kleni 17 #161 Отговорено 11 Май, 2010 някой да има сив мокет за сивик5г хеч-за подаряване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CombiMan 29 #162 Отговорено 11 Май, 2010 Подарявам една зимна гума 175/65/14. На около 5-6 години е, но става за резервна, ако някой е закъсал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #163 Отговорено 14 Май, 2010 Лампичката замина,честито на колегата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #164 Отговорено 14 Май, 2010 Хайде на кабела, 40 метра си стои )).Ще го хвърля скоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondakio 5 #165 Отговорено 17 Май, 2010 Подарявам ей тва чудо И търся флашка до 32GB Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petioooo 5 #166 Отговорено 17 Май, 2010 Подаряам 2 гуми 195/50/15 семперит (имат доста каране в тях) гумите са добри без балони и лепенки..нямат ръб за джантата колега ако гумите оште са в наличност ас сам на срешта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gayver 0 #167 Отговорено 17 Май, 2010 не сте забравили за подарак комплект задни седалки нали ще ги даржа още седмица и хоп в контеинера дано после е трябват на никои че ще ме е ядако е за сивик 5 ще ги взема не са безпокои щом е подарък ако си на loop ще е още по добре да се разберем по телефона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gayver 0 #168 Отговорено 17 Май, 2010 разменям табло от хонда сивик (мисля че е за 4та генерация) за табло за сивик 5та с оборотомерснимки http://gayver.snimka.bg/?profile,albums Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velislav 0 #169 Отговорено 31 Май, 2010 (Редактирано) Подарявам 2 гуми Sportiva DOT 2106, 195x50x15 имат около 2-3мм грайфер останал, само че са криви и като се карат на равен асфалт леко вибрира предницата Редактирано 31 Май, 2010 от velislav Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #170 Отговорено 25 Юни, 2010 Колегата от Тополовград,който и да си...може ли да си такъв КУХАР!Незнам какво съм ти подарил ,но вече 3-ти месец Куриерската фирма ме притеснява с разни писма за унищожена стока и дължима сума за транспорта.Веднъж ти звъннах да си вземеш нещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #171 Отговорено 25 Юни, 2010 Драгооо,Драго.Дори и като подарява човек пак не е достатъчно явно!Трябвало е да му поемеш и куриера вероятно...аз имам неща за разчистване,но като сваря да ги събера,снимам и пускам тук но САМО за хора които дойдат да си ги вземат.С куриери не мисля да се занимавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #172 Отговорено 26 Юни, 2010 Ами то на цялата държава оправията ии е такава,какво остава за една куриерска фирма. . . . . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #173 Отговорено 26 Юни, 2010 Riko_Chervenia нещо май не си разбрал .Човека му е подарил нещо а оня не ебава да ходи да си го вземе .Каде тръгна и оправий и ............. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #174 Отговорено 26 Юни, 2010 Ако не подарявате не пишете излишно в темата, особено тези, които търсят нещо! На всички, които се гаврят с идеята на тази хубава тема ще подарявам по няколко дни почивка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #175 Отговорено 29 Юни, 2010 Riko_Chervenia нещо май не си разбрал .Човека му е подарил нещо а оня не ебава да ходи да си го вземе .Каде тръгна и оправий и .............Еи това вече си е пълна простотия,сега разбрах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #176 Отговорено 1 Юли, 2010 Подарявам макро леща +8, 49мм резба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MachineMan 1 #177 Отговорено 2 Юли, 2010 Който ми открадна двата таса да дойде са си прибере и другите два За 14-ки 'жанти са, в добро състояние. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamen_h 2 #178 Отговорено 13 Юли, 2010 Здравейте! Да се разпиша и аз в тази тема Подарявам два предни амортисьора от Хонда Сивик Англичанка 95 година хеч! Единият е задържал (левият) и се държи като "спортен", а другия си е ок без никакви проблеми! Двата са с марка Делфи! Снимки утре, ако някой има интерес да пише на ЛС. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamen_h 2 #179 Отговорено 14 Юли, 2010 Амортисьорите запазени за колегата HONDACIO!!! Ако той се откаже ще пиша отново! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondakio 5 #180 Отговорено 15 Юли, 2010 (Редактирано) Благодарско колега и евала - пича е много точен - каза , доди и ги даде . Дано да станем всички , като него и да си помагаме взаимно - още един път благодарско , колега Редактирано 15 Юли, 2010 от hondakio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #181 Отговорено 17 Юли, 2010 Подарявам черен мокет от Црх-Дел Сол . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AuruMoon 14 #182 Отговорено 17 Юли, 2010 Подарявам 30-40 метра кабел за интернет.Лан ли е какъв е не знам.Сив е и не знам точно дължината колко е.Кабела може да е UTP, FTP или STP зависи какво има в него. Твоя е един от първите 2 ще е написано някъде по него с черни букви, ако държиш да си конкретен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #183 Отговорено 18 Август, 2010 Подарявам бежов мокет за Акорд 2000г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #184 Отговорено 18 Август, 2010 Прибаваме и един перфектен бежов таван за Акорд 2000г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #185 Отговорено 26 Август, 2010 Днес разглобявам и изхвърлям 3бр. 5г. хетч , по специално за колегите от Варна , ако на някой му трябват , липсват някакви пластмаси от интериора направо да идва на Моргата , защото в края на деня всичко заминава . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #186 Отговорено 26 Август, 2010 Две здрави сиви табла за сивик 5г. перфектни за експерименти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
карлос 18 #187 Отговорено 26 Август, 2010 Ако е възножно да запазиш едното табло до следващата седмица, до събота или неделя, ще идвам на гости на тъщата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #188 Отговорено 26 Август, 2010 (Редактирано) ако не са отишли едното табло за мен ако може само уредите, мерси предварително Редактирано 26 Август, 2010 от Stefan Milev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #189 Отговорено 26 Август, 2010 Подарявам предни накладки на Lockheed за Prelude 90-та инжекцион.Чисто нови са,не са слагани.Довечера ще изровя още нещо зад колата,гаранция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #190 Отговорено 4 Септември, 2010 Подарявам преден капак от 5-та ген. Uploaded with ImageShack.us Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LyDu 1 #191 Отговорено 4 Септември, 2010 Подарявам букси за окабеляване на д16а6 от буксите няма тези за делктоо, инжекторите абе всички които са ми нужни за сауп всичко друго налично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #192 Отговорено 4 Септември, 2010 (Редактирано) Подарявам десен фар за 5та седан! Фара е с лепени пластмаси и си работи перфектно,на някои може да му свърши работа! Редактирано 4 Септември, 2010 от rEsPeCtiVe Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #193 Отговорено 6 Септември, 2010 Подарявам воден радиатор от ЦРВ 1 ген.Има около 10 см цепнатина която може да се залепи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yanzzz 1 #194 Отговорено 8 Септември, 2010 Подарявам два мигача.Страничните на калниците.Единия му липсва ламаринката за захващане и за това предишния собственик го е закрепил със силикон. колега седат ли мигачите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #195 Отговорено 8 Септември, 2010 (Редактирано) Така може да ти отговори и другата година,попитаи го на Л.СП.П Не видя ли от коя дата е пост-а! Редактирано 8 Септември, 2010 от rEsPeCtiVe Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #196 Отговорено 12 Септември, 2010 Подарявам преден капак от 5-та ген. Uploaded with ImageShack.us Да добавя към подаръците.Два ръчни механизма за стъкла за сивик 5-та ген. п.п.страничните мигачи отдавна заминаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MachineMan 1 #197 Отговорено 12 Септември, 2010 Тази машинка за фарове я давам - на Валео е. Един колега ми я прати като за моя Сивик ама не влиза, а и буксата е различна. Някой ако си я познае да казва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #198 Отговорено 19 Септември, 2010 Оферта за колегите от Варна и за всички които им се идва до моргата!2-3 полукожени салона за Сивик Англичанка-имат нужда от добро почистванеКожен салон за Акорд 93-98Акорд 99-01Предни седалки от 5г Сивик тъмно сивите без подглавнициЗадни седалки от Сивик Тайп Р 7гВрати за Английски Сивик (минимално заплащане за тях)Тапети за Английски Сивик.Снимки няма да правя!!!!С куриер няма да пращамОфертата е валидна до вторник вечер,след това всичко ще бъде подарено на ромската махала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #199 Отговорено 19 Септември, 2010 Драгич,пощата ти е пълна,немога да ти пратя Л.С. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #200 Отговорено 19 Септември, 2010 Пичове няма нужда да ми пращате лични с молба за снимки и прочие.Изрично писах за колеги от Варна или тези,които могат да дойдат лично.09,30-19ч работиме.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове