Jump to content

V4st*r

Фен
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About V4st*r

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord coupe 3.0
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  1990's Honda

Recent Profile Visitors

453 profile views
 1. Ами да я затварят. По-добре да си гледам клиповете в youtube отколкото да провокирам злобни хорица
 2. За да не ме обвинявате в празни приказки: https://m.youtube.com/results?search_query=K%26N+oil+filter+leak
 3. Благодаря.Мисля да пробвам с оригинален филтър да видим какво ще излезе. Но той е произведен от Purflux. Същия го има за 9 лв освен ако от пурфлукс не произвеждат с различно качество спецално щом на филтъра ще пише "Хонда" Всъщност разликата, така както се произнадя сервизното ръководство е 300 - 400 мл. Ако антидренажния клапан на немския филтър не си върши работата, може би това е причината? Гледах срязан филтър на Mann, там където е клапана, е хваната и капачката с прегънати навътре ламаринки покрай входящите отвори, херметизацията е смешна работа, маслото ще си изтича полекичка без проблем. Може би немците не знаят как да направят филтър с антидренажен клапан след като немските коли нямат такъв. Ако някой има впечатления от филтрите на k&n и wix? В YouTube има доста оплаквания че k&n текат, а и вече не ги произвеждат в Щатите, а в Китай и Мексико
 4. Доста повече от 400 мл са и затова Хонда са сложили клапан, който в немските боклуци липсва:
 5. Аз и това написах но никой не чете. Маслото е на макс със 4 л. Не 4.4. Не след цигара време а след 48 часа
 6. Именно. Но картера побира по ръководство 4.4 литра. А до макса наляха само 4 л. Именно това ме усъмни и затова реших да проверя на работещ двигател. Въпросът е сега дали ще мога да си сменя само масления филтър с качествен такъв с клапан против оттичане на маслото, без да се излее маслото и да трябва купувам отново още 5 литра, а просто да си долея липсващите 400 мл?
 7. Ами премерих. И то добре, че не се плиска нагоре по щеката, та си показа точно. Филтрите на нашите Хонди трябва да имат два клапана. Един който да възпрепятства оттичането на маслото в картера, за да не върти стартера на сухо, и още един, който да възпрепятства оставането на мотора без масло в случай на запушване на филтъра. Колко от филтрите за 6 лв имат такива клапани, и колко от тях са изработени добре?
 8. Не, не се шегувам. Ето един жокер: маслен филтър. Значи нарочно така поставих темата, защото подозирам, че и много други хора карат с филтър за 6 лв. Но ще почакам и някой по-знаещ от мен, да се изкаже, какви са изискванията на Хонда за масления филтър?
 9. Здравейте колеги, днес, 2 дни след смяна на маслото, реших да проверя нещичко, че ме глождеше много малкото количество масло което отиде за смяната. И, забелязах че нивото му е на макс на студен мотор, на работещ слиза под минимума. А непосредствено след изгасяне започва да се вдига наново. Какво не е наред с това моторче?
 10. Honda Accord coupe import edition от 80-те. Неразрушима. Поинтересувах се за нея след като я видях на живо. Надали има и 5 такива коли в Европа, но собственика няма средства да я реставрира. Обелен лак, скъсана тапицерия, и пак, изглеждаше красиво. Беше вече с бензин в маслото, страшно много ми дожаля, какво ще се случи с нея, дали ще я бъде, единствената такава в БГ. А някакъв американец казваше че е изминал 600 000 мили с такава и все още върви и върви....
 11. Да, това е ясно, още повече че Обявеното съдържание надали отговаря на Реалното, но все пак, се стреснах да видя такова завишение. Наливам където ми се струва че колата върви най-добре, но 9% спирт си е сериозно количество при положение че има толкова стари автомобили на които и това им е твърде много.
 12. Последно когато погледнах колонката пишеше "мин. 9% "био"етанол" Хонда дава двигателя да работи безпроблемно с до 10% от тази мизерия. А миналата година пишеше че е само 7,5 %. А метанола си е направо противопоказен
×
×
 • Create New...