibonev

 • Rank
  Начинаещ

Contact Methods

 • Skype
  1

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic 8gen 2.2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  ===

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ами ето това е резултата. Не исках много да пренагрявам пластмасата. Доволен резултат се получи
 2. Аз също мислех за този метод, но не бях сигурен дали ще се получи....Благодаря за съвета, ще го пробвам и ще постна резултата!
 3. Здравейте! Имам проблем, който дразни окото, а именно побелели прагове. Някой имал ли е същият проблем и как се е справил с него ? Търкал съм го мляко за пластмаса, но нищо не се получава. Грозното е, че проблема е само от дясната страна. Прикачвам снимки!
 4. Грешката изписана ми от китайската диагностика е p2009- до колкото прочетох, блокирала клапа на всмукателния колектор
 5. Ами понеже живея във Видин и не се намират хора с хубава диагностика, реших поне да пробвам с някаква. Изписа грешка с всмукателен колектор. Колко е вярно не знам. Май ще трябва да я карам до София
 6. Ъпдейт:След почистен агр и направена диагностика, колата отново започна със същият проблем. Никаква мощност и ускорение. Все едно е 40 коня.
 7. Здравейте! Търся такава лип/броня отзад и отпред
 8. Колата се кара в обороти и е издухана, така де се каже. Турбото се чува, когато я настъпя, но ускорява ужасно мудно. Ще я закарам тези дни на диагностика със сигурност.
 9. Здравейте! Днес ми светна check engine лампата. Оказа се че колата е доста мудна, след 2000оборота все едно няма турбо и издава странен звук- все едно си запушил ауспуха с ръка. Днес изминах 300 км на дълго с нея и нямаше никакви проблеми. Колата се кара повече извънградско, което изключва запушен дпф филтър, според мен. Имам опасения, че EGR-а се е запушил. Някакви мнения ?
 10. Здравейте! Преди няколко дена от недоглеждане закачих и съответно надрах пластмасовия нож отпред. Как бих могъл да залича поне по-голямата част от драскотините, защото ме дразнят ? Сравнително дъблоки са и може би с шкурка едва ли бих направил кой знае какво!
 11. Здравейте ! Търся запазена предна решетка от type R за Honda Civic 8gen на приемлива цена!
 12. Здравейте! Собственик съм на Honda Civic 8gen. (купе). Малко след като я купих забелязах, че музиката не е много силна и някои от колонките пръщят, особено задните. Нужно ли е да свалям цялата кора на вратата, за да ги сменя и как точно става цялата работа със монтажа и демонтажа ? Също така ще съм благодарен, ако някой ми предложи хубави говорители!
 13. Много съм ти благодарен !
 14. Може ли да ми опишеш как става въпросното почистване ?
 15. Здравейте! От скоро съм собственик на Хонда Сивик 8ген тайп С 2008г. Колата е с 2.2 мотор (140кс). До колкото съм запознат колата би трябвало да дава разход между 5.5-6.5 извънградско. Но при мен това не се случва. Вчера навъртях около 800 км като 95% e било по магистрала. Средната ми скорост е била между 130-140, а колата даваше разход 7,5-7,6 с 4-ма човека в колата (включително и аз). Това нормално ли е и ако не е, какви биха били причините ? Наясно съм че всеки човек в колата дига разхода, но според мен литър, литър и половина отгоре е твърде много!
×