Jump to content
dandilov

Добавки - резултати със снимки.

Recommended Posts

Мнение без снимки: пробвал съм какви ли не добавки: протек; валволин; редекс;бардал само наколенки не съм слагал: ефект нула, освен изтъняването на джоба. Истината е че горивата на родна територия са пълен боклук и каквито и добавки да слагаме все си остава боклук. За сега единствено някакво подобрение в работата на двигателя забелязвам от ползването на v-pover горивата на шел(да не вземе да прозвучи като реклама) и то след няколко изгорени резервоара. но и там пак зависи от партидата бензин ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dandilov, по твой съвет преди време, 1, 2 пъти годишно слагам Pro-Tec Fuel Line Cleaner и след нея Pro-Tec OXICAT. Това на VW POLO 1,4 бензин. След като се наложи преди време да махна двата катализатора и закупих нови, вече втора година минава преглед и покривам нормите. Доволен съм, особено след първата добавка колата върви много добре. 

• Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Off Topic

Тоест, двата катализатора си ги махнал преди да започнеш да ползваш добавките. А после си ги ползвал при новите катализатори.

Да не си помисли някой, че си махнал катализаторите, щото са били повредени от добавките. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да преди добавките ги махнах, защото предния се разпадна и запуши тотално и задния. Това се случи още като взех колата "нов внос". Добавките ги използвам за да запазя новите катализатори, че хич не са евтини. 

Редактирано от goga

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...