ivan_m 271 #1 Публикувано 13 Юни, 2013 От шаренията трудно се хващат подробности, но добре са се справили с маскировката: http://www.gentemotori.it/spy-photo-honda-civic-tourer/?pid=22223 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #2 Отговорено 13 Юни, 2013 Фирмата изглежда добре... като за Civic Combi. Макар че Комбитата не се отдават безкрайно добре на Хонда (с малки изключения). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Staykov 15 #3 Отговорено 13 Юни, 2013 Леле, а аз си мислех, че по-грозен модел от Accord-a комби няма...., но май ще го изместят от първото място.P.S. Honda Element e извън класацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tgerov 24 #4 Отговорено 13 Юни, 2013 На мен последния акорд комби страшно много ми допада - особено в бяло - отдавна не ми беше привличало погледа комби ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #5 Отговорено 13 Юни, 2013 (Редактирано) Като я видях в профил, първата ми мисъл беше, че това не е Сивик, а нов Стрийм! Май са взели от там нещо! А последния Акорд комби определено е много красив и елегантен. Редактирано 13 Юни, 2013 от ivan_m 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #6 Отговорено 13 Юни, 2013 На фотороботите преди няколко месеца изглеждаше пъти по-добре.Дано не види бял свят в този вид. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JayR 77 #7 Отговорено 14 Юни, 2013 Нещата не са на добре щом Сивик се превръща в миниван... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #8 Отговорено 14 Юни, 2013 Това ми прилича на спринтьор с раница ... :Х Или свързочик в армията )) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko22 58 #9 Отговорено 15 Юни, 2013 Поне да бяха свалили дръжката на задната врата под прозореца както е на предната врата. На хечбека изглежда добре като е скрита зад него, но комбито ще изглежда като товарна баничарка така. Иначе няма лошо да има отново по-практичен Сивик. ;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #10 Отговорено 20 Юни, 2013 http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/19755-honda-civic-tourer-shte-byde-rekordior-v-klasa-si/#comment-newest - тук изглежда добре.Харесва ми.Горе с камуфлажа нещо не ме изкефи.Но по-любопитната информация е тук в типичен HONDA стилhttp://www.ilovehonda2014.com/2013-honda-civic-1-6-i-dtec-a-guarantee-of-up-to-a-million-km/:honda:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #11 Отговорено 25 Юни, 2013 Ето на какво попаднах днес: ЛИНК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #12 Отговорено 25 Юни, 2013 Тоя "хамбар" няма нищо общо със сивик .... 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #13 Отговорено 30 Август, 2013 Вече е определена и официалната премиера в Германия:http://www.civictourer.de/honda.phpИма и друга интересна премиера:http://www.honda.de/specials/car/crv_16_diesel/honda.phpCR-V 1.6 Diesel 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BiG_AlF 3 #14 Отговорено 30 Август, 2013 На мен пък колеги тоя сивик ми допада. Има си своя чар. Само тия с тия гадни драсканици по цялата кола са я развалили.Поздрави!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #15 Отговорено 31 Август, 2013 Ама защо плюете веднага всеки нов модел бре? По-умни ли сте от маркетинг специалистите на ХОНДА? Или сте по-знаещи от екипите инДжинери, дизайнери и т.н.? Да критикуваш е лесно, да създаваш е трудно. ХОНДА се развива спрямо пазара и налага тенденции, не обратното. И определено това комби има уникален дизайн. Като заклет сектант обаче се кефя на дизайна и на други коли, рено, гтр, ауди, широко, новия пасат дори и т.н. 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko22 58 #16 Отговорено 2 Април, 2014 Днес я видях за пръв път на живо, според мен доста добре се е получила. Постнах я в темата за 9ките , но да я пусна и тук. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #17 Отговорено 2 Април, 2014 На мен също ми харесва много /макар да не съм я виждал на живо/! Чакам скоро да докарат една за тестдрайв в Пловдив и ще ида да я пробвам от любопитство! Има няколко интересни екстри като за кола от този клас: едното е регулиране на височината на окачването, а другата е предупреждение ако усети кола в мъртвата зона на огледалата! Ще споделя впечатления! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #18 Отговорено 3 Април, 2014 Тоя "хамбар" няма нищо общо със сивик .... Колега и преди е имало Сивик хамбари.Както се казва - Новото е добре забравеното старо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #19 Отговорено 3 Април, 2014 Видях я още миналата година на изложението във Франкфурт.Много добре изглежда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #20 Отговорено 4 Април, 2014 Eбахти грозотията, който я харесва нема вкус, тая са я правили у турция това японец не може да измисли и направи без да си направи харакири след това. Но всеки има право на лош вкус за да си я купи. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #21 Отговорено 4 Април, 2014 Хубаво се завръща, ама... нещо не ме грабва. Особено отзад - с тия " опулени " стопове. По - скоро " тц "... 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #22 Отговорено 4 Април, 2014 Голяма красота,няма що...пичовете които я харесват,я си сложете ръка на сърцето и ми кажете дали толкова щяхте да я харесате ако не знаехте че е Хонда?Ама честно.На мен ми прилича на всяко едно друго лайно - Рено,Пежо,Ситроен и т.н....безлична до немайкъде...не знам как си подбират дизайнерите тия нашите...трагедия... 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #23 Отговорено 4 Април, 2014 (Редактирано) Нека да е грозна.Дайте ми една такава моля Редактирано 4 Април, 2014 от Drone 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #24 Отговорено 7 Април, 2014 Колата е за семейни намени-кво ако беше някоя спортна с 2 седалки някой щеше да каже:"ама като мотор е,няма място за краката ми,няма място за сак...."Лесно е да седиш отстрани и виждаш докато някой се измъчва да създаде нещо и на края му казваш:"Хм можеше и по-добре да изглежда."-тогава що не нарисвате как точно би искале да изглежда този модел и изпратете го в Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #25 Отговорено 7 Април, 2014 Разбира се,в Хонда чакат точно нашите рисунки но понеже се замотахме се изложиха така...хора,защо се опитвате да изкарате нещата че щом е Хонда,задължително ТРЯБВА да ни харесва и да припадаме като я видим?Всеки има право на мнение и вкус,нали така?Е,аз съм сектант,но точно тази кола не ми харесва като дизайн.Лично мнение.Е,и?Това я прави лоша ли?Не,това е моето мнение,нищо повече.Но да ми казвате че няма как да не е хубава... ... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #26 Отговорено 8 Април, 2014 Това за рисунките наистина понякога се прави - дадени фирми пускат нещо като конкурс, ... хем лекичко сондират настроенията, хем може да излезе някоя свежа идея... Ясно е, че на един ще му хареса - на друг не, ...но трябва да се запази духа на марката, излъчването и като цяло. Всичко стана едно зализано, замазано - ако им махнеш емблемите на повечето, не можеш да кажеш какво виждаш. В същото време трябва и да се продава, да се харесва на масовия купувач. И става една ... Лошото е не, че изглежда така или онака. Проблема е, че масово качеството пада, кофти материали и сглобки, детски проблеми. Мина времето на истинските коли, за жалост... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #27 Отговорено 8 Април, 2014 Ако сте приметили сега това е някой нов дизайн специално на тия семейни-някак си "футуристички" аз не бих я купил тази кола,не защото не ми харесва,а защото ще си купя апартамент с парите да не говорим пък за нашите градове където комшията от "щастие" за твоята нова придобивка ще ти честита с пирон но това е реалноста.Сега повечето от нас караме истинските коли-на по 20години са,но железни,има части за малко пари(в сравнение с новите коли)а все пак качествени! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miromoshev 17 #28 Отговорено 8 Април, 2014 Че аз и моя петнадест годишен хамбар не го харесвам как изглежда отвън. За мое щастие, се возя отвътре, където нещата са по-различни. На тоя етап, някой ако е запознат с качеството на използваните, качеството на сглобката, пътно поведение и т.н., нека сподели. Ще ми бъде интерсно, а мисля и не само на мен. Другото си чист субективизам. Кой да знай? Аз пък може да мисля, че "духът" на марката изглежда точно по този начин. Пък може и да не съм само аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #29 Отговорено 8 Април, 2014 (Редактирано) Че аз....... На тоя етап, някой ако е запознат с качеството на използваните, качеството на сглобката, пътно поведение и т.н., нека сподели. Ще ми бъде интерсно, а мисля и не само на мен. Аз съм чел доста добри отзиви за пътното поведение, разхода и динамиката на хеча.Комбито има възможност за регулиране на окачването така че не вярвам да се изложи.Като материали това, което лично съм имал възможността да видя още 2012г в Интер Експо център мога да кажа, че е на ниво. Редактирано 8 Април, 2014 от Беселин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko22 58 #30 Отговорено 8 Април, 2014 (Редактирано) Специално за качеството на материалите използвани в интериора мога да кажа че е най-доброто от всички марки в този клас. Изгледах доста марки какво предлагат преди да взема Сивика и може би само в Ауриса качеството беше сходно, но там дизайна на таблото буквално ме отблъсна, високо и отрязано, създаващо усещане за голяма теснотия. Положението при голф 7 откъм материали и дизайн е направо трагично, не е мръднало грам от голф 5 насам, при астрата и фокуса положението беше една идея по добре. Друго което гледах и пробвах беше мегана и Ц4-ката, там нещата са чувствително по добре но пак далече от Сивика. Мазда 3 беше също разочарование особено откъм тапицерия на салона, материята беше като от стар шлифер. Откъм пътно поведение мога да кажа че возията е осезаемо по-мека от 8мата генерация, но в същото време се усеща стабилна в завой с по висока скорост, може би за това спомага и това че съм със 17ки. Разход 5,3-5,5 със 120км/ч по магистрала в вкл екон режим, ненатоварено градско, тъй като тук няма големи градове, около 6 със старт/стоп режима. Някой по-нагоре беше споменал че по нищо не се различава от от Опел, Форд, Рено, и тн. Мога само да го посъветвам да обиколи дилърите и да седне във кола на всяка една марка и тогава да каже дали пак му се струва всичко еднакво. :beer: Редактирано 8 Април, 2014 от icko22 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diver1 14 #31 Отговорено 11 Април, 2014 Според мен този модел все пак изглежда прилично. Да не е най-добрия дизайн от Хонда , но все пак не е само до това как изглежда автомобила ти от вън. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda-vtec 6 #32 Отговорено 21 Април, 2014 (Редактирано) Комбито си е комби особенно за семеен автомобил! Дизайна следва съвременните тенденции. Редактирано 21 Април, 2014 от honda-vtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #33 Отговорено 22 Април, 2014 Харесвам комбита, особено комбита със спортен дух и съм на мнение, че Аеродек отдавна трябваше да претърпи еволюция или да има модерен наследник. Явно и в Хонда мислят така, . Колкото до дизайна, дизайн не се прави за да се хареса на всички, а на точно определен таргет. Колкото до качеството на материалите, така се прави общодостъпен автомобил. Вече. А, това, че ние българите, хем нямаме, хем искаме, хем ни боли и хем ни сърби, си е наш проблем. Не на автопроизводителите. Макар, че не е като да няма свръх бюджетни изпълнения, точно като за пазар като нашия - викат им "произведени за пазари от третия свят". Вероятно, много от вас, все още не са чували, че автопроизводителите, отдавна вече работят за унифицирането на много от детайлите по автомобилите, а в последствие и на самите автомобили - еднакви чаркалаци по различните марки, с цел икономии на ресурси за производството им. Това лека-полека става факт - първо при най-евтините автомобили, каквито отдавна знаем и виждаме, различавайки ги само по емблемата, а после и при по-високите класове. Който иска нещо различно, трябва да се бръкне дълбоко в джоба. Ако има джоб и ако има нещо в него. Харесва ли ни или не, това е бъдещето, при ограничените ресурси с които разполага Земята на тоя етап от развитието си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgenov 14 #34 Отговорено 13 Юли, 2015 Здравейте, тези дни се сдобих с въпросното комби, дизел, версия Sport, с пакет Drivers Assistance I, цвят Urban Titanium. То най-добре отговори на изискванията ми при избора на кола. Дизайна също ме грабна, както казаха колегите това е строго индивидуално.Не съм наблягал толкова на марката, но честно казано се радвам, че точно Honda изкараха такава кола, предвид реномето откъм надеждност. Багажникът е уникален с обема си, отделенията и Magic Seats. Инструментите по таблото ме устройват напълно, а това, че скоростомера и i-MID дисплея са толкова восоко ми помага да следя и пътя и показателите. Пък и като сложа телефона с навигацията до i-MID и трите ми се нареждат идеално. Ако бях над 1.90 можеше да ми е малко нисък тавана, но за мен става. Веднъж обаче жената ми пусна сенника без да очаквам, остави го във вертикална позиция, както беше свикнала от предишната кола, и той ми се падна малко над линията на носа. За секунда се видях в чудо, просто не виждах какво става пред мен. Пакета за Assistance е голямо улеснение : Активна система за спиране в градски условия (CTBA) - това не съм го тествал още, дано не ми се налага Система за предупреждение относно насрещен удар (FCW) - и това още не е Система за разпознаване на пътните знаци (TSR) - успява да прецени кои се отнасят за мен и кои не (за момента няма пропуск) Система подпомагаща поддържане на движението в избраната лента (при маркировки на пътното платно) - LKAS (Lane Keeping Assist System) - удобно е, не се включва когато се подаде мигач. Система за следене на мъртва зона при изпреварване (BSI), включваща и следене на страничния трафик (CTM) - всетлинни индикатори в огледалата Контролира късите и дългите светлини, уведомява ме когато имам кола в мъртвата зона - но това не съм сигурен в този пакет ли беше или е към Sport. За сега си направих 2 разходки общо към 500км, и съм доволен как вози. Ама не съм попадал и на разбити пътища до момента. Но не съм карал други Хонди, така че не мога да кажа спрямо тях. Остава ми да си намеря една патерица и крик, че не ми се пътува из Европа без резервна гума. Ще си взема и пакет за удължаване на гаранцията до 5 год, струва около 350 евро. Ето две снимки как стои цвета: http://s3.postimg.org/uwjrhz5ya/Civic_Front.jpg http://s3.postimg.org/p73ixnzs2/Civic_Rear.jpg 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #35 Отговорено 13 Юли, 2015 Честито колега! Много и безаварийни километри! Този цвят и на мене много ми харесва, но като взимах ЦРВ-то, нямаше налична! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgenov 14 #36 Отговорено 13 Юли, 2015 Благодаря. Аз успях да уцеля точния момент, имаха я налична, в съседния град, направиха ми страхотна отстъпка. Погрижиха се и за регистрацията. Първия път отидох за попълня документите, след няколко дни отидох да се кача в нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #37 Отговорено 13 Юли, 2015 Цвета е чук , абе верно ли 'арчи 3/100 нафтица ?! Динамиката как е ? Поздрави за комбенцето ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgenov 14 #38 Отговорено 13 Юли, 2015 (Редактирано) За разхода ще мога да кажа като изгоря някой друг резервоар, но като го гледам ако съм на равен път и поддържам еднаква скорост разхода наистина е малък. Динамиката - ако съм щедър към педала е доста пъргава. Аз обаче съм мързелив и карам доста спокойно. Редактирано 13 Юли, 2015 от pgenov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgenov 14 #39 Отговорено 13 Септември, 2015 Да дам актуални сведения за разхода: с 90 извънградско - 3.7л с 150 по магистралата + климатик - 4.8л с 140 натварена (ама със всичките 1640 литра) + климатик - 5.5л Градско, спойно каране - 4.2л 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове