Jump to content
Слави CR-V

Да се заключва ли форума по време на Националния събор

Recommended Posts

...

този дето хондата му е недвижима собственост.

...

Чак толкова ли е зле положението? :dunno::tooth:

Е не чак толкова, емблемите му стават движима собственост на моята кола :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто модераторите след срещата, може да се наложи да изтрият някой пост или тема..

Наясно ли си колко теми и мнения се преглеждат за 24 часа? Колко мнения и теми се заключат, трият и т.н.???
Да, наясно съм.. :tooth: Даже във форума в който модерирам, оправяме и всички неграмотни постове, освен триенето и заключването на теми... :dunno: Ама щом така сте решили, да се заключва, заключвайте го- няма драма..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, Мишо, исках да кажа нещо :D Да се неначуди човек :P1. Щом нямаше дискусия, нямаше ОПИТ да се реши проблема, а само Краси отсече - другата година пак няма да има форум и точка, значи темата от тук нататък ще тъпче на едно място. Тя губи смисъла си, няма смисъл от нея. 2. Капона е написал, че би било трудно да се забрани писането, което значи, че междинен изход има, но никой не го иска, защото така е по-лесно. Ти сам си го написал под цитата на колегата "Значи има начин, когато има желание". :dunno::tooth::lol: Както е в нашата мила държава - изход на всичките ни проблеми има, но е по-лесно да се пренебрегват и някой само да наложи мнение. И тъй като форума не е държавна собственост, би било глупаво да претендирам за нещо. Той е собственост на други хора, и аз се чувствам спокоен, че си изказах мнението, което не налагам а излагам. И така, това е от мен. Ще пиша пак ако се иска да се обмисли облагодетелстване на неприсъстващите на НС. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак и за това ли е пусната тема.. Аз в последния момент се опитах да се свържа с габровски колеги, за да ми дадат накаква информация за алтернативен път според картата, с който да избегна прохода, отивайки директно до Узана, и форума каза "цък" :lol: Но като се замисля не съжалявам.. Така не всичко е по план, и дори е по-забавно... Шипченския проход бе уникален за преминаване :dunno: Даже се нарежда до трайните отпечатъци от срещата :tooth: Форума продължава не 8760, а 8724 часа с някакво си там спиране.. Голяма работа :) Чак и шеговито отправени самокритики на админа се обсъждат...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв драматизъм,какво неШто....турските сериали са оставили ярък отпечатък вече в българското съзнание...два дена без форум,света почти свърши!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз пък съм ЗА :lol: Да може да им е гадно на тия дето не са отишли на националната :tooth: На мен ми беше гадно и още ми е кофти, че пропуснах ама ко да се прай... Ако щете ме линчувайте :) По-добре пуснете анкета да се види броя на недоволните :dunno:

Редактирано от jamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли някой да ми пусне линк към тема "Магазина в квартала затваря в 22:00 а аз искам да си купя бира в полунощ"?Искам да знам как е решен проблема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз неуспях да доида на националната поради куп причини имах технически проблеми- точно тогава ми трябваше и малко помощ от форума и... се оказа че е заключен ТОЕСТ:-> МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКЛючва !!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Може ли някой да ми пусне линк към тема "Магазина в квартала затваря в 22:00 а аз искам да си купя бира в полунощ"?Искам да знам как е решен проблема.

:dunno: С камък във витрината :tooth:По темата, на мен не ми пречи че беше затворен, но ме хвана яд че неможах да кача първи снимки от там :lol: . Mога да кажа още един мод. дето не е бил на срещата.Поздрави и наздраве. Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опитваш да говориш очтиво с продавача да го направи денонощен. :dunno:И когато той ти каже, че няма да стане, както Al_capone направи преди няколко поста, се примиряваш, че това е частна собственост и някой друг решава и... това е. Не мога да разбера, не искате сеири, оплаквате се, че са турски сериали, и пак държите темата отворена, при все, че вече се е взело решение и няма с какво темата да помогне, а само да създаде конфликти!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също съм да НЕ се затваря !Не знам що за феномен е, но тази година ми беше 3-та или 4-та поред, когато много ми трябва форума точно по времето на НС(събота) и няма, ко праим ?Ясно е че ще има лайна - да се намери начин да се спре само писането, но да може да се чете и да се гледат профилите на потребителите !Да се увеличат модовете и админа(щото ся май е само един) и така, все ще има кой да хвърля по едно око.А, и вземете наистина го направете на анкета това :tooth:Умниците с коментарите - нови/стари потребители, традиция и т.н. ...ай сиктир ве... :dunno: П.С. Ако пък са такива нечовешки усилия да се спре само писането - ОК, нека е офф, няма да умрем за 36 ч. ама....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мога да обясня!!!Когато искам да си купя бира, а кварталният магазин (в частност форума на Хонда) е затворил, отивам в близките денонощни магазини (Facebook, Skype, ICQ) и си решавам проблема.П.С. Като няма необходимите части за Хондата ми в Бултрако, отивам на Симеон и пак си решавам проблема :dunno:П.С.1 ааааа ето го и линка към темата :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Специално обърнах внимание на на датата на регистрация на всеки писал в тази тема и по-скоро на тези, които отново скачат срещу модератори... и сега се чудя, как новорегистрираните извенъж не могат без форума, толкова години като са били без него-какво са правили...а съответно и старите членове- доколкото знам това е 7-ма национална- защо чак сега се повдига този въпрос-явно до сега не им е пречило,но просто сега някой повдига темата и оп чакай и аз да поплюя... :dunno: ...Аз ли не съм нещо в час или не мога да ви разбера?!

И кфо значение има кога ми е регистрацията. Като съм на 19години и имам регистрация от 1 щото разбираш ли имам книжка и кола от 1 година тфа означава, че не съм фен нали, само старите кучета са си фенове. И какво толкова ми е липсвал форума като го ползвам само от 1 година - еми каква е разликата ако пушиш от 1 или 3 години - никаква, привързал си се и трудно можеш да се откажеш.И един съвет към всички колеги - уважавайте,подкрепяйте и приемайте младите и нови фенове и вие някога сте били такива.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Докато думата конфликт ни се върти из главата така ще е... А може и далеч по-лесно..

Редактирано от pamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не мисля че има конфликт, а вие?Обсъждаме различните мнения, нали за това е форума???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е то няма..Ама нали винаги трябва да се създаде :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма, но просто изкопирах думата по-горе в мненията ...не случайно... Трънчо, смени емотиконката :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някъде като малък бях чел, че по реките в Южна Америка има едни голееееми комари, които са много мързеливи. И обичали да спят. И спели на водната повърхност. Толкова са лекички, че могат да кацнат на водата и там да заспят. Но направят ли грешката да си допрат хобота до водната повръхност, водата под тях се "пропуква" и те се намокрят. А да се намокриш докато спиш не е много кеф. Понякога е нравоучително, но определено не е приятно изживяване. Та и вашата същата. Седим всички на една и съща вода, гъз до гъз и винаги някой се намира да пропука водата и да се омокрим. С мокренето мисля, че вече свикнахме, въпросът е какви поуки сме успели да си извадим. Както и да е. С този пост не целя да обидя някого, не искам да наливам масло в огъня, не искам да говоря и за "слона в стаята", не искам да генерализирам, не искам да омаловажавам, не искам да се изживявам като учителят Конфуций и да сея акъл наляво и надясно (нямам толкова много, така или иначе). Просто искам да изкажа мнението си. Когато беше спрян форумът определено ми стана неприятно. За всеки от нас форумът изпълнява различна роля. За едни е поле за изява, за други е своеобразен социален мащаб, за трети е вид забавление и развлечение, за някои си е чисто и просто говорилня, шукаритетна mirc-a. За мен.... е по малко от всичко това. И когато видях, че форумът е затворен ми стана тъпо. Защото нямаше с какво да убия 20-30 минути, преди да си легна; защото нямах възможност да си нагледам темата с фотоконкурса; защото нямаше как да се свържа с колега, с когото си разменяме само лични, защото нямаше как да си проверя личните и да видя до къде съм с развитието на проекта си..... защото като цяло беше глупаво. Аз лично не го одобрявам, не ми харесва идеята. Моят случай не е никак специален, аз нямах кой знае колко спешна работа във форума. Но съм сигурен, че е имало колеги, които са имали важна работа във форума; имало е колеги, които само защото половината фен клуб се събра на центъра на България, не са успели да се обадят на някого, не са успели да прочетат нещо важно или нещо такова. Колегата ADH посочва и нещо много вярно - какво ще си кажат новорегистрираните колеги - "Е*и го, тия отидоха Узана и животът спря! Зеха си ключа от барачката, яхнаха се на коньете и ни оте*аха!"Аз все пак се опитвам да проявя разбиране. Опитвам се да си изясня защо хората, които го спират са го направили. И когато разбрах.... ми стана още по-тъпо. Колегата ADH е прав. Не глупаво, ж а л к о звучи да оправдаеш нарочното затваряне на форума с "традиция". Звучи нелогично и инфантилно дразнещо, също както детското заядливо "Щото така!!". Завучи дебилно и просташко, също както звучи вицът " Защо кучето си лиже топките? -Щото може!". Звучи хулигански, звучи надменно, звучи цинично. Такива са и всички оправдания, заяждания, подмятания и хапливи забележки, производни от "традиция". Правилен е изразът, че традициите не са това, което бяха. Традиция е нa Великден да намажеш бузките на децата с боя от червеното яйце. Традиция е на Бъдни вечер най-старият в дома да разчупи питата. Но не е трдиция да вдигнеш багажа, да забегнеш нанякъде и да заключиш форума. Това е своеволие. Като искате да затворите форума - предупредете! - "От този до този ден форум няма да има, защото.......". Защото, Омбре, наистина след десет в магазина никой нищо няма да ти продаде, ама на входната врата на магазина пише от колко до колко продават. На това вашето не му се казва традиция, казва му се своенравие и глупост.А защо точно спряхте форума? Явно е, че не е заради някаква традиция. А от какво? Мързел - напълно логично, и аз да ида да пия и да се кефя с приятели на хубави коли, на музика, на танци, на мацки, на алкохол, и мене ще ме хване мързелът и ще оте*а форума! Ама някак не върви да се каже "мързи ни, оправяйте се". А и не мисля, че и от мързел сте го направили.Превенция срещу неконтролируемо вилнеене във форума от страна на подривни елемнти - напълно логично, оправдано и разбираемо. И въпреки това логиката и здравият разум някъде се губят в сянката на "традицията" и липсата на информация, които сякаш отново са на път да забъркат поредната форумна мътилка. Целият ми патос се корени в следното. Преглътнах го, че затворихте форума докато бяхте на национална. Първоначално преглътнах, че се направихте на велики да затворите форума и драснете, без да бъдем изобщо, или поне правилно информирани. Направихте се на велики, а отстрани изглеждахте като квартални гамени, без да имате някакво оправдание за липсата на форум, без да има логика зад затварянето на форума. Но не мога да преглътна, че когато някой си направи труда да запита "Защо аджеба ги ручахме жабетата", продължихте да се правите на две и половина и изтъкнахте някаква измислена "традиция" като аргумент. Някак цинично и инфантилно ми се вижда. И не само, че не искате да признаете минимална вина, но и се опитвате със заядливо отношение и "обективно коментиране" и заченки на "дискусия" да си проправите път през недоволството. Във форума има някакво скрито разделение, разцепление, разкол, за който всеки знае, но го е страх да говори.... сякаш Светата Инквизиция и гневът на боговете едновременно ще се стоварят върху главите ни, ако си го признаем! И теми като тази и поляризирани мнения на хора, които се опитват да защитават нещо, без да знаят какво точно и защо точно го защитават, не помагат.... но си казах, че няма да говоря за "слона в стаята", моля да ме извините :dunno: И догодина, като пак тръгнете да затваряте форума, моля, информирайте ни нас, потребителите. И недейте да използвате жалки, нелепи и детински оправдания. Тогава недоволни ще има, но ще са по-малко и по-малко ще са основателно недоволните. Пак повтарям, не искам да обиждам никого, не искам да има сърдити след поста ми, не искам да създавам излишно напрежение. Това е всичко, което си мисля и което си помислих относно затварянето на форума и последвалите дискусии.Лека вечер и не се напрягайте излишно, че космодиска чака.... :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

А да ви попитам защо нямаше такава тема когато два дни пишеше на форума "Сервизини дейности"?Само две думички? А не плаката на националната? Защо тогава не пусхнате тема "Трябва ли да се спира форума за сервизни дейности"???П.С. Без лоши чувства. усмихвайте се. Защото хем ни обвинявате в полицейщина като затваряме такива теми, хем ни обвинявата в слободия когато не ги затваряме. Никога ама никога не можем да постигнем 100% успеваемост. П.П.С. И се усмихвайте

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е стига има разлика. За сервизни дейности всеки би ви разбрал, че няма начин, ама на НС има начин да не се спира и неможах да видя мнение точно защо се прави, според мен няма да стане като в детската градина като си тръгне учителката и всички да почнем да правиме пакости. И в делничните дни модераторите не влизат във форума, така че няма да има разлика.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никога ама никога не можем да постигнем 100% успеваемост. П.П.С. И се усмихвайте

Спестил си им точния отговор - на гъз и на народ не може се угоди.Винаги има мънкащи.Ми мисля,че толкова превързаните към форума ще имат телефеоните на други колеги и при проблеми ще звънят, пък и да работи не е фатално

