rusen4e 67 #1 Публикувано 9 Юни, 2015 Здравейте, Случайно попаднах на тази обява: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11431722464601951&slink=9th9e7 Какво ви е мнението за този екземпляр? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #2 Отговорено 9 Юни, 2015 Това е много рядка кола и както ги обичам аз - в напълно стоков вид, без натурии и спортни истории по мотора.Според мене си заслужава да се види, но на първо четене е повече от отлична ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #3 Отговорено 9 Юни, 2015 Сигурен съм че е боядисван целия,трябва на място да се види обаче защо... 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #4 Отговорено 9 Юни, 2015 (Редактирано) Сигурен съм че е боядисван целия,трябва на място да се види обаче защо... Извинявай... Числата от тотото ще ми кажеш ли? Как прозря? Редактирано 9 Юни, 2015 от civicgonemad 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #5 Отговорено 9 Юни, 2015 И какъв е проблема в боядисването ако е направено както трябва ?Реално кола на над 200 000км без следи от камъчета по предния капак няма... от там следва да е боядисван или само капака и бронята или цялата кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetioHonda 106 #6 Отговорено 9 Юни, 2015 Типична обява от автокъща. "ШВЕЙЦАРСКА ТОЧНОСТ И ПРЕЦИЗНОСТ" , "сигорни", "САЛОН В ПЕРФЕКТНО СЪСТОЯНИЕ БЕЗ ИЗНОСЕНО ИЛИ СКЪСАНО", да продължавам ли?Аз не бих взел кола от човек, който ползва едно и също описание на всичките си коли. Има още една същата, но от частно лице. Според мен се ориентирай към нея. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #7 Отговорено 9 Юни, 2015 Позволявам си да цитирам мой приятел който ходи да гледа колата още когато струваше 8х. (в обявата) .Думите му бяха от вътре е запазена ,но общото му мнение беше ,че е "изморена" кола каза ,че дискове накладки са за смяна на първо четене това е видял. Не е лягал отдолу да я види за ръжди поради факта че не му е харесала . Пак казвам мой приятел не аз ПОЗДРАВИ 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #8 Отговорено 10 Юни, 2015 Благодаря на всички за отговорите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Duch 32 #9 Отговорено 10 Юни, 2015 Някой си я гледал - високочестотните на корите на вратите изглеждат добре монтирани. Но пък фолиото е сложено "за страх". Радиатора на мотора също не е с огънати или липсващи ламели. Или е нов или не е претърпявала екстремни неща. Джантите и гърнетата също са си лъснати и честно казано не очаквам тази кола да има ръжда. Австрийките дори планките за радиаторите им са ръждясали. За парите си мисля че е повече от добре (поне на снимки) 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #10 Отговорено 10 Юни, 2015 Електронна стабилизираща програма(ESP- автоматично пускане)- Това е пълна лъжа ПОЛУ-КОЖЕН САЛОН В ПЕРФЕКТНО СЪСТОЯНИЕ - Това също Като цяло доста е напудрена. Със сигурност ще има ръжди отдолу. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #11 Отговорено 10 Юни, 2015 kembo го е казал - щом не си стигнал до момента, на по - обстоен преглед... Ясна е работата. п.п. Бягай, уморените коне ги убиват... 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #12 Отговорено 10 Юни, 2015 Сигурен съм че е боядисван целия,трябва на място да се види обаче защо... Извинявай... Числата от тотото ще ми кажеш ли? Как прозря? Как може да няма забележки боята на кола с 200000?Работил съм това и го зная,но не съм работил в тотото -питай друг за това.Не казах че е лошо ако е боядисвана,но по-добре е да се знае защо е боядисвана... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #13 Отговорено 10 Юни, 2015 (Редактирано) @Зион, не ги знам швейцарците, какво правят, ама в Англия никой няма да си направи труда да отстранява "забележки" по боята на 14-годишна кола, на 200+К км., за да я продаде изгодно. Под забележки разбирам, споменатите по-горе следи от камъчета по предницата, леко ожулени ъгълчета на броните, и следи по вратите, оставени от вратите на некадърни "колеги" на Tesco паркинга. Сега, за type-R може и да си заслужава, ама въпросния екземпляр беше определен като "уморен кон", така че ... Редактирано 10 Юни, 2015 от Krasi-mir 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #14 Отговорено 11 Юни, 2015 Все едно гледам моя бивш Тайп Р Ще намина ако не днес,още утре да видя колата.При мен е слабост този модел.Както казва един мой добър приятел и голям фен :-"Тайп Р-а си е Тайп Р" Тука чета много филисофски мнения ,а съм убеден,че 90% от тези коментатори дори не са виждали такава кола на живо,камоли да я притежават Уникален автомобил!С ръка на сърце мога да кажа,че това е един от най-добрите модели на Хонда,които съм виждал и съответно притежавал. 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Duch 32 #15 Отговорено 11 Юни, 2015 Пиши да кажеш как е количката ако си я погледнал... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #16 Отговорено 12 Юни, 2015 Колата не е пребоядисвана. Изглежда добре, има линия. Салона е запазен. Не съм я палил, защото минах по време на работа на бързо. Стояла е известно време някъде,това си личи по апаратите и дисковете. Цената подлежи на коментар. Ще се върна тия дни да я изкарам и пробвам. Ръжди не видях никъде,поне на пръв поглед. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #17 Отговорено 12 Юни, 2015 (Редактирано) Аз ще съм някак щастлив ако се окаже читав екземпляр и попадне у някой от заинтригуваните фенове, макар да нямам личен интерес. Имам същата генерация (но нормалната версия) и като цяло за 11 години от които я карам и поддържам, мога да кажа само добри думи (с някои пренебрежими забележки) за модела. Доста мои познати с "по-добри и скъпи марки и модели" все още и се възхищават, а случайни минувачи питат дали не я продавам. Всяко нещо с времето си, но със сигурност няма да е на безценица, щото "знам за кво иде реч". Дано някой ме зарадва, ощастливявайки себе си с тоя type R. Редактирано 12 Юни, 2015 от ceco_accord 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
undisputed 25 #18 Отговорено 18 Юни, 2015 Някой погледна ли го отблизо този красавец (ръжда, работи ли добре двигателя, другото са консумативи), да знам дали има смисъл да се разкарвам от София до Плевен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SpliFF 50 #19 Отговорено 30 Юни, 2015 Вече е в Добрич,но не е моя-за съжаление Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове