Jump to content

mihou

Фен
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About mihou

 • Rank
  mihou san
 • Birthday 04/22/1989

Profile Information

 • Кара
  Civic EG3
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София
 • Интереси
  голфчета :D
 1. Да, това е като се запуши масления филтър отваря байпаса за да не спира мазането и съответно вече не се филтрира маслото и започваш да въртиш боклуците до пълен блокаж.
 2. И аз за същото да се види и други работи. Същата локация.
 3. ... влязал непознат човек със стара регистрация, съживил тема от 2010 с мисълта....
 4. 316 го отвяваш с d13, ала 318 уж са сила Съединителя ти не трябва да е заминал, гумите да не са ти дървени и скоростната кутия да е къса, па не знам is колко върви. Все пак за 200 метра става въпрос.
 5. Е те ти останаха лоша маса и комутатор.
 6. Тези чарколяци стават ли за d13b2? ..че стопи ли се снега няма да боксуват гумите
 7. Редовно се запотяват при студено и влажно време. Да пуснеш климатинка е най-бързото решение. Чисти прозорци + продукти против запотяване също вършат работа. Задното стъкло само с реотана, и то ще отнеме доста време докато се понагрее.
 8. ... близката кръчма, където срещнал....
 9. Рано сменяш Но е разбираемо с камера в едната ръка. Трябва някой друг да снима, че да си спокоен и ще станат от 13 на 12 скеунди
 10. Кои от следните групи катастрофират по-често:* жени и пенсионери* деца подкарали колите на бащите си* рацери :)10 лева са много за вход бре... и без това ще има капанче с хапване и пийване, 5 лева са една добра сума за цял ден трошене на кола
 11. На някой е, даже се продава спешно Според мен има нитраж тоя орел
 12. Ако има достатъчно писти около големите градове, може и да намалеят уличните гонки.Пък и собствениците ще изкарат парички По темата: Не е редно, но е приятно.
 13. Какво ме ядете? Избършете си тръбите отвътре и сами решете, дали филтрите ви са добри.Човека пита за интейк - не е споменал за какви пари.Да предложа преди някой да го е направил - Направо да смени колата, най-евтино ще му илзеле.
 14. Никой не иска да чува за d13b2, ти искаш да продават тунинг чаркове за него Иначе конусовидните филтри на k&n са 120-130 кинта ... Другите, където са само за красота и чупене на двигатели варират от 10 до 50 лева.Алуминиевите тръби в магазините за тЮнинг са 25-30 лева, пък ще ти трябва и коляно на 90 градуса, защото карба смуче отгоре. Като вкараме и силиконовите връзки, ако искаш да е като по филмите ще излезе около 200 лева За някоя друга конска сила има няколко добри теми, ето една от тях- http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=33558
 15. Декоративна (менте) бутилка NOS между седалките ще лови окото
×
×
 • Create New...