frisko 253 #1 Публикувано 22 Юни, 2013 (Редактирано) Здравейте приятели, обръщам се към всички вас с призив да помогнем на нашaта добра приятелка Тони(Kytilka) от гр.Пловдив. За съжаление при изследвания, направени наскоро, и бяха открити 3 тумора на надбъбречната жлеза, поради което се нуждае от спешна операция за отстраняването им. Поради спецификата и редкостта на случая се налага тя да бъде направена с кибер нож в съседна Турция. Стойноста на операцията и пътуването е 10хил.евро. Сумата е непосилна за Тони и Жечо(Kytila). Нека в тези трудни за всички времена останем хора и помогнем на приятелите си. Дарителската сметка е: IBAN : BG82TTBB94001510011975 Експрес Банк Титулят на сметката: Стойна Донева Вълчева paypal: jecho84@abv.bg Благодаря предварително на всички отзовали се. Огромни благодарности от сем. Вълчеви ( Жечо и Тони). Първата операция беше извършена в България. Бяха отстранени два от туморите и едната надбъбречна жлеза. Предстои втора операция, не по–малко важна от първата. Да обединим усилията си и да довършим започнатото. Сметките остават валидни и отворени за всеки имащ възможност и желание. Редактирано 31 Август, 2013 от frisko 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #2 Отговорено 22 Юни, 2013 Нека бъдем добри и помогнем и на колежката! Нашето семейство ще се включи с каквото може. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #3 Отговорено 22 Юни, 2013 Времената са трудни за всички , но и 5 лева са капка в сметката ! До одеве лъсах червената си страст /Прелюда/ с идеята да я изкарам да я разходя малко ! Не съм я вадил от 3 седмици. След като прочетох инфото за Тони , реших че е по добре тия 20 лева дето щях да ги сипя на бензин , да ги пратя на Нея ! Да , малко са , но ако всеки се лиши от някакво дребно удоволствие , парите могат да се съберат ! Не го казвам за да изпъкна .... а да дам прост пример че винаги може да се задели някой лев ... колкото и да е символично и да не стигат пустите пари ! Конова и тя като се лиши от 20 лева и ей ги 40 ... :-) Хиляда от 20000 регистрирани човечета по 20-30 лева ................. Вярвам че капка по капка ще се събере цялта сума !! Днес е Тя ... утре може да сме Ние ... п.п... замислих се ,че предстоящата НС 2013 може да се използва за една инициатива в помощ на Тони , една от нашите фенки и жена , която е дала много от себе си предните 2 години като част от организационния екип , за да могат феновете да си направят кефа ! Сега е ред на феновете да "ударят едно рамо" ! Варианти много , предполагам че организаторите са се сетили и ще помислят как да вмъкнат тази малка , но жизнено важна инициатива в програмата на събитието ! 11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 22 Юни, 2013 +1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #5 Отговорено 22 Юни, 2013 Току що пуснах колкото мога. Не познавам Тони, но вярвам че и тя е желязна като моя Железен приятел. Нека наистина всеки помогне с каквото може. С миши стъпчици, с миши стъпчици вярвам че ще съберем сумата. Искрено пожелание за скорошно оздравяване и успех! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #6 Отговорено 22 Юни, 2013 Аз я познавам,страхотен човек и ще помогна с каквото мога.Тони и Желязко са хората,които наистина вече няколко години са всеотдайни по организирането на националните срещи,на които повечето присъстваме. Всеки може да "съкрати" най-малко едно кафе и кола за тази благородна кауза. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #7 Отговорено 22 Юни, 2013 Една от основните "виновни" за всичките мероприятия с марка "Сенатор". Днес като ми каза Железния и все едно ме удари по главата с нещо тежко. И нашето семейство ще помогнем с каквото и както можем. Не унивай, Тони, имаш толкова много приятели! Оправяй се, че те чакат още много Сенатори 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crx™ 29 #8 Отговорено 22 Юни, 2013 Мисля ,че има едни събрани пари от Варненската група ,ако не се лъжа разбира се ? И мисля ,че момента е подходящ да помогнем 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drukman 2 #9 Отговорено 23 Юни, 2013 Здравейте. Аз съм Вальо.Приятел е пуснал линк в Офроуд форума. Така съм тук.Дайте ПейПал, моля, да се включа. Това с банките е тегаво.. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #10 Отговорено 23 Юни, 2013 (Редактирано) +1 PS: ако има нещо спешно, пиши на лични. Редактирано 23 Юни, 2013 от vesivanova 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #11 Отговорено 24 Юни, 2013 Понеже националната е следващата седмица, помислете да сложите 1-2 дарителски кутии, че да може всеки на място да пусне по някой лев за нуждаещите се колеги. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #12 Отговорено 25 Юни, 2013 Наистина ще е добре, ако има и paypal акаунт, така може повече хора да се включат. Няма да навреди, само може да помогне.Идеята на WingMan също е добра. Както се казва "Капка по капка, вир става". Утре съм в банката и само мога да пожелая успех и късмет! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #13 Отговорено 25 Юни, 2013 Вече го имаме предвид това с кутията 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #14 Отговорено 28 Юни, 2013 Много бързо загубват актуалност такива теми. Жалко, че публичните уговорки за незаконни улични състезания са...сякаш по на почит.Помагам с колкото - толкова, но отсърце. Разпространявам и на приятели. Да се радвате на безгрижни дни в най-скоро време! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #15 Отговорено 29 Юни, 2013 Да продължаваме......цък и копи/пеист...Дарик радио 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #16 Отговорено 30 Юни, 2013 В крайна сметка какво се събра в кутията за двата дни? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #17 Отговорено 1 Юли, 2013 (Редактирано) 1102.01лв са средствата събрани за 2-та дни (950лв дарения и 150лв от тайм-атак такси) Благодарим на всички. Редактирано 1 Юли, 2013 от frisko 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #18 Отговорено 1 Юли, 2013 Честно казано очакванията ми бяха по-големи,но все пак е нещо.