Jump to content

Not_Impossible

Фен
  • Мнения

    167
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Not_Impossible

  • Ранг
    ЮзъР
  • Рожден ден 3.10.1990

Profile Information

  • Кара
    D14A4
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Плевен

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Skype
    honda.powerofdreams
  1. е тва определено си е плашешта цифра, имайки впредвид, че и аз съм със същия проблем... П.С.и понеже сега погледнах дата на публикацията на колегата, се надявам 3 години по-късно да има намаление на цената
  2. Марти, ако се наложи ще се чуем.. !! civicgonemad : искаш да кажеш, че ако си купя някакви лагери от обикновен магазин за авточасти ще се окажат по фалшиви от тия които ще си купя за тройна цена... от оторизиран представител на същите части(уж по добри от горе споменатите)
  3. Въпроса е как да се размина по "тънката лайсна", с лагерите на колко пара ще ми стъпи горе доло ремонта(ако може линк-че от някой каталог)Работата не я слагам защото майстора ми е "гъст" G_M - Благодаря, дано всичко останало е наред !!
  4. Привет.. На първо време да се похваля с новата придобивка (6ген хеч Д14А4), но за жалост не пускам темата с цел да се хваля,а да се оплача!По същество:След покупката, при смяна на консумативите(масла, ремъци, ролки..) изникна сериозния проблем! Пуши, гори масло и разхода не е никак малък. На първо време смених гумичките, като започнах от най-евтината евентуална причина, но уви... Сега се питам проблема дали следва да е в така наречения "консуматив" сегменти, които се броят за такива - при коли над 140 - 150 000 км ?!?!Мнения???П.С. Пичове, пиша за да събера достатъчно мнения преди следващото отваряне и искрено се надявам да не бъда подхванат с всякакви критикувайки ме коментари от рода на: "Ти къде гледа като купува" и т.н.(разчитам на админите да остане чиста темата и съответно полезна за читателите за напред) Благодаря предварително и с нетърпение очаквам да изчета няколко реда! Поздрави !
  5. ключ на тази стара тема, извинения за неприлючването и навреме !!!!
  6. Коледно-Новогодишна отстъпка !!55лв черният60лв червения !!
  7. Единият е: Бошман SW-124 450 вата 4 ом-а (Х-BASS) ---> 75лв Другият: XXL SW-12 600 вата 4 ом-а (не съм сигурен точно каква марка е) ---> 80лв За контакти: тук на лични или скайп: honda.powerofdreams може и по телефона, но САМО ВЕЧЕР МЕЖДУ 20 - 21:30 часа 0883 49 50 91 Влади
  8. ПичувИ Някой може ли да ме светне, къде мога да си боядисам джантите и горе-доло колко лев трябва за тази работа ?
  9. Коегите от Плевен до Поморие да се стягат, защото ще минавам на проверка тази седмица!!!! Ревлив Черен Сивик 5та хеч ЕН 7989 ще хвърчи по българските кълдаръми на път за морето !!Поздрави!!
  10. леле колко назад се върнахме...На мен лично ми причинява опиянение (влече ме към масата), но избягвам да слушам глупости!!Въпрос: Мъничко черничко с малко беличко - що е то?
  11. Защото живеят в социализмУ и си мислят че все още нямат връзка със света!!Защо подяволите да суапнеш от Д13Б2 към друг е толкова трудно ?
  12. Май застраховките трябва да се правят вече КЕШ.. няма да има вноски!
  13. Колеги.... с голямо съжаление съобщавам, че тази година ще пропусна!!!Гладни времена са ме налегнали(ако изключим 2те прасета де), пари нема.... С нетърпение ще чакам да разказвате и показвате снимков материал!Айде живи и здрави и приятно изкарване :lol: !!
×
×
  • Създай нов...