ACID BURN 235 #481 Отговорено 2 Декември, 2012 (Редактирано) Евалата! Не мога да кажа нищо за шофьора, клипчето не дава точна представа, но двигателя които се чува, предавките колко са на късо и факта, че колата се кара на писта адски много ме зарадва! Много се кефя, когато видя каквато и да е Хонда на писта да сече завоите. Това е като техния дом. Редактирано 2 Декември, 2012 от chris_barnes Предходно мнение не се цитира!!! 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #482 Отговорено 2 Декември, 2012 Клиповете са уникални Малко инфо за конфигурацията на колата може ли?Знам, че е б16ка. Най- вече ме интересува с какво окачване и с какви гуми е колата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vti16vv 15 #483 Отговорено 2 Декември, 2012 Колата е с регулируемо окачване KONY и гуми 15` чист слик ! Колата върви доста прилично.. Леко модифициран мотор маса 920 кг.. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikidenik 1 #484 Отговорено 2 Декември, 2012 (Редактирано) ето още един старт,та значисгъстяване 12:1всмукател скунк2 про сериядросел 70ммизпускател 4-1генерация 70ммпружини и тарелки Supertech, валове BC стеич2балансиращите са на вторични :D/>/>/> 4.64 дифгуми 205/50/15 Здравейте,Колко коня е колата и турбина има ли? Редактирано 2 Декември, 2012 от nikidenik 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
donvini 17 #485 Отговорено 2 Декември, 2012 Ем той човека си го е написал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #486 Отговорено 10 Декември, 2012 По желание на enigma-та ... :P/> моето ускорение с много лошо качествоhttp://vbox7.com/play:0812f73f99 5 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vti16vv 15 #487 Отговорено 10 Декември, 2012 Колата ускорява мн. добре! Какво е точното време на 400м ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #488 Отговорено 10 Декември, 2012 виж клипа в подписа му 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vti16vv 15 #489 Отговорено 10 Декември, 2012 Истински 200 коня в 850 килограмова кола едва ли дават 13 сек ??? !!! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #490 Отговорено 10 Декември, 2012 (Редактирано) конете са истински ама са 199 на гумитеп.с. колата е 930 кг с мен е 1000на клипа е 1100кг Редактирано 10 Декември, 2012 от jivaka 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #491 Отговорено 10 Декември, 2012 НА писта с повишено сцепление дават не се чуди 850 кг на 200 whp . :cool: :cool: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #492 Отговорено 10 Декември, 2012 Истински 200 коня в 850 килограмова кола едва ли дават 13 сек ??? !!!/>Всъщност от 200 коня мотор, до 200 коня мотор може да има много разлика. Единия може да вади тея коне и да ги държи в 200-300 оборота,а преди и след това да няма никой,а другия да вади 200 к.с в 1000об. диапазон и преди и след това да е близко до тези коне.... разликата във връвежа ще е огромна, макар и на хартия да изкарват 200к.с. и 2та Цифрите са просто пример..... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vti16vv 15 #493 Отговорено 11 Декември, 2012 Щом колата е 1100 кг на клипа значи сега трябва да прави високи 12 щом е 100 кила надоле! ? 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #494 Отговорено 12 Декември, 2012 Не колега ,на клипа с ускорението колата тежи 1120 кг,а на клипа в подписа ми колата е около 970кг с мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
donvini 17 #495 Отговорено 12 Декември, 2012 Не колега ,на клипа с ускорението колата тежи 1120 кг,а на клипа в подписа ми колата е около 970кг с менКолега какво си правил по двигателя ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #496 Отговорено 12 Декември, 2012 (Редактирано) Живака , я кажи времената от целия ден , че аз докат бях там , твое време близко до това от клипа не видях ... освен техниката пак да се е бъгнала ...П.С По-спомен имаше няколко пъти 13.8-13.9 Редактирано 12 Декември, 2012 от ванко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vti16vv 15 #497 Отговорено 12 Декември, 2012 Живака ! Не искам да споря колата ти е бърза но едва ли реалното време на 400 м на колата е 13 сек. Да не е имало тогава проблем с измервателната апаратура ? 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #498 Отговорено 12 Декември, 2012 да бе и аз се чудя кви бяха тея толкова 10-ки тоя сезон Колега времето на колата е висока 13ка, а това на клипа от подписа на Живко е рекорда му до момента Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #499 Отговорено 12 Декември, 2012 Първите 20м на колата са 1.7хх по спомен,но не знам дали може да падне толкова.... другите са от 2.3 до 2.7 сек. