Jump to content

adibonev

Фен
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от adibonev

  1. Взета е на 162000 преди половин година, в момента е на 189000
  2. Здравейте! От скоро имам странен проблем с виене на двигател при Хонда Сивик 8ген (2.2 140кс). Проблема се получава при закрепени точно 1500 оборота било то на място или в движение. Колата започва да издава звук сякаш постоянно подавам и отпускам газта! Някой имал ли е подобен проблем ?
  3. Здравейте! Някой слагал ли е хибридна турбина на 8-ма генерация Сивик ( 2.2 дизел )? От къде, каква и как точно се случват нещата ? Ако може някой да даде подробна информация ще съм благодарен, понеже не съм особено запознат с темата ! Благодаря!
  4. Ами ето това е резултата. Не исках много да пренагрявам пластмасата. Доволен резултат се получи
  5. Аз също мислех за този метод, но не бях сигурен дали ще се получи....Благодаря за съвета, ще го пробвам и ще постна резултата!
  6. Здравейте! Имам проблем, който дразни окото, а именно побелели прагове. Някой имал ли е същият проблем и как се е справил с него ? Търкал съм го мляко за пластмаса, но нищо не се получава. Грозното е, че проблема е само от дясната страна. Прикачвам снимки!
  7. Грешката изписана ми от китайската диагностика е p2009- до колкото прочетох, блокирала клапа на всмукателния колектор
  8. Ами понеже живея във Видин и не се намират хора с хубава диагностика, реших поне да пробвам с някаква. Изписа грешка с всмукателен колектор. Колко е вярно не знам. Май ще трябва да я карам до София
  9. Ъпдейт:След почистен агр и направена диагностика, колата отново започна със същият проблем. Никаква мощност и ускорение. Все едно е 40 коня.
  10. Здравейте! Търся такава лип/броня отзад и отпред
  11. Колата се кара в обороти и е издухана, така де се каже. Турбото се чува, когато я настъпя, но ускорява ужасно мудно. Ще я закарам тези дни на диагностика със сигурност.
  12. Здравейте! Днес ми светна check engine лампата. Оказа се че колата е доста мудна, след 2000оборота все едно няма турбо и издава странен звук- все едно си запушил ауспуха с ръка. Днес изминах 300 км на дълго с нея и нямаше никакви проблеми. Колата се кара повече извънградско, което изключва запушен дпф филтър, според мен. Имам опасения, че EGR-а се е запушил. Някакви мнения ?
  13. Здравейте! Преди няколко дена от недоглеждане закачих и съответно надрах пластмасовия нож отпред. Как бих могъл да залича поне по-голямата част от драскотините, защото ме дразнят ? Сравнително дъблоки са и може би с шкурка едва ли бих направил кой знае какво!
  14. Здравейте ! Търся запазена предна решетка от type R за Honda Civic 8gen на приемлива цена!
  15. Здравейте! Собственик съм на Honda Civic 8gen. (купе). Малко след като я купих забелязах, че музиката не е много силна и някои от колонките пръщят, особено задните. Нужно ли е да свалям цялата кора на вратата, за да ги сменя и как точно става цялата работа със монтажа и демонтажа ? Също така ще съм благодарен, ако някой ми предложи хубави говорители!
  16. Може ли да ми опишеш как става въпросното почистване ?
  17. Здравейте! От скоро съм собственик на Хонда Сивик 8ген тайп С 2008г. Колата е с 2.2 мотор (140кс). До колкото съм запознат колата би трябвало да дава разход между 5.5-6.5 извънградско. Но при мен това не се случва. Вчера навъртях около 800 км като 95% e било по магистрала. Средната ми скорост е била между 130-140, а колата даваше разход 7,5-7,6 с 4-ма човека в колата (включително и аз). Това нормално ли е и ако не е, какви биха били причините ? Наясно съм че всеки човек в колата дига разхода, но според мен литър, литър и половина отгоре е твърде много!
×
×
  • Създай нов...