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Баси мамата ,чуствам се виновен за тея сплетни тука .Мислех че щом се изясни дали ще се заключва или не ще спре тая тема ама не спря .Явно това е по интересно от колкото 100 човека да нанправят някакво предложение за облика на форума ,за изгледа и подредбата на разделите .И да му стане готино на 1 кат си види идеята някога реализирана.Един даже не забеляза че в темата майка вече роди две :) , пуснах предложение за подредба и нови раздели ,един не се изказа .Да може, това не е задължително но поне е по красив и нужен диспут от това че неможах да утрепа 60 мин преди да си легна ,аз си сипах още едо голямо и се донакълвах кат прасе :) послучай поредната пропусната национална заради финансови причини .

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен е задължително да се заключва. 3 дни не са болка за умиране, а вредите, които може да понесе неадминистриран форум за толкова време, после има да се оправят една седмица.Градинката изисква постоянни грижи, за да е чиста, красива и функционална :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко оффтопик, в духа на темата.

Колко кратко, но много обективно мнение. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Струва ми се, че до голяма част проблема е в отношението. Почти никога не се обяснява за повдигната тема относно форума или клуба, а в повечето случаи хората повдигнали темата са досадни пациенти, които видиш ли си нямат личен живот и са седнали да занимават докторите за щяло и нещяло... Повярвайте ми една усмивка и малко добро отношение прави много повече отколкото "абе я си..."... ама това съм аз, хората са различни :)За мен е ясно, че каквото и да се дискутира - диалог липсва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никога ама никога не можем да постигнем 100% успеваемост. П.П.С. И се усмихвайте

Спестил си им точния отговор - на гъз и на народ не може се угоди.Винаги има мънкащи.Ми мисля,че толкова превързаните към форума ще имат телефеоните на други колеги и при проблеми ще звънят, пък и да работи не е фатално
Едно е да си привързан към форума и друго към членовете му.И разберете, че фен не те прави това дали ходиш по срещи, познаваш други хондаджии, ходиш на НС, влизаш във форума и т.н. Важна е връзката между теб и колата ти. Аз и Ферари да имам ще му лепна стикер на Хонда фен клуб (стига някой да ги даде).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ДА.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно е да си привързан към форума и друго към членовете му.И разберете, че фен не те прави това дали ходиш по срещи, познаваш други хондаджии, ходиш на НС, влизаш във форума и т.н. Важна е връзката между теб и колата ти. Аз и Ферари да имам ще му лепна стикер на Хонда фен клуб (стига някой да ги даде).

Евалла за поста! Тук имам много истински приятели, това ме привлича да влизам във форума, въпреки............. :) А освен на любимите ми хонди, стикери съм лепнал и на Тойотата и Лексуса, защото съм фен на марката ХОНДА, въпреки че имам и други японки :punk::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Категорично НЕ! Така се случи, че гледам три дни форума заключен, а ми трябваше информация! В крайна сметка си купих прелюда без да стигна до нужната ми информация, защото някой щял да спами безнаказано?! Покупката не беше планирана предварително, за това не съм търсил информация преди това. Факт е, че имах нужда от форума, а не можах да го ползвам! Три или пет дни безразборен спам едва ли биха съсипали форума в който и без това почти нищо смислено не излиза в последно време!П.П. Да ме прощават ако има обидени!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Хора, 36 часа. Точно толкова беше затворен форума от 0:00 в събота до 12:00 в неделя. До другата седмица сигурно тези три дни ще станат седмица :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога само да кажа, че от прочетените постове имаше доста тъпи метафори използвани не на място за да се докаже някой, че е прав. В този дух ето и една от мен....слънцето не огрява навсякъде. В смисъл, че винаги ще има недоволни. Аз също съм против заключването на форума, вече съм го споменал но в крайна сметка каквото е такова. Няма смисъл да се избиваме по между си за подобни меко казано тъпотии. Историята учи че всяка голяма империя се разпада от вътре, точно заради подобни неща. Трябва да сме единни и да решаваме проблемите цивилизовано, а не на някой като не му харесва да каже ***** си майката и да не зачита чуждото мнение само защотото неговото е различно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А защо всъщност не е анкета вместо са се пишат пет станици...?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ма тая тема още ли седи ? :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде някой да я заключи/изтрие вече тая тема, а? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А защо всъщност не е анкета вместо са се пишат пет станици...?

Ми не е анкета щото може да ги плаши резултата. Аз опитах да я пусна като анкета, ама не съм учил достатъчно и не можах от първия път :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ма тая тема още ли седи ? :D

E ... kak няма да седи ... като някой я повдига? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...