Jump to content

St1ni78

Фен
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About St1ni78

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Хонда Акорд 8 2.0i-vtec
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Добрич

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Линк:https://www.ato24.de/de/ravenol-fds-sae-5w-30.html Вид и количество:Ravenol FDS SAE 5W30 1×5л Стойност на поръчката: 40.95×1.9675=80.60лв Начин на плащане :По банков път. Начин на получаване:Чрез куриер
 2. Колега здравей,чудя се какво масло да си поръчам на следващата поръчка.Видях,че ти си поръчал това за което се двоумя.Друг път поръчвал ли си го,доволен ли си от него?Аз съм с акорд 8 2.0 ivtec. 

 3. Здравейте колеги моля за малко помощ от вас.Гледаме един акорд 8 дизел за приятел но излиза тази грешка 747.Някой наясно ли е каква е.
 4. Сондата се продава защото проблема не е в старата и не ми е необходима поне засега.Марката е денсо купена е за 318лв продавам я за 300лв .При интерес на тел 0898575502
 5. Здравей колега,и аз да изкажа моето мнение по твоя въпрос.До скоро карах само дизел разход извън града 5.5-6.5 ,градско 7.5-8.5 зимата студена още нагоре.Сега съм с акорд 2.0 i-vtec 156 извънградско 6-7, градско 10-11 сега ще газифицирам и като цена ще е по добре от дизела. Мисли колега и успех с покупката.
 6. Благодаря много,скоро трябва да му звънна.
 7. Здравейте колеги първо да благодаря за приема в групата,от вчера съм собственик на прекрасна хонда акорд 2.0i-vtec 2009г комби екзекютив.Форума го посещавам от около година когато реших от тойота да мина на хонда,дори при мен промяната е и в това,че от дизели само досега преминах на бензин.Четох доста за този мотор,но все пак някой който кара същия да каже какво да очаквам като разход,борда колко точно показва, аз докарах 6 извънградско и около 11 градско по борд.За маслото 0w20 или 5w30 какво слагате на този мотор и как се държи с него.Много стана сякаш ,но колата още преди да я купя съм мислил за газ.Ако може препоръки за майстор, от Добрич съм и не знам в района за някой който да го настрои читаво.Четох за Маркони от Русе само хубави неща и ако няма някой по наблизо,ще му се обадя на него да разговаряме.При всичко което прочетох за него везните клонят към него,само не разбрах като пари колко излиза всичко да знам за кога да си правя плановете за монтаж.И разбира се как да се свържа с човека да се разберем.
×
×
 • Create New...