Drone 790 #1 Публикувано 10 Февруари, 2014 Браво за решението да ъпдейтнете форума до по-нова версия За сега забелязах две неща,които малко ме дразнят:форума е доста бавен и пато цъкнеш да пращаш на някой ЛС не изкача прозореца. На по-заден план е смяната на логото на началната страница с това на хонда форума. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wrofeel 349 #2 Отговорено 10 Февруари, 2014 Според мен преди беше много по-добре, сега ми прилича на Ауди форума . Дано има ъпдейт, та да заприлича пак на Хонда форум ! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sesk0y 26 #3 Отговорено 10 Февруари, 2014 И на мен изОбщо не ме кефи сега как изглежда, преди си беше много по-добре според мен. Сигурен съм че има и други които не са доволни от ъпдейта. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #4 Отговорено 10 Февруари, 2014 Всяка нова версия излизала до сега, не работи със скиновете на старите. Работи се по въпроса с визията. Също така някои функционалности се разместват, подменят или преправят от разработчиците на софтуера, а не от нас. Ще се постараем да имаме нашият си уникален облик. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #5 Отговорено 10 Февруари, 2014 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #6 Отговорено 10 Февруари, 2014 Форума си беше чудесен и си работеше добре.Сигурен съм ,че ще има 1000 мнения по въпроса...... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #7 Отговорено 10 Февруари, 2014 Само дето не работеше хич добре. Това че не си личеше много е заслуга на екипа и на поддръжката на хостинга ни. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #8 Отговорено 10 Февруари, 2014 Мм и темата сменихте Но пак е доста муден Или моя интернет пак е в г*зъ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #9 Отговорено 10 Февруари, 2014 Проблема в момента от хостинга не от форума. Официално се извиниха за това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #10 Отговорено 10 Февруари, 2014 (Редактирано) Тъкмо си бях написал мнението и форума изчезна.И цвета за който писах,че не ми харесва се промени,към по-добро.Сега ,ако се потъмнят и бледите сиви букви,и логото да се върне старото,като от стикерите по колите,ще е добре.Също да се изведе името на започналия темата в дясно от заглавието,както си беше,а не под него,ще е много по нагледно и удобно. Редактирано 10 Февруари, 2014 от kvd74 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
redbull 160 #11 Отговорено 10 Февруари, 2014 На мен лично ми харесват промените ,макар че ще ми е малко трудно да свикна с новия облик.Ще има ли и отрицателни оценки(не харесвам) под коментарите или ще могат да се дават само положителни(защото в момента само положителни виждам-харесвам)? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #12 Отговорено 10 Февруари, 2014 Сега си е любимия цвят,ще свикнем с новостите,Благодаря за труда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tosco 20 #13 Отговорено 10 Февруари, 2014 Тази версия на форума ще има ли достъп от Тапаталк? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #14 Отговорено 10 Февруари, 2014 Сивия шрифт е прекалено блед. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #15 Отговорено 10 Февруари, 2014 Нормално ли е като кликна бутона за "нови мнения" да ми изкарва 10+ страници, при положение че към 18ч прегледах темите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #16 Отговорено 10 Февруари, 2014 незнам ама .. .всеки път става все по грозен и сложен АКо остане така ужас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #17 Отговорено 10 Февруари, 2014 (Редактирано) Забелязах,че при Barsi,който е въвел повече от 2 места за живеене, стърчат в постовете и не се прехвърлят на долен ред. Медия бутона го няма,но се ползва: [media][/media] Редактирано 10 Февруари, 2014 от Drone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1842 #18 Отговорено 11 Февруари, 2014 Рано или късно, с всичко се свиква, а нещо ако не е както трябва- естествено ще го оправят. Обаче, мен лично много ме дразни факта, че този форум остана един от малкото, в който не може да качваш снимки,скици,текстове и т.н.... ,директно от компютъра, а всеки си търси място къде да ги качва и след това да дава линкове, които след известно време я ги има, я не! Ето това ако оправите - няма да имате цена . Помислете сериозно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1842 #19 Отговорено 11 Февруари, 2014 Исках да редактирам горното мнение след 5 минути ,от бутона "редактирай", обаче не ми дава. Та по този повод, ако може увеличете времето за редактиране, на поне 30-60 минути , което би било нормално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaks 101 #20 Отговорено 11 Февруари, 2014 И аз съм за колегата, който каза по- горе да може да се качват директно снимки от компютъра. Ще е много по- добре и по- лесно за всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #21 Отговорено 11 Февруари, 2014 Тази версия на форума ще има ли достъп от Тапаталк? Да , ще инсталираме Тапаталк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
incr3dible 23 #22 Отговорено 11 Февруари, 2014 Вече почна да заприличва на форум :Д Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kickata 24 #23 Отговорено 11 Февруари, 2014 Две неща ми правят впечатление: 1. Бутона маркирай темите като прочетени преди беше на по-удобно място. (сега е най-отдолу) 2. Като отваряш тема с повече страници преди ти отваряше директно на последния пост, а сега е на първия и трябва допълнително да преместваш към последната страница Иначе е готин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #24 Отговорено 11 Февруари, 2014 Рано или късно, с всичко се свиква, а нещо ако не е както трябва- естествено ще го оправят. Обаче, мен лично много ме дразни факта, че този форум остана един от малкото, в който не може да качваш снимки,скици,текстове и т.н.... ,директно от компютъра, а всеки си търси място къде да ги качва и след това да дава линкове, които след известно време я ги има, я не! Ето това ако оправите - няма да имате цена . Помислете сериозно. В разделите където има смисъл да се качват снимки , може да се качват . Само липсваше на някои раздели . Прилагам снимки , и освен това има опция да се качи в лична галерия и после да се даде път до снимката А времето за редакция беше 20 мин , направихме го на 30 мин . Не знам защо не ти е разрешило да си го редактираш след 5мин, ще пробвам 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1842 #25 Отговорено 11 Февруари, 2014 Благодаря за качването на снимките- видях го случайно сутринта и вече го пробвах успешно.Така е много по-добре и няма да се губят след време,защото ще си бъдат тук. Добре е, да не се злоупотребява и да се качва за щяло и нещяло. Иначе за редакцията е така както ти казвам - нямаше и 5 минути. Даже преди не можеше да редактираш повече от 1 път, за времето определено за редакция. Не знам само при мен ли е било така, затова го погледнете и това. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #26 Отговорено 11 Февруари, 2014 Tapatalk инсталиран 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #27 Отговорено 11 Февруари, 2014 Само на мен ли ми се струва,че броя на мненията на една страница е повече от преди? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #28 Отговорено 11 Февруари, 2014 Да повече е. Настроен е на 40 броя на страница. Но вече нямат опция да се избира тази бройка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tosco 20 #29 Отговорено 11 Февруари, 2014 Tapatalk инсталиран А, честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #30 Отговорено 11 Февруари, 2014 Поздравления! Харесва ми новият форум. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #31 Отговорено 11 Февруари, 2014 Само на мен ли ми се струва,че броя на мненията на една страница е повече от преди? Има настройка за мненията , но е глобална за всички. Все пак се ровя дали не може и за всеки по отделно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #32 Отговорено 11 Февруари, 2014 на мен си ми харесва така и е доста по-лесно от телефона като ровичкам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #33 Отговорено 11 Февруари, 2014 Забелязах,че при Barsi,който е въвел повече от 2 места за живеене, стърчат в постовете и не се прехвърлят на долен ред. Медия бутона го няма,но се ползва: [media][/media] Всъщност линкове от тубата се качват директно с постване на линка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #34 Отговорено 11 Февруари, 2014 Хората си писаха, че ще има недъзи, които в последствие ще се изгладят. Винаги е било така след промяна, затова няма да отдам значение на нещо, което сега не ми е харесало. Далеч по-интересно е какво става с истинското фенство, а не с визуални и други промени, приети за даденост и забравени след месец Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #35 Отговорено 11 Февруари, 2014 Цитат и мултицитат по нов начин ли се ползват? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #36 Отговорено 12 Февруари, 2014 Да по-лесно е направено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrasIs7a 81 #37 Отговорено 12 Февруари, 2014 Мен пък ми харесва как стоят нещата с личните съобщения,изкарва ми кой и по каква тема ми е писал без да влизам в 200 подлинка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #38 Отговорено 12 Февруари, 2014 Нещо не излизат рожденниците в началната страница. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #39 Отговорено 12 Февруари, 2014 При мен се виждат - най-отгоре на дясната колона (тази вдясно от форумните секции). Като стана дума за възраст: [*]Възраст: 32 годишен/шна [*] Мъж Ако съм от мъжки пол, надали има съмнение дали съм 32 годишна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchevvv 67 #40 Отговорено 12 Февруари, 2014 Харесва ми. Един бъг забелязах току що. В една от новите теми написах коментар и след това като натисна горе в дясно на "Нови мнения" си излизат всички теми без тази в която писах току що. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове