Jump to content

Злати

Фен
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Злати

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Хонда црв
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте,искам попитам за монтажа на лайсните необходимо ли е сваляне вътрешния панел на вратата,за демонтаж на ел.конектора на огледалата или развиването на гайките е достатъчно да се получи необходимото разстояние?
 2. Благодаря за видеото,препоръките и отделеното време.Когато ги купя и има неяснота по демонтажа на огледалото ще ви попитам.Весели празници на всички!
 3. Здравейте! След като прочетох за смяната лайсните искам да попитам от къде е най-удачно да ги за купя и какъв е този пластмасов инструмент за демонтажа на старите.Ще ви бъда благодарен ако ми отделите време за това.
 4. Много благодаря за отзивчивостта и информацията!
 5. Здравейте.Някой може ли да ми изпрати или да ми пише къде мога да намеря ръководство за експлоатация на црв3? В книжката е на италиански и за мен е неразбираемо.
 6. Изглежда ми като от задната част на двигателя.Ако мога ще го снимам,като загасих двигателя пушекът се разсея.
 7. Здравейте, днес забелязах когато паркирах че излиза пушек от капака на двигателя,преди това карах малко дори двигателят не можа да загрее.Пушекът е с мирис на изгорял дизел.Погледнах от долу теч на гориво не забелязах.Двигател 2.2 idtec.
 8. Благодаря за отзивите! Успях да изчистя грешката.Не бях проверявал гумите.Ще покарам и ще видим.Индикацията ми светна по време на път.Не зная обаче в какви граници започва да дава грешка.
 9. Бихте ли ми обяснили как да вляза в менюто тъй като шофирам авто мобила от скоро и не съм съвсем на ясно,ако не ви затруднявам?
 10. Това е индикацията.Реших че може да съм сгрешил в преценката си.
 11. Здравейте светна ми индикация на таблото изглежда като гума с удивителна (внимание) това мека гума ли може да означава или и друг проблем? Гумите изглеждат наред.Има ли възможност това да се изчисти?
×
×
 • Create New...