Jump to content

Stefan Milev

Фен
 • Content Count

  2244
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 Neutral

About Stefan Milev

 • Rank
  Заклет Хонда фен
 • Birthday 04/13/1981

Profile Information

 • Кара
  Англичанка с B18
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Испания

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Skype
  stefan_milev

Recent Profile Visitors

13127 profile views
 1. Аз съм слагал на дизелов акорд 7 след фейслифта. Никак не е трудно. Аз избрах камера, която се монтира на мястото на едната от двете светлини на номера. Това за мен е най-доброто решение. Стана супер и се виждаше перфектно на светло и на тъмно. За мен лично, камерата беше достатъчно. За да си надупча бронята, без да ми опират пистолет, това не е за мен. Аз съм в 21 век. За колегите, които казват, че камерата те кара да гледаш в дисплея, а не в огледалата ще кажа, че това си зависи само от вас, ако не знаете как да си управлявате тялото, това си е ваш проблем. Спокойно можете да паркирате на огледала и когато дойде момент да се приближите до колата зад вас, тогава да погледнете към дисплея и да паркирате перфектно (перфектно е разтегливо понятие и силно се пречупва през призмата на всеки индивид, камерата е инструмента, но уменията си остават ваши). За монтажа: Камерата, както казах, се монтира на мястото на светлината за задния номер. Самото тяло на камерата си има LED светлина за да замести тази, която се премахва. Захранването на камерата, както всички знаят се взима от крушката за заден ход, което при акорда е на много удобно място и силно улеснява монтажа. Видео сигнала се прекарва до навигацията, където може да си закупите букса и да си кримпнете пинове и да стане като фабрично. Общо взето аз бях много доволен, инсталацията естествено си я направих аз, за да съм сигурен, че е направена спрямо моите представи за качество и издръжливост. После, обаче се оказа, че не издържа на удар отзад със 100 км/ч, когато сте спрели в задръстване на магистрала, но това е друга тема.
 2. Няма да е лошо, още някой да потвърди за да се знае. Добри новини.
 3. Нищо страшно няма да стане дори и да се прецака, просто няма да имам блутуут. Между другото именно дупките няма да позволят да се трупа конденз. Той и преди да го продупчиш не е херметически затворен. Ако не се предприеме нищо вероятността да се прецака е много по голяма.
 4. Аз го смених моя с друг оригинален и за сега работи добре. Това, което мисля да направя е да му сложа охлаждане на процесора защото като правих тестове със стария модул видях, че грее доста. Другото ще бъде малко дупки на корпуса за да минава въздух от някъде, да има циркулация. Дано това да свали температурата и да изкара този модул повече, че друг не мисля да взимам.
 5. Зелената букса е колега. Когато модула вообще не работи могат да се случат 2 неща: 1. Има остатъчна консумация на ток след като се изгаси колата и това води до проблеми с паленето когато се остави за по дълго време без да се кара; 2. Като се натисне копчето на волана (слушалката) не се чува никакъв сигнал;
 6. Да се запиша и аз към листата с прецакани модули. Първия път го нагрях с пистолета за топъл въздух и тръгна за около месец и нещо. Втория път колкото и да го нагрявах не тръгна. Ще търся втора ръка да опитам, или директно ще лепна parrot със кабел за оригиналната инсталация за да запазя намаляването на звука при входящо обаждане. Там лошото е, че трябва да търся място за дисплея и за бутоните. Хил не обичам такива притурки. От друга страна обаче парота е доста по добър като фикции. Sent from my iPad using Tapatalk
 7. Благодаря за отговора колега. Проблема е, че не знам преди как е било, имам чувството, че това тресене е нормално, но като ми се отдаде възможност ще се кача на друг за да сравня. За шрифта ще се погрижа да не е bold, но останалото не е в разрез с правилата.
 8. Към колегите с дизеловите акорди: Разбиват ли тампоните на мотора? Моя като пали, гаси се и потеглям на първа тресе. 2006-та 2,2 дизел на 143000 километра фейслифт, купих го от първия собственик със сервизна книжка.
 9. Здравейте колеги, някой да има работещ линк за навигация за Европа на Акорд 2007-ма година? Ако може някой да разясни как вообще да си го направя също.
 10. Как го правиш това бе мой? Хората горят по-малко на магистрала а ти?
 11. Какво има да гадаеш колега, смени си термостата. Ако си с газов инжекцион докато не достигне работна температура (предварително настроена), няма да прехвърли на газ. Темата е за Алтернативни горива. Там я слагам.
 12. Здравейте колеги, имам един въпрос относно един prelude с двигател H22A2. Приятели искат да си купят въпросния автомобил със не малко забележки, но най-вече странния звук на двигателя. На мен ми пратиха едно видео със това, което се чува. Добре е като си го пуснете със малко по-силен звук, че иначе трудно се чува проблема. Най-вече на празен ход се чува. Аз след като го чух не знам какво да мисля и за това бих искал повече хора да го чуят и да дадат мнение за звука. Колата е обявена за 1100 евро. Освен двигателя предното и задно стъкло са за смяна, фарове за полиране и тем подобни, но това са лесно решимите проблеми. Купето като цяло по думите на приятелите ми е в много добро състояние а пробега е 145 000 км., което не е вярно най-вероятно. Слагам видеото тук и се надявам да чуя повече мнения за да се вземе решение. Мерси на отзовалите се.
 13. Ей това взех на скоро, много съм доволен общо взето. Тресчотките са яки и с много зъби. Имам и руски инструмент, за тях няма какво да говоря, правени са за ремонт на танкове.
 14. И захващането и нагласянето после не съм имал проблеми. Трябва малко да се мисли само и нещата се получават стабилно и красиво. Добре е също да наричаме стъклото леща, лупа е уличното название, което се ползва да се определи увеличителното стъкло ползвано от бабите ви да четат вестници след 70 годишна възраст.
 15. Провери термостата колега! При тази ситуация най-вероятно е блокирал в почти затворено положение. Имал съм проблем със същите симптоми.
×
×
 • Create New...