Jump to content

moniks

Фен
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от moniks

  1. Може да вземеш 12V от буксата на датчика до въздушния фултър. Така при включване на контакт ще ти светнат и дневните светлини!
  2. Здравейте отново, Явно съм Ви засегнал с постовете си за което се извинявам. Не съм имал намерение да се конфронтирам с който и да било! Не е вярно, че не съм помагал на никого и съм само консуматор. В близките дни ще кача снимки и подробно описание на това което съм написал! Моля за извинение, ако някой съм засегнал!
  3. Никой ли не е в час ? Благодаря все пак отзовалите се, гледам че са на опашка! Оправих се сам!
  4. Здравейте колеги, Монтирах дневни светлини на мястото на крушките от мигачите! Въпростът ми е : " Как да направя така, че когато включа основните, дневните да се загасят"? Хондата има едно auto, дали евентуално на тази позиция могат да се свържат с реле например? Моля за помоща Ви.
  5. Здравейте, Как се подменя крушка на мигач на целия фар? Трябва ли да се извади фара и ако "ДА" как става? Благодаря предварително!
  6. Перфектен си колега! Много благодаря!
  7. Не става колега Аз изобщо не мога да го командвам от моя панел!
  8. Здравейте Акумулаторът и беше фалшив, купих си нов но дясното стъкло немога да го командвам от шофьорската врата. Иначе от дясната врата се отваря! Какъв може да е проблема? И още едно питане. На задните врати няма колони за музика? Отворих кората, но пропуснах да измеря диаметъра. Ако някой знае, нека пише, че не ми се отваря пак. Благодаря Ви предварително!
  9. Благодаря на всички които се отзоваха. Днес направих това което сподели колегата pepur и нещата се получиха. Вероятно е залепнал, но от какво е породено това немога да си обясня! Благодаря още веднъж на всички!
  10. Може ли малко повече разяснение какво точно трябва да направя. Във какво се състои проверката на всички тези неща?
  11. Разбирам, но при мен го нямаше този проблем! Всички скорости си влизаха еднакво добре и меко. Сега ще падне голямо разглобяване.
  12. Да, съгласен съм, но обикновено когато съединителя е проблемен, скоростите започват да влизат трудно, да отделя "по-долу", скоростите да "прехъркват", това го нямаше! До последно я карах без такъв проблем!. А относно марката на сиединителя съм се спрял на Валео!
  13. Не, колега. Никой не я е карал. Колата е на около 120 и няколко хиляди километра. Имам я от по-малко от година и понякога съм забелязвал когато задържа съединитетя се получава едно "подскачакане" все едно когато има скъсани прожини на феродовия диск така се усеща. Дано да ме разбираш, но това само съм забелязал, странното е поне за мен, че не показа характерните признаци на повредения съединител и до последно я харах и я прибрах в гаража.
  14. Направих и това колега, движи се всеки път равномерно при натискане на съединителя. Нещата си отиват към сваляне на кутия и сняма на съединител може би...
  15. Не колега. Ако имаше теч нямаше да има течност в резервоарчето на съединителя, а то е почти на Max! Даже нивото на спирачките е по-ниско от нивото на съединителя!
  16. Здравейте колеги, На интересен проблем се натъкнах на моята хонда. Преди седмица две я покарах и я прибрах в гаража. Днес отивам да я извадя от гаража и... не иска да включва скорости. За мен лично е странно, понеже бих казал че имам опит с автомобили, но така без никакъв признак на дефект да се развали. Според мен вероятно съединителя е заминал, но искам и помощ и от Вас. На сухо(изключен двигател) влизат, но при запален уви не! Споделете каквъв може да е проблема? Благодаря Ви предварително!
  17. Колега Маркони, Днес сипах още 10 литра с което си мисля мисля че в резервоара вече има около 35 - 40 литра и няма промяна. Май нещата отиват към бензиномер?!
  18. Да, варианта с идване до Русе не е лош. Тъкмо ще се запозная с колегата. Но сега ще действам според указанията му. Макар, че вече сипах веднъж около 10 литра бензин и не се получиха нещата!
  19. Колега Маркони, какво трябва да направя?
  20. Правих го това с акумулатора колега, без резултат!
  21. Здравейте колеги. Аз също имам такъв проблем, но има една подробност, че моето газово е поставяно в завода! Наскоро купих хондата, но ми се се струва, че нивомера прави проблем при мен! Вчера и сипах близо 10л. бензин, но уви стрелката продължава да не помръдва. В резерсвоара си мисля, че трябва да има поне още 10-15 литра. Борд компютъра продължава да показва 0км. до зареждане, свети бензиноколонката за резерва и се чудя какво да правя. Дайте съвети моля Ви.
×
×
  • Създай нов...