Капка по капка, дано се съберат парите необходими за операцията.Сметката все още е отворена за набиране на средства. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #19 Отговорено 2 Юли, 2013 Скромна подкрепа от Варненската група:Не е много но е от сърце. Стискам палци, всичко да се нареди. Горе главата Тони! 12 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #20 Отговорено 3 Юли, 2013 Е хубава работа , Варненци събраха браво а от Пловдив никой ли не се наема да направим нещо 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #21 Отговорено 4 Юли, 2013 Аз пуснах в кутията, която беше за НС, но ако искат пловдивчани тази неделя имаме месечна да се организираме,който ще идва и да съберем отново, кой колкото може да отдели, аз лично бих сложил още стига да има и други желаещи, ще е добре да помогнем! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #22 Отговорено 4 Юли, 2013 Става на месечната да съберем кой колкото може , все е нещо . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #23 Отговорено 6 Юли, 2013 Какво стана с пейпал сметката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #24 Отговорено 7 Юли, 2013 paypal: jecho84@abv.bg 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #25 Отговорено 7 Юли, 2013 Линкнах темата и в друг форум. Аз се възползвах от пейпал сметката. Със здраве! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #26 Отговорено 11 Юли, 2013 Мерси за paypal-a, малко са но толкова мога да отделя. Дано по-бързо се съберат. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
juvcho 59 #27 Отговорено 12 Юли, 2013 Един малък превод и от мен. Утре ще отида да преведа и на Иво и Марти пак по толкова. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #28 Отговорено 22 Юли, 2013 Да повдигна темата.Доста е събрано, но то покрива само част от необходимите изследвания, тук.Познавам Тони като организатор за Сенатора, а след това като приятел и майка. Моля, нека помогнем на Тони! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #29 Отговорено 16 Август, 2013 + 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #30 Отговорено 20 Август, 2013 Здравейте на всички, вече малко по-спокойни искаме да БЛАГОДАРИМ на всички, които помогнаха!! Средствата, които се събраха и времето с което разполагахме, се наложи първата част от операцията да се направи в София. Бяха премахнатати двата тумора и лявата надбъбречна жлеза. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО ПОМОГНАХА! БЕЗ ВАС НЯМАШЕ ДА СЕ СПРАВИМ! :worthy: 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #31 Отговорено 31 Август, 2013 Благодарности и от мен на всички, които помогнаха.НО, нека не спираме дотук. Предстои втора операция, не по–малко важна от първата. Да обединим усилията си и да довършим започнатото.Сметките остават валидни и отворени за всеки имащ възможност и желание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #32 Отговорено 14 Октомври, 2013 Да довършим започнатото, момчета и момичета. С общи усилия и още един напън можем да помогнем на Тони. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #33 Отговорено 14 Октомври, 2013 Дайте малко инфо какво се случва и да помагаме.Хайде колеги всеки може да отдели по едно "висящо" кафе и колаКаузата е благородна,в утрешният ден всеки от нас може да бъде на мястото на Тони Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #34 Отговорено 14 Октомври, 2013 Аз съм за.Дайте пловдивската група да направим едно събиране и да дадем кой колкото може да отдели! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #35 Отговорено 14 Октомври, 2013 Това наистина е добър вариант примерно и ние на Бургаската среща да се съберем и всеки да даде колкото може и на веднъж да се преведат по сметката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #36 Отговорено 15 Октомври, 2013 Ще се опитам да напиша кратко и ясно. При операцията за отстраняване на туморите в лява надбъбречна жлеза и нея, хирурзите за счупили винт на стенд на гръбначния стълб, поставен години по-рано.Това причинява сериозни неврологични проблеми.Отделно, че тумора в дясната жлеза си работи.Според вчерашни изследвания, Тони има сериозни кардиологични проблеми.Как да го напиша.... Тони има нужда от помощ!Семейството й е с нея и я обичат и пазят, макар да са в нужда...Поста ми е емоционален, породен от разговора с Тони. Когато съберат сили и епикризи, ще Ви обяснят по-ясно.Но, МОЛЯ, от името на Тони и мое , за помощ. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vtpetrov 43 #37 Отговорено 18 Октомври, 2013 Съжалявам, че толкова късно виждам темата, но по-добре късно, отколкото никога И аз помогнах с каквото мога.Пожелавам успех на Kytila и Kytilka, бъдете силни и вярвайте, че всичко ще се оправи.Поздрави,Веско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #38 Отговорено 18 Октомври, 2013 + 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #39 Отговорено 2 Януари, 2014 Тук ще ви пожелая здраве и късмет през 2014. Дано успеем да сме по добри един към друг. Тони все още има нужда от нас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #40 Отговорено 4 Март, 2014 Здравейте, вече малко на по-спокойно да кажа какво се случва. Преди месец направихме операцията на гръбнака(заради счупения титаниев винт от стабилизацията на гръбначния стълб). За в момента всичко е наред. Надяваме се да няма усложнения. Да кажа нещо за останалия тумор на другата надбъбречна жлеза. Бяхме отново при професора в София, който направи първата операция. За съжаление каза че трябва да се премахне и тази(нещо с което ние не сме съгласни). Алтернативата отново е Турция( за първата операция се съгласихме тук, защото така или иначе нямаше много голяма надежда да се запази жлезата). За в момента ще изчакаме да се възстанови изцяло от тази операция и тогава ще решим на къде продължаваме. Благодарим изключително много на всички, които помогнаха! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове