Jump to content

ZaRRicK

Фен
 • Content Count

  1936
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

330 Excellent

About ZaRRicK

 • Rank
  Petrol Head
 • Birthday 06/01/1983

Profile Information

 • Кара
  ВикТорИя
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

15003 profile views
 1. Според мен везните накланят към 355 ако съдя по тази твоя снимка от друга твоя тема, малко стара вече. "Aйде бре, че ми трябват пари за новата кола!"
 2. На D15Z6 едната сонда е на колектора, така че и за това ттябва да се помисли.
 3. ZaRRicK

  Кой беше................

  Поздрави на колегата с ямболския сив Акорд 7 Турър в Бургас, к-с Лазур днес към 18.00ч. Стори ми се че ме поздрави с фаровете, но не успях да реагирам. Аз бях с червен Сивик 6. Още веднъж - поздрави!
 4. ZaRRicK

  Кой какво кара + СНИМКА :-)

  Вече 7 годинки заедно.
 5. Потърси си оригинален 2ра употреба от някоя автоморга. Предполагам няма и да са скъпи тези пластмаси.
 6. ZaRRicK

  Поредният :)

  Слагай секрети някви, щото с тея лепенки волк рейс джантите стават по-скъпи от колата, нищо че не са баш тва.
 7. Би трябвало да има и разлика в диаметъра. Иначе от колектора назад всичко е взаимозаменяемо, като се има предвид разликите в диаметъра нали. При дизеловите има май повече разлики в компонентите.
 8. ZaRRicK

  Познай колата

  айде и от мен една на бързо:
 9. Ако това мине ще е поредния лобистки закон. който ще напълни джобовете на вносителите дето не могат да си изпълнят квотите. За справка в Бургас от три години не е падал сняг.
 10. Медикс за килими също може да се пробва. Доста добър препарат е.
 11. Моята заводско е с 195/55 R 15 и на вратата пише, че препоръчителното налягане е 2.4атм. В момента съм на 195/50 и я поддържам м/у 2.3 и 2.5. Нямам оплаквания.
 12. За последния Type S (сивия) e малко странен. Първо до колкото знам (може и да бъркам) кожения салон не се предлага за Type S, както и таблото с нави. Дане би колата да е екзекютив с оптика на S. Тове че е била собственост на служител или представител на хонда може донякъде да обясни странното й оборудване. За мен цената е висока. На Кембо колата недостатък за мен са маската и липсващите оригинални за модела джанти.
 13. ZaRRicK

  Обърнати джанти

  Предполагам става дума за Стоманени обърнати джанти... http://s143.photobucket.com/user/scyler_01/media/SU1BRzAwMzQuanBn.jpg.html https://ekhatch.files.wordpress.com/2009/10/4001301368_4769993188_o.jpg http://i60.photobucket.com/albums/h38/egcmikey/12-30-08-003.jpg Само да вметна че ако не я снижиш с обърнати джанти ще изглежда доста неугледно. Големия плюс е че изглежда добре и можеш лесно да експериментираш с цветове.
 14. Да точно така, на горивния филтър се оказа че се закача в крайна сметка. Явно найстина си е отдушник някъв.
 15. ZaRRicK

  Познай колата

  Хмм, може би Daimler Sovereign, което обаче реално пак си е Ягуар ама с друга значка след придобиването на Даймлер от Ягуар.
×