Jump to content

DamonHill

Фен
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно DamonHill

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sliven/Sofia

Последни посетители

1825 профилни разглеждания
  1. Проблемът се оказа елементарен. Реших да потърся къде е това копче и видях,че сработва само като го натисна надолу. Извадих го, раздвижих го и го върнах. След което и зумера и плафона тръгнаха.
  2. Като се замислиш, хич не е нестандартно предложението. Има желязна логика да не работят и двете. Проблемът е, че плафона не работи откакто се помня, а зумера спря от скоро. Може и крушката да е изгоряла, но това съм го игнорирал като проблем отдавна. П.П. Голяма работа беше Деймън. От тогава съм за Уилямс. Мечтата ми е да ги видя с двигател на Хонда
  3. Здравейте колеги, Карам англичанка от 1997г. От известно време не ми се задейства зумера за забравени светлини. Отначало започна да се включва от време а време, а не след дълго съвсем спря да работи. Къде да търся проблема? Вече имах неприятности с паднал акумулатор. Поздрави!
  4. И според мен това няма нищо общо с деветата генерация. Осмица си е, само с малък фейслифт. А и тези коли вече се продават в САЩ, така че няма какво да му мислим.
  5. Имах същото нещо на англичанката и пак на дясното колело. Накрайник се оказа. Ако е това, няма проблем. Моя майстор разбра какво е това на секундата. При теб може да е нещо по-сложно, но симптомите са същите.
  6. Вдигам обороти, а едва се движа. Културна работа.
  7. Да ви се похваля колеги. Днес останах окончателно без съединител. Февруари тази година ще се окаже дълъг и гладен
  8. Да е, днес дори успях да я загася. Прекалено високо хваща. Не ми се мисли каква сметка ще излезе на края Най-лошото е, че трябва и масло да сменям. Така ще се очертава голям глад до пролетта.
  9. Трябва да пробвам. Ще го тествам и този вариант. Въпреки, че ако съдим по миризматга, която се носи вече втори ден, съмнявам се да помогне
  10. А бе и аз си мисля, че мога да карам така. Само трябва да свикна. Сега е кофти, че вдигам обороти а седя на място Само да не се сговняса нещо в последствие. Не ми се дават излишни пари.
  11. Здравейте колеги!Днес позатънах в едни калища и излизането ми беше доста трудно. От тогава съединителят ми хваща доста на високо. Какво според Вас може да се направи по въпроса?Предполагам сметката няма да ми хареса
  12. Здравейте колеги!Непрекъснато ми свети жълтата лампичка за ABS-а. Някой може ли да ме светне за някое читаво място, да ми направят диагностика? Става въпрос за София.Благодаря за съдействието.
  13. Здравейте колеги,в четвъртък закъсах на Цариградско шосе, поради запушен маркуч на предната дясна спиракча. Смених и двата, но сега като натисна спирачки, се чува някакъв звук, все едно натискам въздушна помпа и колата не спира така както на мен ми се иска. Хващат след като задържа педала по-долу. Няма достатъчно налягане. Моите майстори ми казаха, че всичко е обезвъздушено и не се сещат от какво може да е това. Ще я карам отново да я видят, но Вие имате ли идея от какво може да е това?Карам английски сивик D15Z6 от 1997 г с ABS.
  14. Това с Господари на ефира е добра идея. В нашета държава ако не се вдигне патардия до небесата, нещата не се получават.
×
×
  • Създай нов...