Jump to content
Ombre

Национална Хонда Среща 2011

Recommended Posts

Здравейте, Време е да започнем организацията на Националната Хонда Среща за 2011 година.Пускам тема ,в която да споделим идеи,препоръки и желания за провеждането,целите и мотото на НС 2011.След седмица ще пуснем и анкета с очерталите се предложения за провеждането и съдържанието на програмата.Нека всеки накратко сподели как според него би му харесала срещата и кое от миналата/ите срещи да го има или няма.Предлагам да се насочим първо към мероприятието ,което най-много би ни изкефило и тогава да търсим място за провеждането на срещата(има ли условия,инфраструктура,географско положение,хотелска база).Нека ВСИЧКИ изберем идеалното място и програма за НАШАТА ХОНДА СРЕЩА,защото ще се помни и обсъжда поне година после :lol: Може и да я направим такава,че другите да се учат от нас.(Постигали сме го)Давайте предложения за екип,мото,плакат,гражданска ангажираност,цели за постигане в социален план.Нека всеки каже кое му е харесало и кое е било излишно според него.Нека бъдем градивни и ЗАЕДНО направим НС 2011 още по-незабравима.Доказахме,че всяка следваща среща става еталон за подражание и ще е добре да следваме пътя,който сме поели.Нека Хонда Обществото пак е пример за подражание и да се гордеем ,че сме част от него.Хайде сядайте пред компа и да започваме :lol: :lol: :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Време беше :lol:.Мястото в Габрово мисля, че е идеално, стига там да се разбирате и организирате, че се изпокарахте миналата година :lol:.При самото събиране само предлагам да има тоалетни и малко повече от към пазаруването ако си гладен и нещо за разхлаждане, друго няма какво да отбележа.Би било хубаво да сме на някоя писта да има и нещо като италианско, ама май няма централно разположена такава, но който има мерак ще дойде, няма значение от разстоянието .+1 от мен чакам датата.

Редактирано от Dominiko

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй като съм нов член на форума и не съм бил на събиране ще ми е доста интересно да дойда. За Габрово съм навит.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз както вече казах в лицевата книга, най-много се кефя на това, че се събираме да се забавляваме заедно. В тази връзка смятам, че мотото трябва да бъде: "Ела и се забавлявай с нас, ако не можеш си стой у вас!" Защото истината е, че тези срещи се организират от хора обединени около общ интерес - Хонда, но се организират не толкова заради интереса ами заради забавата :lol: На мен лично габровския регион ми се вижда страшно живописен и много красив, но бих предпочела да има повече условия за забавление и най-вече истинска писта. Шествието е забавно, но аз много повече се забавлявам с останалите неща - разговори с познати и приятели, купон, писта ала бала - нека другите кажат как ги степенуват нещата. Мислих по въпроса доста и предлагам град Хисаря и писта Дракон. Там има големи бази, които ще ни поемат, при това с минерални басейни :lol: и ресторанти и писта, но до колкото знам региона е тегав от към шествия (за Пловдив специално е тегаво за Хисаря не знам точно). На истина трябва да се степенуват нещата, за да се прецени най-точно къде най-капризните капризчовци ще се кефят най-много - т.е. няма смисъл да се прави в Хисаря ако никой не се кефи на базата и на пистата ами масово хората си държат на шествието или нещо друго, което не се предлага там.

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен Колеги.Тъй като и аз съм нов и до сега нямах възможност да бъда на НС, съм много развълнуван от това каде ще бъде... според мен е много по важно да се съберем и да си направим кефа. Пистата също е от значение, но какво по-хубаво от това да се видим с познати, да се запознаем с други нови хора и да си направим Купона както ния си знаем, важно е според мен да има Голямо странично място все пак Скари едно друго, шатри :) ... +1 и от мен за което и да е място... Там съм :lol::) :) :lol: :lol:

Редактирано от Николай П.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Помислете за студени напитки, и нещо за хапване ако ще и вафли да са :lol: Също WC.... И Ако е възможно имената (номерата) на състезателите да се теглят от урна непосредствено преди съответната дисциплина и DJ да съобщава направо да се готвят.... (просто това ми дойде на ум за състезанията, ако до сега е било така моля да бъда извинен)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И Ако е възможно имената (номерата) на състезателите да се теглят от урна непосредствено преди съответната дисциплина и DJ да съобщава направо да се готвят.... (просто това ми дойде на ум за състезанията, ако до сега е било така моля да бъда извинен)

На НС2009 беше теглен жребия непосредствено преди състезанията и беше доста бавна и тромава процедура затова на НС2010 жребия беше предварително изтеглен и пазен в тайна.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен шествието е едно от най-вълнуващите преживявания, което задължително трябва да присъства в програмата на Националната! :lol: Поради НЕналичието на много подходящи места за провеждането на нащо мероприятие, не виждам какъв е проблема да се направи на познато и хубаво място, като Узана примерно - все пак ние ще си направим кефа независимо каде!Иначе тва за Хисаря също е вариант, от гледна точка за писта Дракон, но не знам как е откъм природа, щото не съм бил там!Игрите с феновете са много добра традиция, която също може да се доразвие! :lol: Аз съм навит, кадето и да е, както и да е! :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямах възможност да посетя НС 2010 и затова не мога да изкажа недостатъци, ако е имало такива. Посетих Националното Тунинг Шоу и ПРОГРАМАТА беше доста интересна. Единствените отрицателни неща бяха: малкото седящи места около шатрите с храна; провеждането на някои доста интересни демонстрации едновременно; малко паркинг места и тоалетни.Ако се подбере мястото да е възможно в средата на България за да е удобно на всички ще се съберем доста хора и ще си направим купона. Нека колегите от централните части да предлагат за да се организираме така както казва Омбре ''... защото ще се помни и обсъжда поне година после Може и да я направим такава,че другите да се учат от нас.'' :lol: :lol: :lol:

Редактирано от Gaze.bg
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И нещо много важно, на което много държа да го има Публикувано изображение:lol:

  • Нагоре 4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dominiko, .....осигурявам колата,стъклото,гъбата,сапуна,камерата,тениската,маркуча,водата.....другото от теб :lol::lol::lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dominiko, .....осигурявам колата,стъклото,гъбата,сапуна,камерата,тениската,маркуча,водата.....другото от теб :lol::):lol:

 

XAxaXA! Ще се опитам аз да набавя останалото. :lol:

Тази година ще присъствам на НС задължително!

Надявам се да се получи следната рецепта: Емоции НС 2009 + Организация НС 2010 = Мега НС 2011 Публикувано изображение

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм за Дракон и спане над Пловдив(Асенов град)Околоноста. :lol:

Темата започва да се модерира ТОЧНО заради подобни постове(Нито обосновка,нито идея за мероприятие,нито за хотелска база)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен не трябва да бъде на писта дракон, и пловдив... Далеч ще е за много хора, също пистата не е подходяща за почти никоя дисциплина освен най-красива хонда или някой ако се навие да организирате тайм атак което е идея (за който и град да е) :lol:.... Повечето хора стоят заради Драг-а на пистата а там кво ще се състезават хората на кой му са по-яки 1ва и 2ра... Отсечката е прекално къса... А относно хотелската част миналата година още обсъждахме, че няма нито база която да ни събере, нито условия подходящи за палатки, нито паркинг за толкова коли.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове ще ви напомня че ентусиазма е нещо много хубаво, стига да е облечен в практичност и обосновка. Тази тема не е за това кой ще натрупа най-много постове за най-кратко време. Искаме да чуем вашите желания, вашите добри и лоши впечателния от предишните срещи. Вашите желания и вашите мечти (и вашата сила) за таз годишната среща. Всеки път когато се сещам за национална среща и винаги се изпълвам с толкова много положителни емоции че си мисля че мога да полетя. Надявам се и с вас да е така а след Национална среща 2011 не само да си мислим че можем да полетим, а наистина да полетим! Нека силата (на мечтите) да бъде с нас!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... Повечето хора стоят заради Драг-а на пистата а там кво ще се състезават хората на кой му са по-яки 1ва и 2ра... Отсечката е прекално къса... А относно хотелската част миналата година още обсъждахме, че няма нито база която да ни събере, нито условия подходящи за палатки, нито паркинг за толкова коли.

 

Отсечката е прекалено къса наистина, но въпреки това 2010 на Батъла немски срещу японски автомобили, някои от най-класните драгаджийки в БГ се пускаха именно там (така казаха организаторите, аз от драг не разбирам) - имаше си истинска измервателна техника с лампи и всичко...Бази има аз за 2 минути в гуугъл намерих една...Относно неща които да ги има и да ги няма - искам да помоля всички да оценят за в бъдеще усилията на екипа, който и да е той, който ще подготвя мероприятието и все пак да не се само забравяме - това е масова проява и трябва да мислим общо и мащабно, а не да гледаме на дребно и да им късаме нервите на хората с безсмислени капризи :lol:

Моите предложения за момента конструктивни са 2:

1. Сливен - хотел Спорт Палас 324 легла ("На Ваше разположение са тенис-кортове и футболни игрища") и пистата за драг е ясна там

2. Хисаря - хотел Аугуста 560 легла, минерален басейн и писта Дракон.

Редактирано от addevil

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имайте на предвид, че на писта Дракон трябва да се взема решението доста бързо понеже програмата им е много натоварена от към мероприятия. Не само автомобилни, но и много мото такива.Сливен ми допад, но няма подходящо място за всички ни , защото ще има адски много хора , които ще желаят да са на палатков лагер, а не вярвам някой от вас да иска да се повтори разпокъсаната история от НС2010 с 3те хотела.Може би е време да опитаме и ние Дракон като вариант? :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се тази година да се обърне малко повече внимание на палатковия лагер откъм ток,вода......Празничната вечер по награждаването на НС 2010,уш щеше да има купон до зори,но какво се получ?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предложението за Хисаря е супер , предложения хотел е страхотен но цените в него не са за всеки...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също съм за Дракон, с. Калояново до Пловдив.Мисля че това е единственото място където може да се направи истинска и пълноценна нац. среща. Както са писали и колегите по-горе има доста възможности за настаняване на Хисаря, което е доста близо до Калояново. Има хотели от всякакъв калибър.И най вече единствената истинска писта в България - Дракон.Вярно , че за драг е малко късичка правата отсечка, но и на Междене в Габрово не е по-дълга, а станаха добри гонки 2010г.И хубавото е, че има възможност да се организират състезания по тайм-атак и италианско преследване, което другаде не може да се случи.Тъкмо ще могат да се проявят и карачите, а не само колите.По примера на другите големи автомобилни форуми, всички които правиха нац. срещи на Калояново след това повтаряха няколко пъти все там.П.П. Фаундър е прав, че трябва да се бърза с Дракона, защото календара му е доста пълен вече.

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предлагам да изключим възможността за НС2011 без шествие. Според мен това е един от важните моменти на това мероприятие. Минаване на светофарите на червено и полицаите едва ли не да козируват :unsure: (тук евала на организаторите за НС2010) И още едно много важно нещо относно палатковия лагер:Миналата година имаше място за много палатки, добро беше, поляната беше екстра! Но тъй като сме човешки същества и всеки си има нужди... Имахме два варианта: - да ходим в хижата да ползваме тоалетна (и рецепционистката да се цупи,щото не сме гости, а ползваме тоалетна) - да ходим в гората и да замърсяваме околната средаНека се помисли сериозно за ЕКО тоалетни - много е важно за палатковия лагер, на който ще има поне 70 + човека. Нека не допуснем разделяне на колоната от шествието както се случи на НС2010 (може би организаторския екип трябва се увеличи).Поздрави,

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

НАИСТИНА ЗА НС2011 ТРЯБВА ДА СЕ ПУМИСЛИ МАЛКО ПОВЕЧЕ ЗА ПАЛАТКОВИЯ ЛАГЕР,НО В ХИСАРЯ МИСЛЯ ЧЕ ПРЕД(около)ПОСОЧИНИЯ ХОТЕЛ АУГУСТА НЯМА МЯСТО ЗА ПАЛАТКОВ ЛАГЕР,ТО МАЙ ТАМ ДО НИКОЙ ХОТЕЛ НЯМА МЯСТО ЗА ПАЛАТКИ.НО ИНАЧЕ КАТО ИДЕЯ Е ДОБРА,ХИСАР-ДРАКОН,ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ.

Редактирано от GREEN_GO

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм за Дракон и спане над Пловдив(Асенов град)Околоноста. :unsure:

Темата започва да се модерира ТОЧНО заради подобни постове(Нито обосновка,нито идея за мероприятие,нито за хотелска база)
Нека те цитирам от 1вият пост.Пускам тема ,в която да споделим идеи,препоръки и желания за провеждането,целите и мотото на НС 2011.Просто си споделям идеята и желанието, а пък къде ще бъде срещата в последствие не го решавам аз.Идеята ми за над Пловдив е заради чудният Балкан и шествието, което може евентуално да мине през Пловдив.Много Хора би ги зарадвало цял булевард пълен с хонди.Писта дракон защото е ПИСТА.Поздрави на всички. ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бях само на НС 2009 и бях много доволен само това разделение с хотелите не ми допадна,защото между хотелите имаше голямо разтояние и някои трябваше да идват с колите си,но толкова много хора на едно място е трудно да се саберат,така че се ядва,няма значение къде сме важното е да се саберем колко може повече ХОНДИ и да си направим кефа,ще чакам датата за заисване и ще следя темата с интерес :unsure:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям поста на ®O©KonOff . Не съм го изживял това, но по-неговите обяснения нещата звучат много по-достъпни и истински. Погледнах и програмата на дракона и забелязях , че вече БМВ са уточнили дата за тяхния събор ( 5-7 Май) . Ако и ние хондаджиите направим събора там, 100% по-типичен български манталитет ще се говори кой събор е по-по-най ( все пак и 2та са на едно и също място и това буди тези въпроси ). Някак си не ми се иска да повтаряме колегите от другите форуми, а да се направи нещо различно :unsure:

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям Иво за Дракон. Там няма да се случи НС. Там ще има Хонда трак дей. Къде ще се съберем? Къде ще правим дъра бъра? Как ще сме на едно място и ще се видим кой, какво що? Вечерта къде ще се съберем? Може би в Сарай? А може би на друго място, където няма места за палатките. АЗ СЪМ ЗА ДА СМЕ НА ЕДНО МЯСТО ВСИЧКИ . Шествието не ми е приоритет, пистата не ми е приоритет. Приоритет ми е просто да се съберем в 1 или повече бази, които са близки една до друга. Понеже виждам, че наистина има мераклии за Калояново, в което няма и лошо разбира се, защо не се хванете да организирате един трак дей на Дракон? Чи кво лошо...ама за НС, да ме извините... :):lol: :lol:

п.п. Възможно е и да ни се разминават представите за НС. Някои просто искат да са на писта и друго не ги интересува. Не не, няма лошо в това, просто организирайте един трак дей, апък нека и НС да си има.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично съм за писта Дракон. Това е единствената останала истинска писта в България. За драга, пистата не е къса 400 метра и 150 метра за спиране, аз лично спирам на половината от дадените 150 метра. Мястото ще стигне да се съберат всички, все пак щом БМВ форума се събира. Ние сме по малко от тях при всички положения. На пистата има достъп до вода, храна, електричество, има и техника за измерване. За палатков лагер също има място, има и химически тоалетни. Според мен това ще е идеалното място за НС 2011.А по въпроса за организацията ако все пак организаторите имат някаква нужда готов съм да помогна с каквото мога само да се свържат с мене.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във връзка с темата да ви припомня приятните емоции от

:lol: .Иво поддържам казаното от теб.С годините много от нас се изгубиха,други се промениха,част от нас забравиха какво ни обединява:lol: Въпреки всичко очаквам срещата с нетърпение,където и да е.Ще прегърна старите си приятели и ще пия с тях "Пещерска" до зори:) :) .
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И моето лично мнение е да се съберем някъде на планина, да седнем да се видим почерпим, а за драга който говорите винаги може да се направи през почивните дни :lol: .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре ами защо тези, които са за планина не отделят малко време да поровят в гугле-то и да дадат конкретни предложения - няма ли на всички да ни е по-лесно заедно да мъкнем нещата напред - кажете аз предлагам първо това, второ това...а не като в 3ти клас 2ри срок: "Аз искам на планина пък" :lol:

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Права е колежката :lol: Грубо казано градовете Габрово, В. Търново, Казанлък, Карлово, Троян, Ловеч и да кажем Стара Загора- Нова Загора са в централните части. Изключение правет последните два града около които има летища, но не знам дали са още действащи. Нека колегите от тези градове които познават условията да предлагат ... като не е задължително да има писта. Служителите на КАТ могат да затворят някой път за целта, както в Шумен затвориха входен белевард за драга на Мото събора.

Редактирано от Gaze.bg

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм с АДЕВИЛ някъде около Пловдив хем е в центъра на БГ и + това има хубави пътища а не като в Габрово добре ,че не дойдох с хондата не бих я вкарал в тези дупки !! + 1 глас за района на Пловдив което не означава в Пловдив знам ,че е трудно в такъв голям град около него би било добре :wacko:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен района около Сливен е страхотен,в центъра на Бг и има доста добра писта.Не е много голям града,което е добре за организирането на шествието.Мисля,че миналата година имаше предложение за там.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво правим обаче със спането, май това е главния проблем.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм бил на НС 2009 и на 2010.И двете години съм си изкарал страхотно.Мен лично около Габрово много ми хареса.И има друг вариянт-ТРЯВНА.Едно от най-красивите места в България.Примерно:www.kalinapalace.comТози хотел е малко по-скъп, но може да има и други с по приемливи цени.Но и Сливен си е добра идея.А за писта Междене нямам никакви претенции.Мималата година станаха хубави състезания.Но най-болно ми беше, че имаше разделение и караници с хора, които познавам и мога да кажа, че са стахотно хора. П.П.а за писта Дракон може да се организира едно малко мероприятие с драк, тайм атак и ...Да кажем някоя априлска или майска събота.И съм сигорен, че ще се съберем 100+ хонди и ще си направим едно найстина страхотно състезание.

Редактирано от spas21

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста е трудно, като не си запознат с дадена околност да даваш предложения!В момента съм си поставил за цел да открия подходящо място за нашата цел, което да е сред природата и да ни побере, но само чрез интернет е трудна работа! :bow: Мисля, че ще е хубаво, ако го направим край някой голям язовир! :wacko: В момента разглеждам яз. Копринка и околностите му, но не виждам никаква писта на близо! Намерих 2 хотела на брега на язовира, които май са на 200м един от друг, но общата им леглова база излиза около 100-на легла! :) Но пък е много хубаво и има мноого място за палатки!http://hotelite.v.bg/hotel-lazur-qzovir-koprinka-866-page%7C161http://www.zlatna-kotva.com/Нека колегите от Казанлък да споделят ако имат повече инфо!Айде тия, които се сещат за хубави язовири в централна БГ и знаят нещо за хотелите покрай тях - да споделят! :lol: Пък за писта може да се говори с общината да затворят някой хубав участък от пътя!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някъде в околностите на Сливен няма ли подходящо място? Не е нужно да е в града, 20-30км едва ли са проблем. Някой колега от Сливен може да измисли нашето място.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще се измисли нещо амааа... винаги има ама....:wacko:

Редактирано от DohcVtec
  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично не искам да давам каквито и да е идеи, но ще кажа следното: според мен мнозинството в тва число и на мен лично им се иска, да са някъде на красиво балканско място. А сега като се имат предвид миналите НС с тяхните предимства и недостатъци според мен, за тази НС2011 организацията ни ще е още повече на ниво и ще си изкараме още по-яко. Аз съм За, където и да е :wacko: , по-важното ще е да сме заедно, да има място както за хората предпочитащи лагера сред природата, скари, бири и.т.н... така и за другите ориентирали се към повече удобства в хотелите.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...