Jorko. 74 #121 Отговорено 4 Ноември, 2012 Браво на Райконен и на Рено. Въпреки сейфти кара, който му изяде за 2 пъти общо 15-ина секунди. Супер състезание беше 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kopelence 4 #122 Отговорено 4 Ноември, 2012 Да, наистина браво на Кими. Заслужаваше да грабне поне 1 победа този сезон. Браво и на Фетел, който на 2 пъти се озоваваше последен, но със силно каране стигна до подиума. И все пак ако Хамилтън не беше отпаднал, борбата на другите щеше да е от 2-ро място надолу. Дано Рос Браун и хората от Мерцедес му напрявят колата за догодина конкурентна на останалите топ тимове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #123 Отговорено 5 Ноември, 2012 Уникално състезание! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #124 Отговорено 5 Ноември, 2012 Голям кеф ви казвам! Радвах се ,все едно аз съм спечелил.Това състезание беше,едно от най-хубавите за гледане и в същото време най-трудното в последните няколко (за мен) обиколки. Направо, откачих ,като виждах ,как Алонсо го настига......... Но,време беше и той да грабне тази победа. Жалко,че за титлата няма шанс. Дано и догодина се представя така добре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hak 26 #125 Отговорено 6 Ноември, 2012 Голям кеф ви казвам! Радвах се ,все едно аз съм спечелил.Това състезание беше,едно от най-хубавите за гледане и в същото време най-трудното в последните няколко (за мен) обиколки. Направо, откачих ,като виждах ,как Алонсо го настига......... Но,време беше и той да грабне тази победа. Жалко,че за титлата няма шанс. Дано и догодина се представя така добре!Определено съм съгласен и това беше най-интересното състезание за този сезон. През цялото време бях изтръпнал Разбира се емоциите ми драстично намаляха, когато любимия ми пилото отново беше СМАЗАН от техниката, но пък състезанието беше изпълнено с изпреварвания, катастрофи ... а бе все едно НАСКАР гледаш П.П. Само стискам палци Фетел да не спечели(което е почти невъзможно), защото иначе ще съм много тъжен, когато някакви пилотчета печелят само с отбор и се мислят за голямата работа!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #126 Отговорено 15 Ноември, 2012 И аз се моля,той да не я спечели.Горкия ще вземе да си присади,по-дълъг показалец след това,че тоя му е къс и не го виждаме...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #127 Отговорено 16 Ноември, 2012 (Редактирано) Аууууу много дразнещ тоя показалец.......и как само измокри Култард.......немско говедо Редактирано 16 Ноември, 2012 от weapon R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #128 Отговорено 17 Ноември, 2012 Алонсо хич го нямаше 1,6сек след първия .... щом и маса е по-напред от него не е проблема във Ферарито значи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #129 Отговорено 17 Ноември, 2012 Двамата са с различни настройки. Фернандо е от типа пилоти,които и с слаба кола взимат максимума.Един от КАРАЧИТЕ в Ф1 и при това с психика на шампион.Друг е въпроса,че Ферарито не върви.Нека бъдем реалисти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kopelence 4 #130 Отговорено 18 Ноември, 2012 Хамилтън го отвя тоя път. Направиха страхотно състезание. А най-важното е че не ни се наложи да гледаме дразнещия показалец. Остава и някаква интрига за последния старт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sylveto 22 #131 Отговорено 18 Ноември, 2012 :plane:/> Хамилтън е номер едно:plane:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vtpetrov 42 #132 Отговорено 18 Ноември, 2012 Еййй, "черния" ми оправи вечерта Пък и за капак Бътън прогресира добре в хода на състезанието.Доволен съм!Интригата се запази за последния старт....стискам палци нещата да се развият в полза на Алонсо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #133 Отговорено 19 Ноември, 2012 За пръв път се радвам на победа на Хамилтън Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #134 Отговорено 24 Ноември, 2012 (Редактирано) Супер маклараните са 1-ви и 2-ри. "в Гран при на САЩ трябваше Маса да търпи наказание, за да може Алонсо да стартира по-напред и от по-чистата страна на пистата". За утре градушка ли да поръчаме? - или Маса трябва да блъсне Фетел? Аз пък съм за Фетел .... Редактирано 24 Ноември, 2012 от Jorko. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hri100p3n43v 3 #135 Отговорено 25 Ноември, 2012 (Редактирано) Ами и да не е Маса нека все някой да го блъсне в първия завой както се случи май на два пъти с Алонсо за да има някакъв баланс все пак Редактирано 25 Ноември, 2012 от hri100p3n43v Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cWarrior 16 #136 Отговорено 25 Ноември, 2012 Ферарито ако беше добро колкото Ред була..... Ще е интересно състезание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1841 #137 Отговорено 25 Ноември, 2012 Интересно състезание!Честита титла на Фетел! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hri100p3n43v 3 #138 Отговорено 25 Ноември, 2012 Жестоко състезание, страхотно каране и на двамата претенденти и трета титла за Фетел. Да му е честита! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #139 Отговорено 25 Ноември, 2012 Ами и да не е Маса нека все някой да го блъсне в първия завой както се случи май на два пъти с Алонсо за да има някакъв баланс все пак ами блъснаха го - беше последен, и в бокса го забавиха както му пожела Алонсо , и Маса пак се надупи, и Хамилтън за съжаление отпадна, и Хюлкенберг го наказаха (невероятно каране направи) ........... Иииииии пак шампион ФЕТЕЛ- заслужаваше си евала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Накура Микаца 72 #140 Отговорено 25 Ноември, 2012 Уникално състезание! Браво и на двамата и все пак Алонсо с този болид направи всичко възможно, а ако беше спечелил напълно щеше да важи това за него: "One who wins without problem it is just VICTORY. But one who wins with lot of troubles that is remembered as HISTORY." Какво се е надупил Маса всеки на негово място щеше да го пусне, ако Фетел беше във същата ситуация съм 100%, че Уебър щеше да го пусне. Наказанието на Хюлкенберг беше най-голямата глупост, която съм чувал.. Просто поднесе колата и го наказват пълна трагедия откъм съдийство в конкретния случай. Състезанието го гледах през нета по Скай Спорт и коментатора на няколко пъти подчерта, че Фетел Е ИЗПРЕВАРИЛ ПРИ ЖЪЛТ ФЛАГ , което при повторенията се видя Да му е честита все пак ако не му я вземат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #141 Отговорено 26 Ноември, 2012 За малко... И въпреки всичко, честито на новия - стар шампион Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #142 Отговорено 26 Ноември, 2012 Евала и на победителя в тоя епос че не спретна "падане за дуспа" и с британско достойнство си се качи на връх подиума. Надявам се скоро пак да възседне слуховете за хондозавръщането. Иначе жалко за Алонсо и язък за Маса а на Фетел - достойно честито. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bossplayer 13 #143 Отговорено 27 Ноември, 2012 Кими, се опита да намери пряк път по едно време, но неуспешно :)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #144 Отговорено 4 Февруари, 2013 Да вдигнем темата Няколко тима представиха болидите си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #145 Отговорено 4 Февруари, 2013 Айде не остана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #146 Отговорено 5 Февруари, 2013 F1 се напълни с хлапета!Нямам против, ама! Max Chilton 1991 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #147 Отговорено 5 Февруари, 2013 Аз ли съм тъп или сайта им е смотан на тия от Ф1?Защо не намирам никъде информация за двигателите тази година, трябваше да са с принудително пълнене? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #148 Отговорено 5 Февруари, 2013 Пак няма да са с охлюви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #149 Отговорено 5 Февруари, 2013 2014 ще е годината, от която ще се ползва принудително пълнене. Тази година би трябвало Макларън да ползват двигатели на Хонда. А 2014-та Хонда със собствен отбор трябва да се върнат във Формула 1. Поне това е последната ми информация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
М.И.Я. 30 #150 Отговорено 5 Февруари, 2013 това ще е годината на Фиатчетата няма начин вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #151 Отговорено 5 Февруари, 2013 Тази година би трябвало Макларън да ползват двигатели на Хонда. А 2014-та Хонда със собствен отбор трябва да се върнат във Формула 1.Макларън е с Мерцедес!От къде е инфото за Хонда и 2014г? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1841 #152 Отговорено 5 Февруари, 2013 това ще е годината на Фиатчетата няма начин вечеАз пък мисля , че борбата ще е между Лотус и Мерцедес!Айде на по бира!:D/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #153 Отговорено 5 Февруари, 2013 малка корекция, Лотус и Макларън ;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #154 Отговорено 5 Февруари, 2013 Преди време четох отностно Макларън-Хонда. Колко това е вярно не знам.http://www.dnevnik.bg/sport/2012/10/23/1931192_maklarun_obmislial_smiana_na_mercedes_s_honda/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #155 Отговорено 13 Март, 2013 Тази година би трябвало Макларън да ползват двигатели на Хонда. А 2014-та Хонда със собствен отбор трябва да се върнат във Формула 1.Макларън е с Мерцедес!От къде е инфото за Хонда и 2014г?MM си имат договор за 2014г с Мерцедес Айде не остана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #156 Отговорено 13 Март, 2013 В 8:00 българско време ли ще е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #157 Отговорено 13 Март, 2013 Да Иво кафяно време Някакви предположения за първото състезание 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #158 Отговорено 14 Март, 2013 Нека да видим свободните тренировки утре и тогава ще прогнозираме ;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #159 Отговорено 14 Март, 2013 И аз нямам търпение..... По RTL-а дали ги дават (свободните тренировки) или ще трябва да ги диря по нета пак ?п.п. Видях! Дават квалификациите и състезанието..... Не че няма от къде да ги гледам. Давайте ЛОТУС! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #160 Отговорено 14 Март, 2013 Пак ли Формула на бг ще има само от ТВ+ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове