spas21 48 #121 Отговорено 4 Ноември, 2009 Подарявам два мигача.Страничните на калниците.Единия му липсва ламаринката за захващане и за това предишния собственик го е закрепил със силикон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GSI 0 #122 Отговорено 5 Ноември, 2009 Айде и от мен топка за скоростен лост и клаксон за Д15 З 6Топката и клаксона заминаха.....колегите със здраве да си ги ползват! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #123 Отговорено 7 Ноември, 2009 (Редактирано) Днес разчиствах из нас и поизхвърлих доста ненужни неща, но има работи, които сърце не ми дава да хвърля в коша.Верно старички са, но защо да ги намират джагалите.Та, става дума за мобилен телефон и CD-ROM.Телефончето е Samsung SGH-R225M. Има някакъв проблем, но не знам какъв. Състои се в това, че не мога да приемам разговори с него Иначе менютата му работят. Дисплейчето е перфект!А CD-ROM-а е LG CRD-8482B. Работи си, само където е CD-ROM Подмяташе се в един настолен DELL.Ако на някого му трябват тези две неща да пише на лична бележка и все ще се разберем. Или ако му се звъни - 0893654757. Редактирано 7 Ноември, 2009 от Oto Kluge Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #124 Отговорено 27 Ноември, 2009 Подарявам черен мокет за сивик Англичанка 97г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #125 Отговорено 27 Ноември, 2009 (Редактирано) Някой да има за подаряване закопчалките за задните колани/тези които излизат от седалката/? Редактирано 27 Ноември, 2009 от kleni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ocean 2 #126 Отговорено 27 Ноември, 2009 (Редактирано) Подарявам кутията на въздушния филтър (За Д14А2,Д15Б2,Б18Ц4,за кои други става?) и имаше май и няква тръба.Кутията е с раждиви болтчета и малко отчупено парченце(0.5 на 0.5см).Кутията от подкалника също,тя е перфектна.Ако са нуждни на някого да казва,пращам ги по D&D expres. Редактирано 27 Ноември, 2009 от ocean Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #127 Отговорено 7 Декември, 2009 Подарявам за сивик 4г.хетч , Д16А6 , задни седалки и тъмно сив (черен мокет ) . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ocean 2 #128 Отговорено 9 Декември, 2009 Кутията е запазена за колегата КУЧЕ ДУХ,той реагира пръв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #129 Отговорено 17 Декември, 2009 Подарявам!1бр. Osram - Night Breaker +90% H7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavle 2 #130 Отговорено 25 Декември, 2009 айде и аз да се включа та подарявам дясна дръжка за del sol (с плафона) леко отчупено от горната страна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FaRa0nA 0 #131 Отговорено 30 Декември, 2009 Подарявам 3 гуми от акорд са 16 цола сори ама размерите ще кажа по-късно и марката има хляб още в тях просто съм малко маняк на новите гуми.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #132 Отговорено 30 Декември, 2009 Новогодишен подарък притескател за Д15Б2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #133 Отговорено 4 Януари, 2010 Новогодишен подарък притескател за Д15Б2С малко закъснение подаръка пътува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #134 Отговорено 5 Януари, 2010 Новогодишен подарък притескател за Д15Б2С малко закъснение подаръка пътува Колега изобщо не е със закъснение точно на време.Получих го Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #135 Отговорено 6 Януари, 2010 (Редактирано) микрофон за PC или там за каквото се сетите НОВ ! Редактирано 6 Януари, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #136 Отговорено 6 Януари, 2010 запази ми го 1д30т.Идвам в Гб другата седмица, ще ти го платя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #137 Отговорено 6 Януари, 2010 за другите беше подарък , ама на теб няма как да не ти взема някой лев ламер такъв :) (ще ти го запазя) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KORPSA 0 #138 Отговорено 15 Януари, 2010 (Редактирано) подарявам пластмасовата кутия за въздушния филтър за ЦРХ 1ва генерация/има и плякалка на нея/ Редактирано 15 Януари, 2010 от KORPSA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DQVOLA6669 0 #139 Отговорено 5 Февруари, 2010 тес гайки който вземах ми сваршиха работа вземал съм 2 другите някой ако ги иска ??? бих им се зарадвал ако са още при теб драсни едно лс !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agrip 1 #140 Отговорено 9 Февруари, 2010 подарявам таван за сивик 5г хетчбек само на 1 място леко одраскан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мариянов 2 #141 Отговорено 9 Февруари, 2010 имам за сивик 5-та машинката за централното и ел. стъклото и стъкло (за дясна врата е всичко). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #142 Отговорено 14 Март, 2010 ПОдарявам таван за акорд седан 89 в добро състояние ,колата е без люк!. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #143 Отговорено 14 Март, 2010 Подарявам/Разменям емблемка от Прелюд 3-та генерация надписа е 2.0i-16 /ако на някой му се намира от сивик 1.4i/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данаил Коев 18 #144 Отговорено 9 Април, 2010 Подарявам капачките за халогените на англичанка 6 генерация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ajax6 1 #145 Отговорено 9 Април, 2010 подарявам бензинова рейка д16з6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deqngenov 21 #146 Отговорено 12 Април, 2010 Подарявам! 1бр. Osram - Night Breaker +90% H7 да не прозвучи нахално още ли се подаряват крушките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ajax6 1 #147 Отговорено 13 Април, 2010 бензиновата рейка от д16з6 замина днес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #148 Отговорено 15 Април, 2010 Реших да се поправя,дано модераторите не ме накажат отново,ставаше въпрос за задни седалки от хеч сивия салон ако никои не ги иска заминават на боклука требва им едно запиране само Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #149 Отговорено 18 Април, 2010 Подарявам 30-40 метра кабел за интернет.Лан ли е какъв е не знам.Сив е и не знам точно дължината колко е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bate Borko 0 #150 Отговорено 18 Април, 2010 Надявам се модераторите да не ми изтрият поста,просто защото е в раздел Подарява.Та подарявам седалка за мотор Хонда CBR 600 f2 има леко скъсано,трудно се забелязва,но все пак е подарък,убеден съм че освен коли карате и мотори Хонда(поне при мен е така).Дано свърши на някого работа,въобще не ми е проблем да я пратя в контейнера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fresh4y 38 #151 Отговорено 20 Април, 2010 Подаряам 2 гуми 195/50/15 семперит (имат доста каране в тях) гумите са добри без балони и лепенки..нямат ръб за джантата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #152 Отговорено 23 Април, 2010 не сте забравили за подарак комплект задни седалки нали ще ги даржа още седмица и хоп в контеинера дано после е трябват на никои че ще ме е яд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tenzo-R- 18 #153 Отговорено 24 Април, 2010 Подарявам заден ляв долен и горен носач (малките) за сивик 4,5,6 рекс и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #154 Отговорено 26 Април, 2010 давай давай. остават ти още само 33 мнения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #155 Отговорено 2 Май, 2010 Днес ми излезе из многото боклуци които съм събрал един автоматичен обтегач на ремъка за х22а двигател.Ако на някой му върши работа за закърпване на положението.Изглежда супер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tenzo-R- 18 #156 Отговорено 3 Май, 2010 давай давай. остават ти още само 33 мнения Колега проблем ли има нещо ??? Или не си писъл на мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #157 Отговорено 4 Май, 2010 колеги седалките заминават при новия си собственик след празниците,честито на печелившия,ще има и за други сафорумци други подараци но по коледа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #158 Отговорено 6 Май, 2010 Подарявам половинка лампа за багажника на Civic EG /5 ген./. Половинка, защото няма стъкло, но пак си свети екстра.Бях с нея известно време, но се докопах до по-запазена и я свалих. Дори и да имате тапа на мястото на лампата, пак имате изведено кабелче, такаче... който я иска... давам я, защото и на мен ми я дадоха /но не си спомням кой.../ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #159 Отговорено 6 Май, 2010 давай давай. остават ти още само 33 мнения Колега проблем ли има нещо ??? Или не си писъл на менКолега, не е писал на теб. Имаше един събирач на мнения и това е било за него.Грешката е моя, че не съм изтрил и двете мнения и сега изглежда,че е адресирано към теб, а всъщност не е.Пиши като прочетеш, за да мога да зачистя темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Puzzle 0 #160 Отговорено 8 Май, 2010 Подаряам 2 гуми 195/50/15 семперит (имат доста каране в тях) гумите са добри без балони и лепенки..нямат ръб за джантата колега стоят гумите още? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове