morpheous87 36 #2561 Отговорено 27 Ноември, 2015 И все пак съм с лип-а на TypeS, така че вероятността е доста голяма... Ех тея японци, има нещо изосновно сбъркано с тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2562 Отговорено 28 Ноември, 2015 (Редактирано) Не бе колега, просто хората са преценили, че няма да се налага този автомибл да бъде теглен , шегувам се.. В днешно време би трябвало каското да покрива репатрак при нужда, да не се налага разбира се. Редактирано 28 Ноември, 2015 от crown_bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
arto 0 #2563 Отговорено 28 Ноември, 2015 Здравейте, хвърил съм око на Honda Accord 2.2CTDi. Молбата ми е да ме ориентирате каква е реалната цена на сравнително запазена бройка 2004-5 година и под 10k може ли да се намери такава? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #2564 Отговорено 28 Ноември, 2015 (Редактирано) И все пак съм с лип-а на TypeS, така че вероятността е доста голяма... Ех тея японци, има нещо изосновно сбъркано с тях. Eдва ли японците са толкова сбъркани, по-скоро ние. В мнооого други страни е абсолютно забрането дърпането на коли с мека връзка. В цяла европа ги качват на репатрак. За колегата търсещ карта за навигацията на фейслифт- http://gpsunderground.com/forum/honda/34923-honda-dvd-satellite-navigation-system-here-navteq-ver-3-90-03-2015-%5Blinks%5D.html Редактирано 28 Ноември, 2015 от ВесКо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reality 15 #2565 Отговорено 30 Ноември, 2015 Здравейте, харесал съм един Акорд 7 комби, 2.2. CDTI, преди файса. Интересувам се дали някой е гледал въпросния автомобил и има ли някакви впечатления за него. Благодаря Ви предварително! http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11445427912188703&slink=bioarn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jackxxx 27 #2566 Отговорено 1 Декември, 2015 Този Акорд аз го гледах август месец. Беше общо взето в окаяно състояние. Трудно запали, има доста износвания, които свидетелстват за много километри. На всичкото отгоре е седял там много време и вече всички семеринги, гумени уплътнения са се свили и за мен двигателя е за коша. Отделно от тази автокъща не е препоръчително да купуваш. Почти всичките им коли са на бартер взети от България и винаги гледат да свалят каквото могат. Катализатор - задължително, гуми, акумулатор всичко, що може да бъде свалено и продадено отделно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reality 15 #2567 Отговорено 1 Декември, 2015 Благодаря за информацията колега! Спести ми излишно разкарване до София. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morpheous87 36 #2568 Отговорено 7 Декември, 2015 И все пак съм с лип-а на TypeS, така че вероятността е доста голяма... Ех тея японци, има нещо изосновно сбъркано с тях. Eдва ли японците са толкова сбъркани, по-скоро ние. В мнооого други страни е абсолютно забрането дърпането на коли с мека връзка. В цяла европа ги качват на репатрак. За колегата търсещ карта за навигацията на фейслифт- http://gpsunderground.com/forum/honda/34923-honda-dvd-satellite-navigation-system-here-navteq-ver-3-90-03-2015-%5Blinks%5D.html Добре де а тоз репатрак как да те дръпне с лебедката? Те да не са паяци. Абе японци... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #2569 Отговорено 8 Декември, 2015 Колеги, преди години някой беше пуснал линк за тая полезна програмка https://www.drive2.ru/l/913738/ отнасяща се за Акорд 6-та ген. Има ли такива за 7-ма генерация и отново на руски (че ми е по ясен в детайлите)? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CaMR0N 7 #2570 Отговорено 13 Декември, 2015 Здравейте колеги, моля за съвет! Карам Акорд 7 (преди фейса). Иска ми се да изкарам AUX кабел от оригиналната ми система (без навигация съм). Моделът на аудио системата е 2J33. Търсих в Идей за такива джаджи, но попадам на следното : 1.Fits following head units: Accord Navi Radio, Accord Premium 6CD Radio, Accord single CD radio, Accord 6 CD Radio,Civic 1,Civic Navi Radio,Odyssey Civic 1,1sc0,1yc5,2hu2,2j30,2j32,2j34,2jl0,2jb0,2ka0, 2mb0,2p30,2p32,2p34,2pl4,2tw0,3sa0,3ts0,3yc0,3yn0,4mf1,4xb0,4yl3,7bk0,CM926R0 Както виждате точно 2J33 не присъства в списъка. Моля за съвет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #2571 Отговорено 14 Декември, 2015 Купувай смело.... ще стане и на твоето радио, каквото и да е това нещо, което си намислил да купуваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jackxxx 27 #2572 Отговорено 15 Декември, 2015 (Редактирано) Колегата отгоре иска да каже, че няма да е лошо един линк да пуснеш към това нещо, което смяташ да купуваш. Редактирано 15 Декември, 2015 от Jackxxx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CaMR0N 7 #2573 Отговорено 15 Декември, 2015 За това става въпрос : http://www.ebay.com/itm/111420575572?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #2574 Отговорено 17 Декември, 2015 Казах купувай смело, защото твоето радио е същото като другите изброени и разполага със същата бяла букса, която е нужда за да се свърже това устройство. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #2575 Отговорено 17 Декември, 2015 Няколко пъти ми се случва, като завъртя ключа да запаля колата, не завърта стартера, а се чува нещо като свирене. Чува се вътре в колата, сякаш някъде отляво на шофьора. При втори опит паля без проблеми. Акумулатора не съм го сменял, понякога стрелката пада надолу при палене. Случвало ли му се е на някой и дали е от акумулатора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #2576 Отговорено 17 Декември, 2015 Не е много разбираемо това, което се случва с колата, но на твое място първото нещо, което следва да проверя са клемите на акумулатора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #2577 Отговорено 6 Януари, 2016 Здравейте колеги, днес случайно попаднах на масло- Comma x tech 5w30 цената му е много добра. Някой има ли наблюдения над него? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Moonchild 18 #2578 Отговорено 8 Януари, 2016 Здравейте За много години ! На колко КМ сменяте маслото на скоростната си кутия ? Говоря за 2.0, с ръчни скорости. Какво масло да ползвам ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D_U_D_E 28 #2579 Отговорено 8 Януари, 2016 (Редактирано) Replace manual transmission fluidUse Honda Manual Transmission Fluid (MTF) Every 120,000 km (75,000 miles) or 8 years link не съм сигурен, че е общо-достъпен , но има всички интервали за поддръжка Като ако се кара в "сурови условия" препоръчват:Every 60,000 km (37,500 miles) or 4 years *сурови условия: Driving less than 8 km (5 miles) per trip or, in freezing temperatures, driving less than 16 km (10 miles) per trip. Driving in extremely hot over 35 °C (95 °F) conditions. Extensive idling, or long periods of stop-and-go-driving. Trailer towing, driving with a car-top carrier, or driving in mountainous conditions. Driving on muddy, dusty, or de-iced roads. Редактирано 8 Януари, 2016 от D_U_D_E Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Moonchild 18 #2580 Отговорено 15 Януари, 2016 Mного благодаря - супер полезен линк ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #2581 Отговорено 15 Януари, 2016 Здравейте колеги, днес случайно попаднах на масло- Comma x tech 5w30 цената му е много добра. Някой има ли наблюдения над него? Имам спомен, че ти беше съсипал вече един двигател. Ако не си ти, извини ме, но ако си бил ти - очаквах да си си взел поука с компромисите с маслата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #2582 Отговорено 15 Януари, 2016 Извинен си.Случайно видях познат който сипа Кома на колата си и се разрових да погледна какво е маслото за к24а3. Съответно видях, че цената му е доста ниска. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #2583 Отговорено 15 Януари, 2016 Не съм запознат с въпросното масло, но дори оригиналното масло, което наливат в оторизираните сервизи е 110лв за 4те литра. Дори това въпросно масло, което си харесал да е на половината цена, при смяна на 10 000км, разликата ще е 5лв на 1000км... или 50ст на 100км... Че ти даваш двайсетократно повече на 100км за гориво. Аз лично не бих правил компромис, не и когато разликата в цената е така пренебрежителна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
striking 3 #2584 Отговорено 18 Януари, 2016 Здравейте, искам да попитам някой знае ли дали има и от къде може да се закупи, "опаковка" за резервна гума. За да може да се прибере в багажника. Но по-възможност да има някакви лепки, за да стои на едно място, а не да се мести наляво, надясно... Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2585 Отговорено 18 Януари, 2016 (Редактирано) Ами, специално за 1 не знам, има комплекти за по 4, от които можеш да си ползваш 1-та само, а лепките можеш да си купиш една лента от няколко метра и да си ги зашиеш, или да дадеш на някой/я шивач/ка да ти ги направи по-професионално, даже биха могли да ти ушият по размер и самият калъф. Редактирано 18 Януари, 2016 от crown_bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2586 Отговорено 25 Януари, 2016 (Редактирано) Към колегите с дизеловите акорди: Разбиват ли тампоните на мотора? Моя като пали, гаси се и потеглям на първа тресе. 2006-та 2,2 дизел на 143000 километра фейслифт, купих го от първия собственик със сервизна книжка. Редактирано 25 Януари, 2016 от Stefan Milev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #2587 Отговорено 26 Януари, 2016 За 270 000, от които 105 000 направени от мен, не съм имал проблем с тампони. Но нещо подобно се случи като започна да се разбива маховика - тресеше при гасене/палене и потегляне. ПП: Мога ли да те помоля да пишеш с нормален шрифт и цвят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angello 35 #2588 Отговорено 26 Януари, 2016 И аз такъв проблем за 120 хил. км. за 7 г. лично каране по български пътища не съм усетил. Потвърждавам, че при заминаващ си маховик имаше подобни шумове и тресене, което не означава, че същите не могат да са причинени и от още поне 5 други фактора. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jackxxx 27 #2589 Отговорено 28 Януари, 2016 Някой знае ли от къде да си купя задна чистачка за комбито? Отивам вчера в Метро и си взимам Валео 30см, от години ползвам все Валео, отивам до колата и... изненада! чистачката е с някакъв накрайник, който го няма в комплекта на Валео. Сложих я вместо предна дясна, че и тя зацапваше леко, но все пак задната ми е вече доста поумряла и трябва спешно да я сменям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #2590 Отговорено 28 Януари, 2016 Аз бих взел оригинална: http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-HONDA-ACCORD-TOURER-REAR-WIPER-BLADE-2003-2008-/171290734935?hash=item27e1b93157:m:m7KPImFFM8HpLrKwk7-S1xA Можеш да провериш колко струват и през Бултрако, да не излезе, че е по-евтино. Също от тук: http://www.coxmotorparts.co.uk/genuine-honda-accord-tourer-rear-wiper-blade20032008-p-669.html Ако доставката от даден сайт до UK е безплатна - ползвай Габко за доставка, ще излезе 2-3лв за една чистачка Можеш да провериш и немския ebay, само виж как е "чистачка" на немски. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2591 Отговорено 28 Януари, 2016 (Редактирано) Поръчай си от тук (БГ, Бултрако или Юби Ко) оригинална, или си вземи на Денсо. Редактирано 28 Януари, 2016 от crown_bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jackxxx 27 #2592 Отговорено 28 Януари, 2016 (Редактирано) Да, ясно е за ибей и Бултрако, но това ще е за следващият път явно. Сега си взех тази. Иначе има и тук, но не може да се пуска онлайн поръчка под 20лв. Трябваше спешно да сменя моята и това беше първото място, което работеше до по-късно и имаха такава чистачка. Не съм много доволен от качеството, но за мен "Шампион" са смотани чистачки. Предните ги смених с Валео и съм супер доволен. В момента по пътищата е ужасно с тая кал, а аз карам по 150км на ден и чистачките са ми много важни. Благодаря много! Редактирано 28 Януари, 2016 от Jackxxx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #2593 Отговорено 29 Януари, 2016 Новата по-добре ли чисти? Питам защото моята маже, но на мен ми е някак слаба пружината и натискът на рамото върху перото съответно е доста по-слаб. Ако в движение я натисна чисти идеално, но още не съм намерил решение за слабата пружина. Виж и при теб да не е същият случай. Иначе почти не я ползвам щото съм фейслифт и спойлера предотвратява доста успешно зацапването на задното стъкло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POPAI 8 #2594 Отговорено 29 Януари, 2016 За пружината на задната чистачка има лек.Моята беше така на сивик комби.Изчистваш я с WD 40 и после със грес спрей я раздвигваш периодично,че от завихрянет се зацапва яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #2595 Отговорено 29 Януари, 2016 Каквито и неоригинални да съм слагал на миналия Акорд, за 6 месеца почват да мажат. Оригиналните ми изкарват над 3 години, колкото и абсурдно да звучи - или поне преди 3 години сложих оригинална и преди 2 месеца продадох Акорда, като чистачките още не мажеха. Може да струват двойно на разните там "Шампион" и "Бош", но само краткосрочно, пък и нямам време да се занимавам с такива консумативи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #2596 Отговорено 29 Януари, 2016 За пружината на задната чистачка има лек.Моята беше така на сивик комби.Изчистваш я с WD 40 и после със грес спрей я раздвигваш периодично,че от завихрянет се зацапва яко Може би не съм бил ясен. Не говоря за металната пластина интегрирана в каучуковото перо, а за спираловидната пружина закачена за рамото на чистачката и въртящата се основа. Тези на предните рамена са доста по-натегнати, докато усилието на задната (при "отваряне" от стъклото) се преодолява доста по-лесно. Предполагам с годините се е отпуснала, макар че като я свалях от рамото ми се видя доста твърда, а после едвам я разтегнах за да я закача обратно към рамото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jackxxx 27 #2597 Отговорено 29 Януари, 2016 Ще си поръчам една оригинална сега, пък да видим. Ако трябва да чисти вода е добре тази, но с всичката кал която се лепи по стъклото пак маже, но значително по-малко от старата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MetaDream 1 #2598 Отговорено 29 Януари, 2016 Здравейте, Имам спомени, че бях чел из форума за някой, който е сложил багажник (допълнителен, от тези на тавана..) на седан, но така и не можах да го открия.. Та имам седан и се чудя има ли вариант да се монтира багажник на покрива или тц. Някой разучавал ли е? Ясно, че няма фабрични/оригинални, но знам ли, може да има решение.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
malak 55 #2599 Отговорено 29 Януари, 2016 (Редактирано) Здравейте, Имам спомени, че бях чел из форума за някой, който е сложил багажник (допълнителен, от тези на тавана..) на седан, но така и не можах да го открия.. Та имам седан и се чудя има ли вариант да се монтира багажник на покрива или тц. Някой разучавал ли е? Ясно, че няма фабрични/оригинални, но знам ли, може да има решение.. колега незнам къде си гледал но за седна 7-ма серия има на много видове греди и кутий, та даже и оригинални като тези греди http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-HONDA-ACCORD-TOURER-ROOF-CROSS-BARS-rack-02-08-/262256035632?hash=item3d0fad8730:g:EzEAAOSwa-dWo6zs Редактирано 29 Януари, 2016 от malak Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2600 Отговорено 29 Януари, 2016 За 270 000, от които 105 000 направени от мен, не съм имал проблем с тампони. Но нещо подобно се случи като започна да се разбива маховика - тресеше при гасене/палене и потегляне. ПП: Мога ли да те помоля да пишеш с нормален шрифт и цвят Благодаря за отговора колега. Проблема е, че не знам преди как е било, имам чувството, че това тресене е нормално, но като ми се отдаде възможност ще се кача на друг за да сравня. За шрифта ще се погрижа да не е bold, но останалото не е в разрез с правилата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове