Jivetz 14 #321 Отговорено 17 Май Цецо бившата ти ли е това? (: Дай една с голяма резолюция за десктопа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #322 Отговорено 9 Юни Да, "бившата" е, но нямам "големи" снимки. Тази я копнах от фейса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #323 Отговорено 29 Юни (Редактирано) Микро среща на 2 врачанки. Старият герой (а герой без рана не може) малко беше пострадал (отнели му предимството), но вече е оправен, та пак му се зарадвах. И той клони към вечен автомобил - на четвърт век е вече, но е още в строя, и то в добра форма. Редактирано 30 Юни от ceco_accord 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #324 Отговорено 14 Юли Приключи си семестъра моят студентин (отличник от - до), та си позволих да го призова да покараме двуколките. Рано сабале, по изгрев тръгнахме. Не е свикнал да става толко рано, ама на - налага се, че после жега. Как да е - тръгнАхме - аз напред, той подире. Няма и километър (още сме в града) и на 1 кръстовище - строшена до бордюра бирена бутилка. Аз я заобиколих, той не - още сънен. Предната му гума каза "фъссс" и разходката "ойде в гъз". Бута до дом, намирам гума. Викам му - Давай сам. Преди години съм му показвал. После и съм му асистирал, ноо... "гледа я кат голем камик". Пак урок. Справи се. Малко мята, че не легна равномерно, ама "нема а са излата". Усещам че "не е неговото" таз разправия, ама неволята ша го адаптира. Ако не - ще си плаща на майстори, докато разбере че и те не са се родили научени. И тогава вече ще се научи че тока не се ражда в контакта и чушките не растат пълнени с кайма. Тъй си мислеше като дете и от тогава го бъзикам като не знае нещо. Ходихме наблизо, щот бутането и пинкането отнеха час, па се прибрахме към 10 часа. Пуснах го да се качва, че му дойдоха гости, а аз - малко профилактика от пепеляка. Килими не тупам, ама тая конструкцийка ползвам. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 986 #325 Отговорено 14 Юли @ceco_accord браво на вас, важен е опитът Ще свикне с всичко, важното е желание да има. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #326 Отговорено 14 Юли Желанието е относително, а неволята задължителна и в перспектива положителна. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #327 Отговорено 28 Юли (Редактирано) Събудих се рано, пих кафенце, па си викам - второто другаде. Реших да е на Дунава. От дом до Лом са 53 км. Речено - сторено. В 7:05 тръгнах - след 160 минути бях на центъра. Отидох на кея - няма барче с гледка. Върнах се на центъра - там работи само 1, а свободни маси само на слънце. Взех си от автомат, починах на сенчеста пейка и в 11:05 пак яхнах двуколката. На излизане голем баир. 5 км - вече жега, а и Лом не е малък. С 2 думи почти час до билото. Натам - пладне е - шосето север - юг - сенки от крайпътните дървета - йок. Ясно бе че връщането ще е поне час повече, а " гоня формулата и в 15:00 требе да съм си дом, че да взема душ. Оообаче ... жега, уМОРа. Викам 2 вафли с кока кола "дават крилаа". Отбих се в 1 от крайпътните селца. МнОого грешна инвестиция в минути и км. На "центъро 3-ма чичаци жулят бира пред хоремака, ама той затворен - до август. Половинката каса под масата. Дори чешмичката зазидана. Северозападнала рАбта. Фанах пъта (ко да прая) и в следващото селце помолих 1 чичак от крайпътна къща за водица. Пих / долях в термобутилката и с леко газ запъплих поредния баир 2 км, с цел да го кача, а после е било и надолнище. На половината, отбивка със сенкя - ооо - спирам, пия и тук те ме осени гениалната идея, понеже имам още 15 км, но е 14:15 - нЕма да успея - има още 2 дълги байра - а така им се радвах отивайки на север. Пращам локацията си на синковеца. - Татьоо, слизай от плейстейшъна, пали риъл Сивика и яла ма вземи! - Еие ..., добрем. - Нали не те мързи, щот мен вече да. - Видях къде си, слизам след 5 мин. - Ще ме видиш в посока Монтана на 1 сенчеста отбивка, но и не помисляй да спираш!!! Слизаш в селото, там обръщаш и тогава идваш при мен. - Уу, трафик? - Не голям, ама летят и нагоре и надоле, а и е след завой. - Ясно. Свалих си предното колело, изпих водата и взех да чакам. В 14:40 профуча надоле (издебнах го за фотка) и след малко спря при мен. В 15:00 си бехме дом. Колко е добре да имаш "1 man rescue team"! Редактирано 28 Юли от ceco_accord 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1239 #328 Отговорено 28 Юли (Редактирано) 110км да минеш.... май сме се надценили не, че не е възможно но да беше по хладно и да разполагаш с време. А баира в кв."Младеново" е много сериозен. Редактирано 28 Юли от Митко Йотов 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #329 Отговорено 28 Юли (Редактирано) Мии, по план трябваше да са 106км, ноо у Лом/центъро не намерих фафли, та да ги сгризкам още там. Баира на излизане нямаше да е толко мъчен. Отделно с грешката у селото дет се отклоних перпендикулярно на пътя са още 3 + 3 пак до федералното шосе. Та щяха да станат 112, но "рескюе тимът" ми спести 15. Чиляк си вика "Към дома пътят е по-лесен", ама тва понякога е изнеговатамамно. . Но самоинквизицията не ми е за сефте, а постът е заради синковеца. Мен кучета ме яли и вълци вили къде ли не. Редактирано 28 Юли от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1239 #330 Отговорено 28 Юли В Расово ли се отби? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #331 Отговорено 28 Юли Канех се там, ама го подминах, та кривнах в Долно Церовене. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #332 Отговорено 29 Юли Евала Цецо, изкефи ме. Аз карам едно голямо градско pedal assist с 250 W батерия с три режима на подпомагане. От както се качих на такъв тип, не ми се слиза, голям кеф. И не ме разбирай по-грешно, въртя си яко и аз, моделът е стар, има голям багажник над батерията и тежи доста ~ 25кг, та не е лесно. В идеални условия може да мине около 70км. Та може да погледнеш за вариант с по-голяма батерия, има 600-700W и пак да се хвърлиш до Лом а и околностите Кефът е голям. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #333 Отговорено 29 Юли Пробвал съм двуколесни "тролей", наистина е вдъхновяващо! Основното предимство е че спестява дооста време при изкачване. Вместо с 5, катериш с 25 км/ч. Ноо, на мен ми требе нещо с тесни гуми, а Електриките са с масивни, а и тока го носиш постоянно, а помага само временно. Но е кеф и обмислям - гараж с връзка от АЕЦ-а си имам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #334 Отговорено 29 Юли Има и електрички с тънки големи колела, аз съм с такова градско с 29ки. Вече има къде къде по-леки за по-малки усилия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #335 Отговорено 9 Август (Редактирано) Онзи ден идва колегата @boiskii (по едни други Хонда дела), та сбрАаме 2 Сивика-набори. Моят - неподдържан от предните стопани, много правен от мен и малко поукрасен поради мерак. Неговият - свежарка и глезен, на под 200К. Врътнах му 1 кръгче из квартала - друга бира си е ухажваната кола, а и пробегът оказва влияние. Викам на синковеца: - ГлЕй - бива я за музеен експонат! - Наща повече си ми харесва, нищо че е малко "лабава" и не върви така ентусиазирано. На мен ми стига. Кат си купя друга, ще я "засилим". Мечтател. Радост ми е че има такива хора като Боян, и тъга че аналоговите автомобили в добра форма са намаляващи с всяка година. Редактирано 9 Август от ceco_accord 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #336 Отговорено 3 Септември (Редактирано) Понеже синковеца може би вижда по-добре от мен, а аз все още карам по-добре от него - разпределихме се така - аз зад волана, а той зад обектива. А го питах - Ще участваш ли? - отказа. Ноо, някой ден ще се осмели. Виде доста "натокани" коли. Неговата почва да му "слабее", ама па си я харесва. Редактирано 4 Септември от ceco_accord 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #337 Отговорено 14 Септември (Редактирано) Емии, ваканцията свърши. Поживя си и отпътува, да трупа свои километри и знания. След 4 часа докладва текстово че е стигнал. От врата до врата са 275км + 10 мин почивка на Обнова си е нормално. Обаче писа че е изпреварил няколко Поршета. Те тук вече се напрегнах - кой кара Порш бавно? Прати клипче - хилнах се, но веднага го смъмрих. Вярно, мястото е избрал безопасно, но че снима в движение не е ОК. Какво да му кажа, кат съм му дал не веднъж такъв лош пример! Знам че е по-разумен от мен, но и с мижав опит, а той не се преподава. VID_20240914_151145.mp4 Messenger_creation_2f6c65c7-0898-4a08-bcc6-5cbad651304f.mp4 Редактирано 14 Септември от ceco_accord 3 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #338 Отговорено 25 Септември Ходил моят на Джап феста. Радост - този му е първият. Тъга - бях зает, та не споделих с него това изживяване. Той с други другари + Канона. Поне се е нагледал и поснимал. https://www.facebook.com/2311vito/posts/pfbid02eQZYorJCRN6g8Mz1cLJzLRz6B3HMotEz7mK5dehM3pL7DBJpgYaJrmu6oy8ZChktl 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #339 Отговорено 2 Октомври (Редактирано) Много спам ще стане в снимките, затова си позволих да ти отговоря тук. То и за мен работата е "Радост и тъга", ама се придържам към един и същи модел и генерация. Фейса тръгва за България другата седмица. Ще си го оставя там. Ръчка е, ама за 1-2 пъти в годината се прежалих, предвид цената за придобиване и докарване в приличен вид. Нивото е Executive и си има това, което ми трябва - круиз контрол, и климатроник. Почти готов за 3000км преход. Сложих му бокса преди малко. По-дъртия автоматик ще си го карам тук. Смятам, когато му дойде времето да го заменя с фейс, автомат, executive. Тук ги карат много и все още се намират добри екземпляри. Това ми е единствената кола, която съм притежавал повече от 3г, другия месец ще станат 10. Редактирано 2 Октомври от Krasi-mir 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #340 Отговорено 2 Октомври (Редактирано) На нас вече много ни не требе и като колата е надеждна и удобна, не иде мерак да се сменя - абе, като с жената. Мойта, приди години така ми викаше - Понеже не можеш мен, сменяш си колите. Редактирано 2 Октомври от ceco_accord 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #341 Отговорено 11 Октомври (Редактирано) Милият ми той. Отвозил ми е момчето, а като му знам състоянието, може и внуците на новия си стопанин да отгледа - като се появят, живот и здраве. Редактирано 11 Октомври от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #342 Отговорено 11 Октомври (Редактирано) А момчето прати 2 снимки и каза: - Удари ме една ограда. Ся, звучи като виц, ама ... цената му 100+ леви - баш кат ръцете на електрожениста. Редактирано 11 Октомври от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #343 Отговорено 12 Октомври Деейм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #344 Отговорено 18 Октомври (Редактирано) Мy precious has arrived. petal_20241018_142707.mp4 Колата веднага на мивка и уговорен майстор. Редактирано 18 Октомври от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #345 Отговорено 19 Октомври (Редактирано) Днес бяхме "столичани в повече" - да позяпаме новите коли на авто шоуто. Амии, прибрахме си се с вехтия Леген. През това време: Бързо и евтино. Качеството е скъпо и бавно. Ръбът не е перфектен и нюансът сиво е 99% същият, но като за студентска кола бива. Редактирано 19 Октомври от ceco_accord 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #346 Отговорено 20 Октомври (Редактирано) Замина си. Бащичко - издебнал да снима километража - бил намерил отбивка точно навреме - добре че е спрял. След видяното на шоуто, още повече си уважава вехтата кола. VID_20241020_151733.mp4 Редактирано 20 Октомври от ceco_accord 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове