Jump to content

d.ivanow

Фен
 • Мнения

  179
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

7 Neutral

Относно d.ivanow

 • Ранг
  В обмисляне

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.climaticibg.com
 • Skype
  d.ivanow

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord F20B6
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Varna
 1. Аз го познавам и на мой познати е слагал Никито, доволни са!
 2. След време се дава на агенция по иззземане ако искаш изчакай до де те задърпат.
 3. Нищо не плащаш до де не е поканят
 4. Истината. Строи се без парк-места както е и в нашата и околните кооперации от там идват всекидневните проблеми с комшии, караници скандали. Има ли подземни гаражи проблемите ще се разрешат на 50%, а относно това, че има много коли по 2 дори и 3 на семейство е така. Пред блоковете стоят с месеци не се карат и само заемат места( за мен е като автопарк) Задължителни граждански отговорности и данъци за да има някаква оправия.
 5. Благодаря на колегите - kokodaf и keel за полезната информация. Пробвах ги стават няма проблем с работата на мотора. Държах да се ползват защото ги имам и да не купувам други.
 6. Здравейте колеги. Цял ден се ровя и не мога да разбера как мога да заместя еднополюсни свещи на NGK с триполюсни. Колата е ханда акорд F20B6 и по каталог ми излиза модел ZFR6F-11 които са еднополюсни. Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен. Имам един нов комплект NGK BKUR6ET-10 но не ми е ясно дали ще панът. п.п Знам още, че някой свещи имат резистори, при мен трябва ли да има не ми е ясно.
 7. Данък мпс

  Да улесня някой от вас http://www.calculator.bg/1/avtomobil_danak.html
 8. Караш, обезвъздушаваш, караш и ще се оправят нещата.
 9. 100% въздух. Сменях накладки и спирачната течност от системата със сваляне и цялостно почистване на апаратите.. Обезвъздуши се на втория, но покарах два дена между между обезв. и сега всичко е бонбон. Иначе педала слизаше почети до ламарината
 10. Може ли да се обжалва при птп?

  И да спечелиш ще ги дадеш за адвокат колега Те смятат по таблици, амортизации, години и да си кажем направо смятат цените на частите по тези от моргите
 11. Accord F20B6 трудно пали под -11'C...

  Нищо им няма на Акордите. Колега аз съм на 100% +-1-2% сигурен, че е от свещите. Имах същия проблем подмених ги и пали на четвърт и в най-големия студ. Комшията имаше същия проблем, казах му смени свещите и при него изчезна проблема. Надявам се наистина да е от по малкото зло.
 12. Окъси си буксата и ще има постоянен сигнал за достигнато налягане
 13. Вярвам само на писмена гаранция и там, където има най много години там е и марката. Преди месец си закупих Бош за пореден път, доволен съм от марката доказала се е при мен, а основната причина е, че имам много консуматори от тук следва и често разреждане. На този тормоз издържа от 4 до 5 години, което за мен е предостатъчно. Принципно Бош, Варта и още 15 марки са общо взето, но за тези две знам, че са еднакви и се правят в един завод тук в Бг. За съжаление Варта има една година по малко гаранция за това и я подминах. Препоръчвам по голям клас по надеждни са(S4, S5) Лично аз съм с S5.
 14. Нищо няма да стане колега, мачкай повече газта
×