Jump to content

mihou

Фен
 • Мнения

  81
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно mihou

 • Ранг
  mihou san
 • Рожден ден 22.04.1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ssew.org

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София
 • Интереси
  голфчета :D
 1. 316 го отвяваш с d13, ала 318 уж са сила Съединителя ти не трябва да е заминал, гумите да не са ти дървени и скоростната кутия да е къса, па не знам is колко върви. Все пак за 200 метра става въпрос.
 2. Е те ти останаха лоша маса и комутатор.
 3. Тези чарколяци стават ли за d13b2? ..че стопи ли се снега няма да боксуват гумите
 4. Редовно се запотяват при студено и влажно време. Да пуснеш климатинка е най-бързото решение. Чисти прозорци + продукти против запотяване също вършат работа. Задното стъкло само с реотана, и то ще отнеме доста време докато се понагрее.
 5. Въпрос за ускорение ?

  Рано сменяш Но е разбираемо с камера в едната ръка. Трябва някой друг да снима, че да си спокоен и ще станат от 13 на 12 скеунди
 6. Улични гонки

  Кои от следните групи катастрофират по-често:* жени и пенсионери* деца подкарали колите на бащите си* рацери :)10 лева са много за вход бре... и без това ще има капанче с хапване и пийване, 5 лева са една добра сума за цял ден трошене на кола
 7. На някой е, даже се продава спешно Според мен има нитраж тоя орел
 8. Улични гонки

  Ако има достатъчно писти около големите градове, може и да намалеят уличните гонки.Пък и собствениците ще изкарат парички По темата: Не е редно, но е приятно.
 9. Какво ме ядете? Избършете си тръбите отвътре и сами решете, дали филтрите ви са добри.Човека пита за интейк - не е споменал за какви пари.Да предложа преди някой да го е направил - Направо да смени колата, най-евтино ще му илзеле.
 10. Никой не иска да чува за d13b2, ти искаш да продават тунинг чаркове за него Иначе конусовидните филтри на k&n са 120-130 кинта ... Другите, където са само за красота и чупене на двигатели варират от 10 до 50 лева.Алуминиевите тръби в магазините за тЮнинг са 25-30 лева, пък ще ти трябва и коляно на 90 градуса, защото карба смуче отгоре. Като вкараме и силиконовите връзки, ако искаш да е като по филмите ще излезе около 200 лева За някоя друга конска сила има няколко добри теми, ето една от тях- http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=33558
 11. Евтин "тунинг"

  Декоративна (менте) бутилка NOS между седалките ще лови окото
 12. Евтин "тунинг"

  Евтин и нецигански тунинг би било едно основно почистване на всичко по колата Купи си една туба нитрометан и налей малко в резервоара ;)
 13. Ей, няма оправия в тая държава!

  Охлювче мога да ти оставя, нямаш проблеми В тия дъждовни дни се намират много.По темата: Не съм учуден... тук всичко се краде. Сигурен ли си че не го е направил някой който те мрази?
 14. Проблем с оборотите

  От лош контакт трябва да е. Буксите влизащи в таблото, както и буксата към компа трябва да се проверят. А може и по пътя някъде да прекъсва някоя жица.
 15. Всички двигатели тракат когато са студени (под нулата), все пак от метал са правени...Виж, вече ремъците да шумят - издават си произхода
×