X-a 0 #641 Отговорено 20 Октомври, 2009 Форткорт асисстент в бензиностанция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin85 116 #642 Отговорено 6 Ноември, 2009 Ивайло Иванов продавач-консултант от гр.Добрич Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #643 Отговорено 8 Ноември, 2009 Тодор Мутафчииски-Абто бояджия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alex civic 1 #644 Отговорено 8 Ноември, 2009 Сашо-автотенекиджия и бояджия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #645 Отговорено 9 Ноември, 2009 а аз съм женен за свободата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #646 Отговорено 13 Ноември, 2009 Мърчендайзер в "Djumbo" в гр. София. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #647 Отговорено 13 Ноември, 2009 + Още един агазин за алкохол и цигари ..... в центара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #648 Отговорено 13 Ноември, 2009 Аз в момента основно с видео и фото обработка . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВладоВТ 2 #649 Отговорено 13 Ноември, 2009 Студент в УАСГ-София Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavlin 0 #650 Отговорено 21 Ноември, 2009 Аз ремонтирам товарни автомобили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #651 Отговорено 21 Ноември, 2009 Ъпдейт и от мен - поради съкращаване на отдела .... се издигнах до най-високото ниво ... на сградите От месец и нещо съм гръмовежец - повелител на мълнии и пренапрежения .За сега ги изпращам към недрата на земята , че ми свършиха бурканите за съхраняване ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki1 2 #652 Отговорено 23 Ноември, 2009 (Редактирано) По цял ден ремонтирам Фолксвагена-300 километра карам -3 дена в сервиза Редактирано 23 Ноември, 2009 от niki1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda26 6 #653 Отговорено 26 Ноември, 2009 Печатар понякога печатаме рекламни неща на Хонда ..за Испания става въпрос.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N.i.k.i... 0 #654 Отговорено 27 Ноември, 2009 Аз съм главен корабен проектант Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #655 Отговорено 5 Декември, 2009 (Редактирано) карам е тая кочина Редактирано 5 Декември, 2009 от МИТЙО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #656 Отговорено 5 Декември, 2009 Освен разнос на минерална вода , вече и доставки на мебели и аксесоари за дома от Икеа Букурещ и Икеа Солун Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DamonHill 2 #657 Отговорено 7 Декември, 2009 IT съм в една скапана банка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #658 Отговорено 7 Декември, 2009 Car-audio, продажба и монтаж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #659 Отговорено 9 Декември, 2009 програмист в rentabily web. правя сайтове за възрастни 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
70nK@7@ 0 #660 Отговорено 22 Декември, 2009 аз се занимавам с строителство(шпакловки,фаянс,латекс и всичко което може да му доиде на акъла на шефа)когато нямара работа както сега съм домакин,охрана.....почивните дни съм автомонтиор...правя си по колата всичко сам и не само по личната....след работно време продавам 2ра употреба авточасти за фв! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #661 Отговорено 3 Януари, 2010 Здравейте на всички.Понеже съм нов,реших да ви кажа и за мене малко.Та по темата:работник съм в сервиз със професионално камерно боядисване и тенекиджийски услуги.Също сме сервиз за гуми и сме на линия като пътна помощ.Който има нужда-да заповяда при нас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki1 2 #662 Отговорено 21 Януари, 2010 Аз работя в склад за Фаянс и теракот,бани,душкабини,джакузита! Ако някой иска експертен съвет за вид плочки -нареща съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Not_Impossible 0 #663 Отговорено 24 Януари, 2010 Айде и аз да кажа:Естествен и ламиниран паркет!Подът създава уют, ние създаваме пода! За съфорумци специални цени за частен монтаж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #664 Отговорено 24 Януари, 2010 Изработка и монтаж на метални рекламни съоръжения .Заварчик и ел техник ,правя им и осветлението.Нещо като това по доло ама е в ранен стадий на развитие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
3AgHuK 3 #665 Отговорено 24 Януари, 2010 Безделник в БГ Арми П.С. И в други неща ме бива-ако някой има проблеми с компа си да свирка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1550 #666 Отговорено 3 Февруари, 2010 "Гастербайтер"!!Работя в център за годишни технически прегледи в Англия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
newborn 0 #667 Отговорено 3 Февруари, 2010 графичен дизайн, реклама. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #668 Отговорено 12 Февруари, 2010 Здр. колеги занимавам се със глупости Нов съм тук от няколко дена карам хонда,и се надявам да се видим на някоя клубна среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #669 Отговорено 12 Февруари, 2010 (Редактирано) Вече основно с проекти свързани с фотоволтаици по еврофондове.Вятърни паркове и биомаса п.с.Вече от една година де Редактирано 12 Февруари, 2010 от uBaHoB Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ianev 10 #670 Отговорено 19 Февруари, 2010 Експерт - ликвидация в ЗК,,УНИКА,, - колата ви е малка грижа , когато е в УНИКА ! Изплащам щетите на хората !Ако някой има проблеми с някой колеги от други ЗК да се обажда - ЩЕ ПОМАГАМЕ С КАКВОТО МОЖЕМ ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dj_Tiesto 0 #671 Отговорено 19 Февруари, 2010 Бензинджия съм аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mi6ankin 8 #672 Отговорено 21 Февруари, 2010 карам ИВЕКО ТРАКЕР в ИНЖСТРОЙ Плевен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nch 1 #673 Отговорено 21 Февруари, 2010 Авиоинженер съм, работя като авиомеханик по управлението на самолета в Lufthansa-Technik Sofia Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CB 650 SC NightHawk '83 0 #674 Отговорено 21 Февруари, 2010 Аз се занимавам с внос, проектиране и монтаж на камери за видеонаблюдение, СОТ и бариери. Ще се радвам ако мога да помогна на някой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_lsd 9 #675 Отговорено 1 Март, 2010 аз п1к с1м продава4 на ГОРИВА в ЛУКОИЛ а през свободното си време правя хондето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #676 Отговорено 2 Март, 2010 (Редактирано) лек ъпдейт - продължавам да съм графичен дизайнер, но вече съм фрилансър - демек работя на проекти за себе си Част от моето портфолио може да разгледате тук Редактирано 23 Март, 2010 от addevil Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #677 Отговорено 6 Март, 2010 Работя в търговски отдел на фирма занимаваща се с няколко Интернет-магазина, търговия , внос и дистрибуция.Мога да съм най-полезен за някой колега в случай че: - Е вносител на стоки и търси пазар за тях- Има нужда от изграждане на web-сайт и/или сериозен хостинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #678 Отговорено 7 Март, 2010 Да се ъпдейтна:Половин година бях системен администратор в Nokia Siemens Networks Düsseldorf, а в петък си подписах договора с Research in Motion Deutschland. Там ще провеждам тестове за функционалност, здравина и надеждност на прототипите на BlackBerry преди пускането им в серийно производство. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chipko 11 #679 Отговорено 7 Март, 2010 поредния Строителен инженер - конструктор. Когато има, проектирам (чертая и изчислявам): жилищни, офис и промишлени сгради, навеси, гаражи, подпорни стени и прочие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #680 Отговорено 12 Март, 2010 http://www.diakont.com/STS-PM-100-e.pdf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове