Jump to content

SpliFF

Фен
 • Мнения

  326
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

42 Neutral

Относно SpliFF

 • Ранг
  Потребител
 • Рожден ден 13.10.1984

Contact Methods

 • Skype
  w.o.s.h

Profile Information

 • Кара
  ше Honda Accord F20B6 AT. В момента-Subaru Outback 2002 2.5 AT
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Добрич

Последни посетители

1575 профилни разглеждания
 • emo

 1. Здравей. Ще поръчам: https://www.ato24.de/en/motul-6100-synergie-10w-40.html Вид и количество: Motul 6100 Synergie+ 10W-40 2x5L Стойност на поръчката: (23,75+23,75)*0,95*1,9675=89лв Начин на плащане: Парите ще бъдат преведени по сметка (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване: - чрез Куриер
 2. Здравей. https://www.ato24.de/en/motul-6100-synergie-10w-40.html Motul 6100 Synergie+ 10W-40 3x5L (23,75+23,75+23,75)*0,95*1,9675=133,2лв Превеждане по сметка Доставка до офис Еконт
 3. Това с тия почиствания без разглобяване, изобщо не ми се вярва, а ако става въпрос за EGR да почисти-забрави! Като го отвориш и като видиш за каква гняс става дума,то с четка и разтворителие е трудно.
 4. И така по между другото си виж PCV клапана,който е на капака на главата. Трябва като го свалиш и като го разклатиш вътре да чуваш едно буталце как се движи и трябва да пропшуща само от едната страна въздух накисни го в някакъв разтворител .Принципно това си е консуматив и е добре да се сменя, ако не всяка поне през 1-2 смени на маслото. Другото което ми идва на ум е да си направиш една профилкатика на EGR клапана и пътищата му. Сваляне почистване.
 5. Щом си подменил съединителя и виенето го има,остава скоростна куия.Най -вероятно лагер на първичния вал.
 6. SpliFF

  Препоръка за хонда акорд

  Не ,че е толкова важно,ама тия коли нямат ESP. Колегата по-горе явно е има предвид SRS (въздушните възглавници).
 7. Изтегли си Honda ESM 1998 от тук https://drive.google.com/file/d/0B1v803mzYzT7UHh3LVFKaHZrSnM/view?usp=sharing , има всичко написано кое как и т.н. На кратко, за тази грешка, като за начало трябва да се провери налягането на горивото, след това самият сензор(сондата) и евентуално самата инсталация. Като отвориш програмата има една иконка с бинокъл (Search,) там пишеш кода на грешката и ти излизат резултатите.Там ще намериш в последователност какво как и т.н . Успех.
 8. Като цяло за някой е по-изгодно да даде 5лв(примерно) + но да си запази отстъпката, за друго обратното.Всичко зависи от това кой за каква сума поръчва и какво търси.
 9. При мен протече, след има няма 2-3 месеца, със семеринг без посока. Центровка не можеш да разместиш, защото е от ECU и делкото няма опция да се върти по оста.Махаш всичко от делкото преди голямото блъскане.Можеш да си огледаш бобината за пробив в корпуса и евентуално да я замериш(ама това пожелание).
 10. Hitachi ще да е. 1-12,45/22/6 Проблемът е ,че семеринга има посока на въртене - по часовниковата стрелка и с такава посока никъде не можах да намеря по нашите магазини.Някъде бях мернал една тема за човек, от мисля В.Търново (може да греша) ,че е предлагал такива севмеринги.Другия вариант е поръчка.Просто ако сложиш такъв, без посока, не очаквай да изкара много.При демонтажа на оста я огледай за износване ; ако е износена и новият семеринг няма да те спаси. Също така огледай и лагера дали е здрав. 2-О-О пръстена, мисля че е с такъв размер.Там няма драми, има го навсякъде и се сменя лесно.Аз бях си поръчал, мисля оригинален, ама като го сложих ми се видя халтав и си взех с малко по-малък диаметър и малко по-голяма дебелина. Пасна перфектно. 3.Нямаш ли преса, се приготви за много "майки и бой с чук,пирони,болчета и квото ти роди главата. Набиването е една идея по-лесно.Имаше значение от коя страна се избива пина. П.с.Няма как да промениш центровката ,защото делкото е зацепено и не може да се върти,но като свалиш делкото, маркирай тая част със спина, която се зацепва на вала (тя самата има резка) и самата ос. И забележи на къде сочи палеца на делото.Малко сложно ти го обяснявам, но идеята е да не завъртиш оста на делкото и палеца на 180 градуса ,че тогава посмъртно няма да ти запали колата и да няма чуденки. Успех.
 11. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11483352661852636&slink=15sv5l тази колица някой да я поглеждал? П.с-в последствие назад в темата намерих мнения за въпросната кола. До колкото разбрах не си струва.
×