Jump to content

kopelence

Фен
  • Мнения

    191
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно kopelence

  • Ранг
    Англичанка Тийм Хонда
  • Рожден ден 1.01.1981

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic MB1 D16Y3
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. kopelence

    F1

    Жестоко! Ето такива състезания искам да гледам. И нямаше отборни заповеди или поне никой не ги спазваше. Не бях виждал толкова много отборни битки в едно състезание. Всички се раздаваха докрай. Дори забравих колко грозни и ужасно звучащи са болидите. Видя се, че всички ползващи двигатели на Мерцедес са по-бързи от останалите. Отбора на Мерцедес има смазващо предимство. Форс Индия също бяха ужасно бързи. Рикардо доказа, че няма да пуска аванта на Фетел. Само на Макларените нещо не им върза. Ферари си бяха очаквано зле.
  2. Продавам 2 бр. летни гуми Good Year Opti Grip 205 55 16 Гумите са в отлично състояние. С предпазен борд за джантата. Made in Germany. Dot - 2911 Грайфер - 7.5 мм. Цена: 160 лв. За контакти: гр. София тел: 0878 627655
  3. 2 бр. летни гуми Good Year Excellence 205 / 55 / 16 С предпазен борд за джантата. DOT - 0209 Грайфер 4.5 мм. Цена: 65 лв. за двете За контакти: гр. София тел: 0878 627655
  4. Продавам 4 бр. летни гуми Bf Goodrich G - grip 185 65 14 Dot: 1311 Грайфер: 6 мм. Гумите са в отлично състояние, равномерно износени. Цена: 200 лв. За контакти: гр. София тел: 0878 627655
  5. kopelence

    F1

    Машинката ми за подстригване има далеч по-добър звук !
  6. kopelence

    F1

    Не и пръста отново Робота наложи някакво унищожително темпо. С 2-3 секунди на обиколка беше по-бърз. Жалко за Уебър и Грожан, който дори не успя да блъсне някой. Кими и Алонси надхитриха със стратегия.
  7. kopelence

    F1

    Очаквано скучно състезание на Монца. Добре че бяха на Хамилтън изпреварванията, за да има какво да се гледа. Вече не вярвам, че някой може да спре Фетел за титлата.
  8. И аз реших проблема по мързеливия начин. С макетно ножче отрязах малко от черната пластмаса, там където пречеше да измъкна надолу стъклото на лампата.
  9. kopelence

    F1

    Не бях гледал по-скучно състезание на Спа! А с какво нетърпение очаквах подновяването на сезона. Дано поне на Монца да има нещо интересно.
  10. kopelence

    F1

    Най - накрая дойде тази дългоочаквана победа с новия отбор. Работата на отбора и новите гуми на Пирели дадоха резултат. Дано и в бъдеще да е така. А какво да кажа за Кими? Само една дума - Машина. На него не му трябва много да се застоява по боксовете. Грожан също беше много бърз, но не пропусна да се удари и това състезание. Жалко, че го наказаха. Ферари май отдавна мислят за следващия сезон или некщата просто не се получават там. Както и да е, гледахме едно интересно състезание. Ще трябва да почакаме повече сега, че излизат във ваканция.
  11. kopelence

    F1

    Е този път трябва да призная, че Фетел победи с пилотиране, а не като друг път с най-бърза кола. Евала на Лотусите, там наистина работят здраво. Не съм сигурен обаче, че на Кими не му сбъркаха леко стратегията. Алонсо направи всичко възможно и се представи добре. А тези от Мерцедес трябва да се самонакажат жестоко. Може ли след толкова тестове да стават по-зле вместо по-добре?
×
×
  • Създай нов...