Jump to content
zograffa

Смяна сп.течност съединител.Едно на ум.

Recommended Posts

Каква марка е тая помпа от снимката?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оригиналната Nissin.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те затова и повечето "майстори" бягат от смяна на течността на съединителя. Като ги питаш за смяна, казват "Карай така", "Не пипай, нали всичко си работи" или "Това е специфична работа. По-добре отиди в официалния сервиз". Поне на мен така ми казаха преди време, когато исках да сменям спирачната течност на съединителя. Интересното е ,че когато отидох в Бултрако , ми изломотиха нещо подобно :). Между другото, аз също налях спирачна течност ATE dot 4. За сега нямам проблеми - нито е потъмняла, нито имам течове. Минаха близо 3 години от тогава.

Редактирано от katri71

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно тази пружина е слабо място защото на долната помпа е лъскава и като нова.Тази обаче е корозирала доста и счупена на 6 парчета.Дори и така всичко работи докато системата е затворена,заиграеш ли се обаче,се получава това.Дано обезвъздушаването поне мине безпроблемно,сега си чакам доставката.

Ако буталото на помпата беше на твърда връзка към педала нямаше да има проблеми.И двете помпи обаче са проектирани само на "бутане",явно има причина да е така.

Не е от спирачната течност според мен,дори в ръководството пише,че може да е dot 4.Тя в казанчето не потъмнява и моята там беше бистра,долу обаче е боза.По самите стени на помпите имаше едно черно и упорито отлагане,предполагам от износването на гумичките.

Най-добре наистина май да не се пипа и стане ли нещо смяна и на двете помпи.Лошото е да не стане на път.

Редактирано от zograffa
  • Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз на Леджо исках да сменя течността в спирачките, че скоро ще стане на 4 години, обаче не можахме да отвием пробките на предните апарати. :(

Пръскахме със спрея, чакахме, ноо - грда. Ще почакам лятото а и ще ида като ги загрея с няколко спирания. Слава Богу - съединител нямам. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...