ceco_accord 7557 #3041 Отговорено 17 Юли Off Topic Разбрах та ва и са радвам като теб, ама ей тъй - да върви лафа. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1300 #3042 Отговорено 17 Юли Ъпгрейд на лайсни и брони 5 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7557 #3043 Отговорено 18 Юли Пишем я готова и бравос за мерака и усърдието! Остава да и се радваш, па и който я види. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1300 #3044 Отговорено 18 Юли Да, количката стана много добре, яко й се кефя 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7557 #3045 Отговорено 20 Юли (Редактирано) Вчера сутринта, със старата си кола, прескочих Стара планина и ойдох при един Човек - чудотворец. 8 часа шкурене и бърсана / шкурене и мазане / шкурене и лъскане ... не спря, докато не свърши. Лъсна я като нова, макар да не е, и да има някои "дзънки" отпред, но при бояджия няма да ходи, и си остава с оригиналната 20 годишна боя. Прибрах си я в гаража - да си я имам за още зими и лета. Благо даря те Андро! Редактирано 20 Юли от ceco_accord 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1227 #3046 Отговорено 20 Юли (Редактирано) @ceco_accord, Легендата ти стана много добре. Може само да ме радва, че се довери и че си доволен от резултата а колата определено го заслужава. Редактирано 20 Юли от Mkilla 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7557 #3047 Отговорено 21 Юли Правилните хора Човече са основен фактор. Те знаят как и с какво, и могат с усърдие. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hophead 0 #3048 Отговорено 26 Юли She's the one you've been looking for - No Selfie https://Cupidon.Top She's ready to be your fantasy NEW GIRLS Pepe Coco Dana Candy Catalina Sunsofi Baby Riley Lily Lou Abigail Garcia Dani Daniels Alexis Texas Amelie Zilber Sonya Vibe Carola Conymegan EJ Lee 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7557 #3049 Отговорено 6 Август (Редактирано) И понеже винаги може по-добре, вчера хептен го "бетонирахме" с керамика тОа 10 кв. метра шлеп. Андро, човече - струваше си всяка твоя капка пот! Хамалогията е и катарзис. Радвам се че всеки е по своему удовлетворен от резултата. Много ма кефят облаците... И залезът "в рамка". Редактирано 6 Август от ceco_accord 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1227 #3050 Отговорено 6 Август (Редактирано) @ceco_accord, страхотно изглежда Легендата. Определено съм доволен от това, което стана. Живи и здрави да сме, сега само снимки Редактирано 6 Август от Mkilla 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7557 #3051 Отговорено 6 Август (Редактирано) Но искам научно обяснение? Как така веднъж фокусът е в перлените частици на "нощно синята" боя... ... а в друг момент е в отражението от керамиката? Къв е тоя ОБЕМ? Редактирано 6 Август от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1227 #3052 Отговорено 6 Август Тази керамика, която ти сложих освен, че дава много дълбочина на цвета е и с мокър ефект. Колата изглежда все едно току що е измита, за постоянно. Навярно затова се бърка и фокуса на апарата 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7557 #3053 Отговорено 6 Август (Редактирано) Как "току що измита" бре? Тя изглежда току що произведена! Редактирано 6 Август от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7557 #3054 Отговорено 6 Август (Редактирано) преди 13 минути, Mkilla написа: @ceco_accord, страхотно изглежда Легендата. Определено съм доволен от това, което стана. Живи и здрави да сме, сега само снимки Аз вече малко недоскив, но ще възложа задачата на синковеца. Понатрупа опит, има нова камера, има и дрон. Някой ден ще я наобиколи. Редактирано 6 Август от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 98 #3055 Отговорено 7 Август Предни дискове с накладки,лагер главина с главина, и задни накладки.Чудо! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1227 #3056 Отговорено 23 Август На колегата RDX, перлите направо искаха да си се разхождат върху лака 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Божков 89 #3057 Отговорено 24 Август Браво, изпревари ме С доста задачи се бях нагърбил тази събота и неделя, но свърших всичко. Благодарности за положения труд и внимание към колата. Отново ще те посетя другата година Междувременно, когато икаш да направиш едно кръгче съм на разположение. Имай предвид, че после има опасност да си поръчаш и за теб на Дядо Коледа 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1227 #3058 Отговорено 25 Август (Редактирано) @Божков, помислих си, че въобще няма и да стигнеш до тази тема скоро, та качих 4 снимки. Твоят RDX е много специфичен цвят и с тия лилави перли "вади очите" на слънце, много е shiny Трябва да направим една среща на по бирок/кафе @ceco_accord като дойде в София да ги обсъдим мпс-тата. Да направим една "пенсионерска" среща на ИКЕА за по някоя яка снимка там. Ще ги разменим с удоволствие, всеки да си каже кой как вижда нещата. P.S няма само вие да сте лъскави, ей Редактирано 25 Август от Mkilla 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7557 #3059 Отговорено 25 Август (Редактирано) А някой ден ще ви докарам колата на която най-много се радваха местните фенове в скорошната локална среща. Познайте коя от 2-те? Редактирано 25 Август от ceco_accord 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1227 #3060 Отговорено 25 Август (Редактирано) @ceco_accord, снимката на 3-ката е на корицата на една от групите, видях я тия дни Редактирано 25 Август от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7557 #3061 Отговорено 25 Август (Редактирано) Може. Имаше и 4-ка. Моята е 3-та генерация. И 2-те генерации са толко вехти, че дори фенове на средна възраст ги бъркат. Редактирано 25 Август от ceco_accord 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1227 #3062 Отговорено 25 Август (Редактирано) преди 8 минути, ceco_accord написа: Може. Имаше и 4-ка. Моята е 3-та генерация. Поправих го, мислех, че беше 4-та. Да, аз лично ги бъркам телевизорите. Редактирано 25 Август от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7557 #3063 Отговорено понеделник в 08:00 (Редактирано) В някакъв момент от процесът "беше - стана". Понеже съм бавняк в размисли и майсторене, взех друг волан в по-добро състояние, че този се канех да оправя още като купих колата. Няколко години мерак, месеци в спорадични размисли и идеи, обсъждания с мастера, та най-накрая вчера успях да завърша моята част от префасонирането на бомбето, след като Краси го тапицира. Остава да намеря човек с подходящ камък и да ги разменим. @kvd74 Благодарско и мисля че добре се получи. Капризен съм към себе си, но синковеца е доволен. п. п. Айди - гутОу. Редактирано понеделник в 18:02 от ceco_accord 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1227 #3064 Отговорено преди 3 часа @ceco_accord, екстра изглежда. По-добрият вариант е даже с 2-ри волан ако се кара колата и не се оставя при някое "профи". Колкото и да е зле старият, той се тапицира после така или иначе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове