Jump to content

ATANAS1111

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно ATANAS1111

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда джаз 2004
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Contact Methods

  • Skype
    morskisozopol

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Колата е продадена. Честита да е на новия собственик!
  2. Бях забравил да махна обявата от тук. Ето че отново ще пусна колата, причина та е, че три коли
  3. Бях забравил да махна обявата от тук. Ето че отново ще пусна колата, причина та е, че три коли са ни доста. Цената е 4900 лв Напълно обслужен и функциониращ автомобил, кара се редовно. Има ГО и Каско.
  4. Вина го има в прикачения файл, най-отгоре, но не ми е перфектен английския и се притеснявам дали ще се оправя!
  5. Привет, Това е последната страница от разпечатка от сайт за проверка по Вин номер. Притеснява ме последния запис Junk title -какво точно означава за автомобил внесен от Канада?
  6. Колата е внос от Канада. Имам и разпечатка от сервизната и история по Вин номера. Всичко изглежда нормално. Притеснява ме това,че е на малко километри и да не е била наводнявана! Благодаря на хората дали мнение до момента!
  7. Привет колеги, Спрял съм се на този автомобил. Някой гледал ли го е и има ли мнение? Всякаква информация ще ми е от полза. Продава се от официален сервиз на Honda- Юби ко! https://mobile.bg/21576312664463173
  8. Привет колеги, CR-V то е купено, но го кара съпругата ми. Аз съм в момента на джаза, но ми се ще по-голяма кола. Предлагайте бартери -склонен съм на размяна. Намалявам и цената на 6500 лв.
  9. Привет колеги, Колата е вече с годишна винетка за 2018 г. След регулярно посещение в сервиз и по препоръка /не беше задължително/ са сменени свещи на двигателя, направен е реглаж на клапаните и са сменени задните дискове с Брембо и поставени нови накладки. Възможен е и бартер на колата за нещо по-голямо в ценови диапазон от 4000 лв до 8000 лв.
  10. Привет, Продавам Хонда 1. 4 83 к. с. - най- здравия им мотор с верига. Хондата е закупена от мен април 2015 г. - нов внос от Италия на 113800 км. В момента е на 143500 км. За времето през което колата е била при мене не е имала никакви проблеми- редовно съм я обслужвал с качествени масла и консумативи. Сменил съм предни дискове и накладки и съм сменил маслото на скоростната кутия, а преди около 2 месеца и купих и нов акумулатор. На 20. 01. 2018 г. съм сменил маслото на двигателя и всички филтри . Колата има активна гражданска отговорност, която се плаща на тримесечни вноски и е валидна до февруари 2018 и каско което е платено и е валидно до 03. 04. 2018 г. Техническия преглед е до месец май 2018 г.Има монтирана аларма с централно заключване и 2 броя ключове. Колата се кара ежедневно от моята съпруга и е обгрижвана редовно с много любов. Продава се, защото смятам да купя Хонда CRV трета генерация. Има четири почти нови зимни и летни гуми- могат да изкарат поне още 3 сезона. Има климатик, електрически стъкла и огледала с подгрев, ABS и 4 AIRBAGS.Колата е като нова и ще е безпроблемна за бъдещия и собственик. Цената е 6700 лв. - намира се в София. Телефон за връзка 0887933697 - Наско
  11. Привет колеги, Вчера гледах това CR-V - продават го Юбико - казват, че са сменили всички масла и е напълно обслужен. Притесняват ме две неща: - Продава се от 6 месеца и ако наистина си струва, защо не е продадена до сега? - При качването на крик имаше омасляване долу по целия днигател, което беше засъхнало, само на най-ниската точка имаше съвсем малка капчица масло.При въпроса ми, при условие, че е обслужена от къде идва това маслъ ми отговориха, че най-нероятно е при смяната на маслото на скоростната кутия или пък някой семеринг. Много моля , ако някой го е гледал преди мене да сподели мнение- все пак не е малко пари! Благодаря предварително! https://bazar.bg/обява-18736152/honda-cr-v2-0-at-exclusive
  12. Благодаря на всички за отговорите!
×
×
  • Създай нов...