Jump to content

70nK@7@

Фен
  • Мнения

    133
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно 70nK@7@

  • Ранг
    Потребител

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Последни посетители

3061 профилни разглеждания
  1. Колеги продавам комплект за преминаване от ръчки към ел.стъкла....имам 2те машинки,оная джаджа за шоферската варата,инсталацията,дясната кора,лявата я нямам болчета и крепежи...всичко съм свалил от вратите дето е нужно за преминаване към ел стъкла...доколкото знам повечето хонди си имат инсталацията вътре в купето ,но не мога да го гарантирам това...намират се в софия княжево0888-925-108цена 50лв...офертата е валидна само за София!
  2. Колеги продавам комплект за преминаване от ръчки към ел.стъкла....имам 2те машинки,оная джаджа за шоферската варата,инсталацията,дясната кора,лявата я нямам болчета и крепежи...всичко съм свалил от вратите дето е нужно за преминаване към ел стъкла...доколкото знам повечето хонди си имат инсталацията вътре в купето ,но не мога да го гарантирам това...намират се в софия княжево 0888-925-108цена 70лв...минимален коментар за сериозен купурач...офертата до края на седмицата е валидна само за София!
  3. да повдигнем малко темата....всичко останало може да се договори за смешни пари
  4. извинявам се то какво е останало:Външни детаилиостанаха ми :5та врата запълнен номер 50лвляв вътрешен стоп 10лвстъклата от предните врати по 30лв (ако с вземат 2те 50)стъкло заден калник(панел) дясно 20лв2бр крила за 5та врата с и без 3ти стоп ...10/30лвпраговете под колата дето вървят се подаряват пласмасови(само за софия)неща от двигателния отсегперка с моторче за охлаждане на радиатора 20лврезисторна кутия 15лвмаркучи всякакви по договарянеказанчето за чистачките с 2те помпи 30лвгърнета (30лв за всяко парче от колектора от края)50лв всичко без крайното гърнемоноинжекция само колектора и капака отгоре пробит за плочка...имам и плочка за газ всичко 20лвглава оборудвана 40демпфернба шайба 30капаците на ангренажа 15филтърна кутия 20лв комплектот купето вътре имамволан 10лвпласмасите около волана за чупещ волан 10лвпепелник преден 10лв с барчето и може би някой дреболии....ходова частпреден мост магаре 20лвспирачна помпа със сервото 20лв...ако някой е на зор да звънка може и по добра цена да дам за неяимам и комплект за ел стъкла машинки болчета копчета интслация за 2те врати 100лвВсичко се намира в софия княжево0888-925-108
  5. продадени още:Полусоката съединител с маховик комплект
  6. И калника замина.....купувайте,че не останаха неща!
  7. здрасти, може ли снимка на демферната шайба

  8. Продадени са също така:лайсните около предния прозорецзаден десен вътрешен стоппомпата на съединителябензиновата помпастартераза горенаписаните неща се обаждайте директно на телефона,че нямам време да седя на компютъра!
  9. Здравей колега, може ли снимки на предната броня и подлакътника?

  10. ДА повдигнем малко темата продадено задно (крайно) гърне делкото с кабелите компютъра Ако някой има интерес може и абсолютно всичко описано в темата + ако изчкочат още неща от мазето да му ги продам на доста добра цена!
  11. Колега и аз карах с 1,5 и бях страшно доволен...частите хич не са скъпи...Малко по-скъпи са ламарините ,ама ти не я взимаш да се удряш така,че колата си заслужава страшно много...в класа си за годините в който е пройзвежда е най-доброто,както и превъхожда доста модели който са с години по нови..подръжката е евтина ,но хонда трудно се чупи ако я вземеш читава..единствения недостатък е гниенето,затова не взимай кола която има ръжда ,че да не те е яд после!
  12. Колеги ,мисля че преди да сложи секи 1 от нас ксенон на обикновени фарове е хубаво да прежали някой лев за фарове с лупа и това да слага ксеноните,пък и вече има лупи за вграждане....аз така и направих купих си фарове после ксенон на късите ,но сега реших друго....ксенона ми е на дългите и когато някой ми свети бам дълги на хубави фарове с ксенон и надали му е добре....не мога аз всеки ден да се къорава заради това ,че някой иска да вижда....първо да помисли какво му е на тови отреща(В момента и аз съм голфаджия ,затова мисля че не е редно да се слагат всички под общ знаменател!)
×
×
  • Създай нов...