tosco 20 #1 Публикувано 24 Декември, 2009 Весела Коледа и Честита нова година :D :D Весело изкарване на празниците на всички Ви желаяМного здраве и безаварийни км и хубави мигове с любимите хора и таратайките Ви Наздраве :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 24 Декември, 2009 И аз се присъединявам към пожеланията на колегата. Да сте живи и здрави всички.Да ви се сбъднат всички мечти и желания.Да станете още по добри и човечни.Да обичате близките си и те да ви обичат.Наздраве на всички и весело изкарване на празниците. :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #3 Отговорено 24 Декември, 2009 Весели празници на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #4 Отговорено 24 Декември, 2009 Весели празници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #5 Отговорено 24 Декември, 2009 Бъдни вечер е близо! Коледа - радост за децата ни, надежди за нас! Пожелавам да се сбъднат много Мечти! И късмет от питката! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 24 Декември, 2009 Весело посрещане на коледните и новогодишни празници колежки и колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #7 Отговорено 24 Декември, 2009 Весели празници на всички, здраве и късмет! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #8 Отговорено 24 Декември, 2009 весели празници. дано новата година е по-добра за всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #9 Отговорено 24 Декември, 2009 На Коледа стават чудеса Весели празници на всички, здраве и щастие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goro 17 #10 Отговорено 24 Декември, 2009 Весели празници на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
arsen 27 #11 Отговорено 24 Декември, 2009 Весели празници на всички.Желая ви много здраве щастие и късмет през новата година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #12 Отговорено 24 Декември, 2009 http://vbox7.com/play:20476d36 с пожелания за една по-светла, добра и успешна Нова година. Много здраве за Вас и близкие Ви, много прияни моменти за повече усмивки и най-вече късмет. Приятно посрещане на Коледните и Новогодишни празници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi VT 10 #13 Отговорено 24 Декември, 2009 Весели празници на всички,здраве и любов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #14 Отговорено 24 Декември, 2009 Весели празници и от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INKTEC 0 #15 Отговорено 24 Декември, 2009 Весели празници и от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #16 Отговорено 24 Декември, 2009 Весели празници! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaX PoweR 0 #17 Отговорено 24 Декември, 2009 Приятно изкарване и живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #18 Отговорено 24 Декември, 2009 Весели празници на всички! Живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #19 Отговорено 24 Декември, 2009 Весели празници на всички , живи и здрави и все така фенове на любимата ни марка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rumaneca 2 #20 Отговорено 24 Декември, 2009 Весело изкарване на празниците и много успехи.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4i4o 2 #21 Отговорено 24 Декември, 2009 Весела коледа на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #22 Отговорено 24 Декември, 2009 Весели празници!Много здраве и късмет на всички!Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RIFTO 27 #23 Отговорено 24 Декември, 2009 Весели празници!Много здраве и късмет на всички!И много Х О Н Д И утре под елхата.........................(ключета за тях де) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #24 Отговорено 24 Декември, 2009 Една приятелка ме поздрави с това : Живи и здрави всички .. и наздравеееее ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #25 Отговорено 24 Декември, 2009 Весели празници и от мен колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #26 Отговорено 24 Декември, 2009 Честита Коледа и весели празници на всички Хондаджии! Желая ви всичко най-хубаво и дано се сбъдват мечтите ни, и то не само по Коледа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #27 Отговорено 24 Декември, 2009 Весела Коледа на всички ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #28 Отговорено 24 Декември, 2009 Весела Коледа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #29 Отговорено 24 Декември, 2009 Весела коледа на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musset 1 #30 Отговорено 24 Декември, 2009 Всичко каквото си пожелаете, нека се сбъдне!Весела Коледа, много здраве и успехи занапред! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #31 Отговорено 24 Декември, 2009 Честито Рождество!Бъдете здрави и много щастливи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mihou 1 #32 Отговорено 25 Декември, 2009 (Редактирано) Не ме бива в пожеланията, затова честита коледа и весели празници на всички в клуба Аз съм нов, чета от доста отдавна, и съм един от сомнамбулите тук Надявам се скоро да се запозная със всички в клуба, и да се сдобия с лепенка за моята любима eg3 Редактирано 25 Декември, 2009 от mihou Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #33 Отговорено 25 Декември, 2009 Весела Коледа, колеги! Бъдете здрави и силни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #34 Отговорено 25 Декември, 2009 Весела Коледа колеги , Да сме живи и здрави , другото ще се оправи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #35 Отговорено 25 Декември, 2009 Честита Коледа на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #36 Отговорено 25 Декември, 2009 Честито Рождество и от мен, колеги и приятели! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #37 Отговорено 25 Декември, 2009 Честита Коледа и от мен :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #38 Отговорено 25 Декември, 2009 ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ! Бъдете живи и здрави, много здраве и щастие! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #39 Отговорено 25 Декември, 2009 Честита Коледа колеги. Желая ви много здраве, щастие и много успехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #40 Отговорено 25 Декември, 2009 ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове