Jump to content

Se†heriaL

Фен
  • Мнения

    184
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Se†heriaL

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 13.05.1986

Profile Information

  • Кара
    6g hatch B16A2 (EK4)
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Поздрави на колежката със синята 5та сивик с която се позаядохме снощи на прибиране от студентски град. За сежаление не и видях номера.
  2. Se†heriaL

    diablo 3

    Ами аз я цъкам от около седмица и половина. Понеже бях отпуска и се поовлякох та вече съм на Act I на Inferno
  3. Колеги,Днес ще има ли някой на Екото, че мислех да направя сефтето?
  4. И аз съм в съпорта Колега щом си от Бели Брези значи с теб можем да пием бири, аз съм в Хиподрума.Поздрави и на двамата
  5. За съжаление нямам от първите номера от черното турбо. Имам от другите: Turbo Sport, Turbo Super, Turbo 2000, Turbo Classic и някакво жълто турбо. Като се разрових и аз из мойте колекции и като я видях не се сдържах да не я пусна.
  6. И аз съм на това мнение.То имаше по едно време ама и аз не мога да намеря темата от известно време насам.
  7. Колега, линка не е активен
  8. Старо е но е яко Бих и направил нещо подобно на това от аватара ти
  9. Колега, май нещо се обърка. Гумите и джантите като гледам не са пипани изобщо, като изключим факта. че са малко по-тъмен цвят. Както и да е. ю1вата е снижена малко повече от колкото трябва според мен но въпреки това си остава моя избор.2рата тези джанти ще панат повече на някой Меркелес. Не ми се връзват с този модел.3тата джантие наистина стоят като нарисувани. Също така тъмните стъкла и те стоят малко "ОФ". Чисто са направени иначе но ясно си личи как стъклата от дясната страна не са затамнени. Малко тип "тунинга се прави само от към страната която се вижда от дискотеката" Но е разбираема грешка. Стоповете ми харесват обаче.Браво и на тримата участници. Чисти изработки (технически).
  10. Наитина случката е много неприятна. И аз си мечтаех за същата кола преди да и се нарадвам 3-4 години по-късно. Даже на нея едва ли не се научих да карам понеже след като взех книжка не съм карал нищо може би 3 години и тръгвах на ново от А-Б понеже инструктора ми беше слаб. Беше ми мъчно да я продам защото точно си я бях направил обаче вече ми беше влязла мухата за VTi което в последствие ме утеши . Даже ти ми писа за моята обаче я бях продал вече. Достатъчно се отклоних от темата си мисля. Искам само да ти кажа да не се отчайваш, а да си я стегнеш и да си я караш с кеф защото според мен това е един от най-емблематичните модели на Хонда. Надявам се в крайна сметка да откриеш повече +ове по колата от колкото -си и да се радваш, че караш автомобилът за който си мечтал.Keep on dreaming and your dreams will come true.
  11. Фаровете са от сивик 5г хеч и са в добро състояние. Останаха след суап с ангели.Съжалявам за лошото качество на снимките но в момента ми го няма апарата и трябваше да ги снимам с телефона.http://electrified3.hit.bg/IMG20120227_001.jpghttp://electrified3.hit.bg/IMG20120227_002.jpghttp://electrified3.hit.bg/IMG20120227_003.jpghttp://electrified3.hit.bg/IMG20120227_004.jpgЗа контакти наи-добре на лични или по скайп: electrified_666Нарочно не оставям телефон понеже работата не ми позволява да водя разговори по всяко време.Цена на фар: 35Цена на мигач: 15Ако някой иска да вземе целия комплект ги давам за 80 лева.
×
×
  • Създай нов...