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #500 Отговорено 12 Декември, 2012 http://vbox7.com/play:f153ec001b 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #501 Отговорено 12 Декември, 2012 Колата ми ще е 12 секундна догодина живи и здрави ,мотора няма да се пипа 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #502 Отговорено 13 Декември, 2012 Живака , я кажи времената от целия ден , че аз докат бях там , твое време близко до това от клипа не видях ... освен техниката пак да се е бъгнала ...П.С По-спомен имаше няколко пъти 13.8-13.9Не исках да го казвам аз,че си имаме закачка с Живко отпреди,ама тва го чух и аз..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #503 Отговорено 13 Декември, 2012 Аз немога да разбера кво толкова искате да видите и чуете за мен ?? Някъде да парадирам че колата ми е 13.0 секундна ? Наистина имам такова време но то не е постоянното ми ! То нямаше и как с боксуващ съединител и с неподходящите гуми... Кво ви дразни и или пък не ви харесва незнам,но с вашето или без вашето мнение аз до тоя момент си оставам наи-бързата атмосферна ХОНДА в България,откъдето и да го погледнеш. От 3 години ходя постоянно по драг състезанията,пропуснал съм няколко кръга,по най вероятно финансови причини ,НО...никъде не ви видях ВАС като Участници, освен Рибата друг невиждам да кара,не говоря за свободни стартове в събота...Бройте ме за 14.5-15 секунден ....другото е бъг... 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zavist_bg 4 #504 Отговорено 13 Декември, 2012 (Редактирано) Живака , я кажи времената от целия ден , че аз докат бях там , твое време близко до това от клипа не видях ... освен техниката пак да се е бъгнала ... П.С По-спомен имаше няколко пъти 13.8-13.9 Абе шумянско състезателче я кажи ти каква кола изкара и на колко състезания беше? Въпроса е риторичен, не се напъвай да ми отговаряш. Това завистта в България е голяма работа. И оня с умрялата си 4та , където най -великото му постижение е импровизирано драгче на междене и той се съмнява, Радко к9-та />. Черно на бяло има клип, има бонче с времето и не може да се оспорва, яд не яд - това е положението - правилно купе с правилен двигател - реален резултат. Тръгнали мишоци зимата да анализират. Поздрави баце - не мога да ги търпя тея. Редактирано 13 Декември, 2012 от zavist_bg 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #505 Отговорено 13 Декември, 2012 Предлагам на всички, да успокоят тона, за да няма пред коледни подаръци! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #506 Отговорено 13 Декември, 2012 Живко, нищо лично, ама нали се сещаш, че ако Васко Куков си караше колата щеше да му дишаш праха, а и ясно се чува на гонката с неговата кола как изпуска скорост ... :lol: "Най-бързата атмосферна Хонда", недей така бе човек, не се изхвърляй 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #507 Отговорено 13 Декември, 2012 (Редактирано) Да евала на куков и колата му ,беше бърза даже много бърза,но, ако и тн несъществуват ..на финала е 1 победителя ..и не се изхвърлям въобще.. да му дишам прахта а ...а можеш ли да ми обясниш как го настигнах тогава ,като ми беше взел 2-3 на втора Редактирано 13 Декември, 2012 от jivaka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #508 Отговорено 13 Декември, 2012 ми като изпускаше предавките, написал съм го по-нагоре, а и пак ти НАТВЪРДВАМ, че не той си караше колата. 4-ката ти си върви, ама е далече от ниска 13-ка, да не говорим пък за това че била над 900кила с теб в нея :lol: това пък беше най-смешното нещо, което бях чел тия дни. Чак пък и 1100 кила била :D това може да е теглото и с 4 пасажера, ама не и само с теб в нея (освен, ако не тежиш около 250кила) 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #509 Отговорено 13 Декември, 2012 руле,мислиш ли че Иван неможе да кара колата ...та дори и е 20-тина кила по лек от Куков,тръгваше си как си трябва и караше колата както си трябва.просто направи грешка като ме видя че се изравнихме и от напрежение не успя да вкара 4-та/само тя не влезе а не както казваш ти "предавките"/ и като писах че го настигам имам впредвид че беше ми взел кола две а на финала бяхме равни. А за килограмите си в голяма ама голяма заблуда колата пак ти казвам тежи с мен 1000кг мерено е, а това 1100 е с втори човек които снима-не виждаш ли че не снимам сам,имам кантарна бележка и невиждам кое ти е смешно 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #510 Отговорено 13 Декември, 2012 (Редактирано) Живака , я кажи времената от целия ден , че аз докат бях там , твое време близко до това от клипа не видях ... освен техниката пак да се е бъгнала ... П.С По-спомен имаше няколко пъти 13.8-13.9 Абе шумянско състезателче я кажи ти каква кола изкара и на колко състезания беше? Въпроса е риторичен, не се напъвай да ми отговаряш. Това завистта в България е голяма работа. И оня с умрялата си 4та , където най -великото му постижение е импровизирано драгче на междене и той се съмнява, Радко к9-та />. Черно на бяло има клип, има бонче с времето и не може да се оспорва, яд не яд - това е положението - правилно купе с правилен двигател - реален резултат. Тръгнали мишоци зимата да анализират. Поздрави баце - не мога да ги търпя тея. Радко К9-ката душка,душка и какво надушка-хейтър!Хммм,мирише ми на син хейтър.Я си стой и си дрънкай в синия форум.Я.....той не работи! П.С. Сивик 4-та тежи с цялото оборудване 920кг(теглена лично) Същата,със всичко махнато,след предните седалки-задни седалки,кори с колани,резервни гуми,крикове...-850 кг(теглена лично) Бях там и наистина човека,който караше колата на Куков,изтърва само 4-та.Както направи и момчето което кара моята кола и падна от шампиона с една кола,иначе вървяха заедно. Редактирано 13 Декември, 2012 от RadoslavKZ 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #511 Отговорено 13 Декември, 2012 Хейтъри -мейтъри ,темата не е ли за слагане на клипове ? или е за мерене на...и да не съм оффhttp://www.vbox7.com/play:35b46e8dД15-мини ме,4.4 файнъл с 3-та рексова,генерация и автърмаркет всмукател. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yajo 466 #512 Отговорено 13 Декември, 2012 Специално към моя приятел Ruleto:)!!!Абе Rule ти освем да сереш по темите друго можешп ли ве? като си бърз я изкарвай Живко да ти види 19 секундния явтомобил на пистата ве! Мишок стига си срал по темите ами вземи пиши нещо смислено и мисля че имат право да коментират такива хора който са постигнали нещо на яве! Каде видя Васето да пише нещо по темата той наистина имаше много бърза кола и е неуспорим факт и доказан, но човека нее тръгнал да сере на хората в темите като теб! А и той за разлика от теб има доста багаж в главата щом усля да сглоби такава кола! 11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #513 Отговорено 13 Декември, 2012 П.С.Сивик 4-та тежи с цялото оборудване 920кг(теглена лично)Същата,със всичко махнато,след предните седалки-задни седалки,кори с колани,резервни гуми,крикове...-850 кг(теглена лично)Бях там и наистина човека,който караше колата на Куков,изтърва само 4-та.Както направи и момчето което кара моята кола и падна от шампиона с една кола,иначе вървяха заедно.Koлега сигурен ли си че ще свалиш от една патерица крик и една задна седалка от дунапрен 70кг ,мене ми изглежда невероятно.Моя Сивик без нищо в багайника и без бензин даде на електронен кантар 980кг 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #514 Отговорено 13 Декември, 2012 По талон моята 4-ка е 895кг,но тва май е за ЦРХ и ги шляпат тия цифри наред,ама чак 980кг....Не знам какъв е тоя кантар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #515 Отговорено 13 Декември, 2012 Да кача и аз един клип от 2011-та с моята барака д15бзле http://vbox7.com/play:cda33e7d8a 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #516 Отговорено 13 Декември, 2012 (Редактирано) По талон моята 4-ка е 895кг,но тва май е за ЦРХ и ги шляпат тия цифри наред,ама чак 980кг....Не знам какъв е тоя кантарПроблема не е в мойте 980кг аз съм ЕЕ9 нормално е да е по тежка има всичко без клима и хидравлика питането ми беше как си успял да свалиш 70кг от 1 крик една патерица и задна седалка която е общо взето най-леката част .Са да не си помислиш че се заяждам ама ако кажеж че твоя крик е 40кг щотото толко се губат некаде.Питам и разпитвам за да знам има ли смисал аз да свалям че едни 70кг са си тегло за малолитражки без НМ Редактирано 13 Декември, 2012 от Ico Dimitrov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #517 Отговорено 13 Декември, 2012 Патерицата тежи точно 10кг,корите с коланите съм ги свалил,тежат доста,кората на багажника и тя е десетина килограма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #518 Отговорено 13 Декември, 2012 Да кача и аз един клип от 2011-та с моята барака д15бзле http://vbox7.com/play:cda33e7d8a :D/> Шшш тва пали като двутактова машина ве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #519 Отговорено 13 Декември, 2012 Да кача и аз един клип от 2011-та с моята барака д15бзле http://vbox7.com/play:cda33e7d8a :D/>/> :offtopic:/> Шшш тва пали като двутактова машина ве :ppp/>минала покрай двувалка така става като се прави тротоарен тунинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #520 Отговорено 13 Декември, 2012 keyboard racing seazon - OPENНе се здържах :lol: :lol: 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове