Jump to content

miromoshev

Фен
  • Мнения

    75
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

17 Neutral

Относно miromoshev

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Civic 1.4 iS Aerodeck, синя Lancia
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    В.Търново
  1. Едно време, когато никой не бе чувал за добавки, как ги карахме тия бараки?
  2. Колега Оги, виждаме, че добре си накълвал правилника. Само че, едно ми обясни при тая пътна ситуация, която е с обратния завой, как по-точно би станало ПТП, ама на живо, че пък и КАТ да викаме? При положение, че едната кола е полуспряла, да не казвам спряла, а другата, така или иначе ще намали. Винаги едната кола ще удари другата странично. Пък тоя дето предизвика ПТП-то нека обяснява с предимство ли е бил, мацките по тротоарите ли е гледал, че не е видял угасналата кола в кръстовището, например. Ето ви друг казус. Колата пред вас на кръстовището включва задна и ви разбива предницата. След 20 мин. свидетели няма. Разбира се "човекът" не си признава. " Че за какво ми е да го правя" - казва. Кой е виновен според КАТ?
  3. Карам си аз синята кола и решавам, че ще права обратен завой, Въртя волана, ама пуста му работа не става бързо, трябва почти да спра. През това време идва червената кола и завивана дясно преди мен. "Подяволите!! Ама аз съм с предимство!" Вземам че го блъсвам. След 15 мин. пристигат КАТ. Тогава пича от червената кола заявява, че колата му е прихълцала и угаснала и миг след това аз съм се появил и съм го ударил. Почвам да търся свидетели, ама то кой ще стои да чака. Тогава полицая със строг глас казва "Ти не гледаш ли къде караш" Аз какво отговарям тогава? "Ама то в листовките ситуацията не беше точно такава ".
  4. Значи, чета ви постовете и си мисля, че ако съм на мястото на червената кола, май най-добре е да не подавам мигач. Тогава, тоя в синята няма от къде да знае дали ще завивам или не и ще не ще трябва да ме пусне. Чиста работа няма свободни интерпретации на закона.
  5. Значи ставаме двама, които само си въобразяват.
  6. Когато, човек е обективен, не сте доволни, че е изказал мнение различно от вашето. Ако ви излъже пак няма да сте доволни. Хондата ми е четвъртата японска кола. Ланчията ми е първата италианска. И не ви го хваля тоя мотор защото съм си го купил, ами съм го купил защото съм видял нещо в него. Аз оплаквания от Хонда специално по техническата част нямам, но пък не виждам с какво пък е чак толкова по-добра от други марки и модели, че да трябва да платя тройна цена. Ланчията я купих на една трета от цената на Лого от тия години и няма да повярвате ама за 80К км по мотора не съм пипвал нищо. И сега още повече няма да ми повярвате, но знам още няколко Фиата с тоя мотор, които и те са така. И сега ще ви разбия напълно, като ви кажа, че Сузуки и Митсубиши за тоя пробег са ми създавали повече ядове. Пък да не говорим как изгниха. Съжелявам, но аз моите розови очила отдавна съм ги свалил. Просто за мен има изгодни и неизгодни покупки и Хонда Джаз в по-голяма степен принадлежи към вторите.
  7. Аз пък през скромният си житейски път, по-прост, здрав, дуракоустойчив и евтин за обслужване, от Fire мотора не съм срещал. Сам отгатни на коя от изброените коли се монтира.
  8. Колега, що си вързваш здрав пръст? Карай да видим колко ще изкара още, пък после сподели, че и ние да знаем какво е станало.
  9. Вчера смених горната помпа, че сълзеше. Проблем с обезвъздушаването не съм имал? За 30 лв. взех някаква АВЕ. Ще видим колко ще изкара. Утре ще отворя старата и ако няма поражения по цилиндъра, ще я сложа за резерва. Както каза колегата по-горе комплект гумички не струва почти нищо и ако се наложи ще я вкарам в ред. То не се знае тия комплекти и те колко са стока, но може да се пробва.
  10. Колега, ама ти сигурен ли си, че това е официалният сервиз на Хонда? Извинявай за съмнението, ама тъй както го описваш? Една свястна диагноза не могат да дадат. Частите си търсиш сам. Остава само да те накарат сам да си ги смениш, пък те да ти окажат морална подкрепа. Срещу съответното заплащане разбира се. Толкова ли няма други сервизи дето да я закараш? Или пък я слагай на кантара и да идвам да я взимам.
  11. Като задържиш педала натиснат продължително време, изменя ли се положението на точката в която отделя? Направи теста с бордюра. На Ланчата си притриса от нов. Китайски боклук някакъв, какво да се прави. Ама вече 70000 км си го карам така.
  12. Слагай я на кантара. ще ти я платя по две. Сега не става ясно, след сервизната намеса, колата въобще може ли да запали или имаш предвид, че е без промяна. И каква по дяволите е грешката, която са прочели. Ако въобще има грешка. Ремък да са и сменяли наскоро? http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=13686 тук има едно сервизно ръководство. В глава Fuel end emissions има подробно стъпка по стъпка как се диагностицират проблеми със запалителната система. Аз такава безразборна подмяна на компоненти, никъде не виждам да е спомената.
  13. https://www.google.bg/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=ABS+error+code+civic http://www.bba-reman.com/gb/content.aspx?content=honda_civic_and_accord_abs_ecu_fault_code_identification
×
×
  • Създай нов...