Jump to content

moniks

Фен
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About moniks

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Хонда Сивик газ/бензин 2010г.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Сливен

Recent Profile Visitors

258 profile views
 1. Може да вземеш 12V от буксата на датчика до въздушния фултър. Така при включване на контакт ще ти светнат и дневните светлини!
 2. Здравейте отново, Явно съм Ви засегнал с постовете си за което се извинявам. Не съм имал намерение да се конфронтирам с който и да било! Не е вярно, че не съм помагал на никого и съм само консуматор. В близките дни ще кача снимки и подробно описание на това което съм написал! Моля за извинение, ако някой съм засегнал!
 3. Никой ли не е в час ? Благодаря все пак отзовалите се, гледам че са на опашка! Оправих се сам!
 4. Здравейте колеги, Монтирах дневни светлини на мястото на крушките от мигачите! Въпростът ми е : " Как да направя така, че когато включа основните, дневните да се загасят"? Хондата има едно auto, дали евентуално на тази позиция могат да се свържат с реле например? Моля за помоща Ви.
 5. Здравейте, Как се подменя крушка на мигач на целия фар? Трябва ли да се извади фара и ако "ДА" как става? Благодаря предварително!
 6. Перфектен си колега! Много благодаря!
 7. Отивам да пробвам!
 8. Не става колега Аз изобщо не мога да го командвам от моя панел!
 9. Здравейте Акумулаторът и беше фалшив, купих си нов но дясното стъкло немога да го командвам от шофьорската врата. Иначе от дясната врата се отваря! Какъв може да е проблема? И още едно питане. На задните врати няма колони за музика? Отворих кората, но пропуснах да измеря диаметъра. Ако някой знае, нека пише, че не ми се отваря пак. Благодаря Ви предварително!
 10. Благодаря на всички които се отзоваха. Днес направих това което сподели колегата pepur и нещата се получиха. Вероятно е залепнал, но от какво е породено това немога да си обясня! Благодаря още веднъж на всички!
 11. Може ли малко повече разяснение какво точно трябва да направя. Във какво се състои проверката на всички тези неща?
 12. Разбирам, но при мен го нямаше този проблем! Всички скорости си влизаха еднакво добре и меко. Сега ще падне голямо разглобяване.
×
×
 • Create New...