Jump to content

ianiovski

Фен
  • Мнения

    270
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

13 Neutral

Относно ianiovski

  • Ранг
    Honda Motor Co.
  • Рожден ден 18.08.1989

Profile Information

  • Кара
    Honda Concerto 1.6i 16v
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Враца

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Последни посетители

3368 профилни разглеждания
  1. Някой може ли да ми препоръча някой който затъмнява добре стъклата във Враца ,че вчера си играх да ги затъмня,но не стана като хората . Колата е Кончерто
  2. Наскоро сменях бобина и дистрибуторна капачка общо за 80 лв ,но марката трябва да я видя каква беше .
  3. Значи моето купе няма филтри , има 2 канала за въздух в краката на пътника от пред в дясно и под чистачките . И двата са си отпушение проблема обаче не е само когато съм на климатик ....... сега изолирахме парното и ще карам така да видя дали пак ще се замъглят .П.С. Интересното е че когато пусна парното не се замъглява . Пробвах да карам 2 седмици без климатик и без парно то и в това време не ти трябва де ,но леко по-леко се замъглиха пак . Може ли да е нещо от жегите и ароматизатора когато съм затворил прозорците на колата и е на слънце ?
  4. Да то и при мен са мазни ,но седят като изпотени и това на всички стъкла не само на предните . Ще пробвам това с отварянето на вратите дето колегата каза .
  5. Колата е Кончерто , вече за 2-ри път ми се случва за това лято като карам на климатик пускам да ми духа срещу мен и в краката .Обаче на другия ден стъклата са ми мазни все едно са потни ,а по време на карането с климатика не се запотяват
  6. Не започва ли да вибрира волана само при спиране ?Тук от 2 дена пък спряха вибрациите спаднах налягането на гумите,че беше голямо и пак си вибрираше но по-малко . Вчера и днес я карах и нямаше вибрации ,но сигурно е някакво временно и пак ще започне да бие .
  7. Ходих на баланс на гумите в Русе и вибрациите значително утихнаха много леко при вибрира от време на време . Иначе хората ми казаха ,че гумите са перфектни без кривини и т.н.
  8. А как може да се разбере дали е от него ??
  9. Колата е Хонда Кончерто от доста време имам проблеми с вибрирането на волана и при зимните и при летните гуми . Волана започва да бие от 95 до към 115 ,някой път когато превключвам от 4-та на 5-та и при 80 и нещо започва да се поклатва волана . Сложих нови лети джанти и симптома е пак същият . Рейката ми има малко повече луфт когато на едно място местя волана , иначе други тропания нямам дали може да е нещо от полооска или нещо друго нз и аз .
  10. До жабешкото и аз съм ходил ,но забелязах че не слагат на ръба на гумата онова каучуково лепило ли е кво ли и периодично ми спадат гумите . А на въпросните места как ги изправят с чука ли или чрез машина и получиха ли се нещата ?
  11. Някой ако може да ми препоръча къде изправят добре железни джанти за градовете Враца и Русе .
  12. Аз съм много доволен от гумаджииницата в Русе дето е срещу военното поделение във Въздраждане до жабешкото
  13. А изправянето на 14" 15 лв ли беше ??? И има ли ефект от това изправяне или са пари хвърлени на вятъра
  14. Понеже зимата съм със стоманени джанти и ми бият, искам да си купя чисто нови стоманени джанти . От къде мога да си купя и каква е цената на железните джанти
×
×
  • Създай нов...