tosith 1 #1 Публикувано 4 Юни, 2024 Здравейте, Моята Хонда е CR-V, 4 генерация от 2015 година, след фейслифта, оборудвана с ужасната мултимедия Fujitsu, но без навигация. Успях да инсталирам някои от приложенията, спрямо съветите в темата „Инсталиране на приложения на системата Honda Connect“ , но за съжаление функционалността не е достатъчно адекватна. Някой слагал ли е от китайските android навигации, който продават в България (например https://carmedia.bg/honda/60-2619-1025-crv-2012-2016-navigaciya-multimediya-android-crv.html#/161-konfiguraciya-89990lv_android_14_8_yadren_cpu_8gb_ram_64gb_rom_rds_dsp_carplay_android_auto_slot_za_sim_karta ). Чудно ми е дали има модел, който да се възползва от бутоните на волана, вградената задна камера, USB-тата в жабката, идващи с фабричната мултимедия и да може да сверява часовника на малкия дисплей на таблото. Благодаря! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokopeykov 8 #2 Отговорено 4 Юни, 2024 Малко едра ми се вижда тая мултимедия, има доста теми във групите във фейса. Същата в алито или поне подобна по инерфейс вчера гледах с една трета надолу. Знам само , че трябва да се гледа търговеца да има европейски магазин. Няколко пъти ту се навивам да си купя , ту ми минава. Една стойка за телефон и един регистратор при мен вършат горе долу същата работа, като махнеш завиващата задна камера и OBD модула. Нещо говорителите взеха да сдават багаж. Та ако ще купувам скоро ще е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paruchev 16 #3 Отговорено 28 Юли, 2024 Какво не си доволен от оригиналната, на мен си ми върви идеално Waze и още една навигация, блутута и той, какво друго ти трябва. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsilev 8 #4 Отговорено 12 Март И аз бях доволен от оригиналната, но пак се прецака Waze. Да не говорим, че неможах да кача по съвременна версия от 3.9.9.3 на Waze, защото има някакво ограничение до 40мб. Затова търговци на мултимедии ме съветват за нова такава с Андроид. Въпроса е дали някой има вече опит и сам се е справил с намиране и монтаж и всичко ли си работи: оригинална камера, парктроници отворени врати, управление от волана и т.н.? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolasko 11 #5 Отговорено 26 Март Аз имам. Управлението от волана, задна камера(оригиналната) и парктроници - всичко се визуализира. Ноооо..... часовника е проблем. Както и другите функции като да си настроиш вратите кога да се отключват. Kупувана е от carmedia. Ако се избере правилния can- декодер и окабеляване. тези проблеми може би ще изчезнат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milbor2 41 #6 Отговорено 26 Март На 28.07.2024 г. at 21:00, paruchev написа: Какво не си доволен от оригиналната, на мен си ми върви идеално Waze и още една навигация, блутута и той, какво друго ти трябва. Бихте ли споделили как сте направили на оригиналната да се инсталира WAZE. Мойта в момента е такава / прилагам снимка/ . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 172 #7 Отговорено 26 Март @milbor2 Колегите обсъждат мултимедия за CRV 4та генерация и нагоре. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milbor2 41 #8 Отговорено 26 Март Преди 1 час, I_Yordanov написа: @milbor2 Колегите обсъждат мултимедия за CRV 4та генерация и нагоре. Съжалявам, не съм обърнал внимание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 331 #9 Отговорено 6 Юли Здравейте. Занимавката от вчера. Андроид 13 на 9 инчов Junsun екран монтиран на автомобил с оригинална навигация. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ves_Co 0 #10 Отговорено 13 Август (Редактирано) Здравейте! От няколко дни съм собсвеник на CRV 4та ген., и едно от нещата, които веднага искам да добавя към автомобила е мултимедия. Спрял съм се на долната от линка, но нямам представа с какви характеристики като памет трябва да бъде. Засега се двуумя между 8 ядрения 4+64гб или 6+128гб, какъв съвет бихте ми дали? Също - със стандартното радио съм, предполагам, че трябва да поръчам "модел А"? https://a.aliexpress.com/_EvMeJYA Живи и здрави! 🙂 Редактирано 13 Август от Ves_Co Грешка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 331 #11 Отговорено 13 Август Здравей. 6/128 V2 PLUS е по-добрия избор. Има вариант да се наложи претаботка на инсталацията за да тръгне звука, бутоните за телефон на волана и оригиналната камера да се визуализира и на медията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ves_Co 0 #12 Отговорено 14 Август Благодаря колега! Забравих да добавя, че мисля предимно да ползвам waze, музика и т.н., тоест не мисля да слагам кой знае какво като приложения, та не знам оправдано ли е да е с по-добри параметри. Относно монтажа - сам няма да се справя с ел.частта, но ще търся някой в региона да помага. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 518 #13 Отговорено 23 Август (Редактирано) И аз така, навивам навивам се, гледам проучвам и накрая се отказвам. До сега май не съм срещал някой да е монтирал и да не е имало някакъв проблем. Освен това повечето идват с много гадни пластмаси, развалят дизайна, грозотия. Тази Junsun изглежда добре в интерес на истината, но с тези проблеми... аз лично се отказвам за пореден път, че вече загубих два дни, представям си ако прябва да и "бая" че да работи нормално. Редактирано 23 Август от Bizzito Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1923 #14 Отговорено 23 Август Скоро купихме на детето 4-та генерация. На оригиналната мултимедия, (каква е незнам - но дисплея се отваря и отзад е компа), е инстслирана навигация (Гармин), която си работи, но със стари карти. Как или какво трябва да се направи, за да се осъвремени, или мисията е невъзможна? Питам, защото така и така не мисля да я сменявам,но ако може поне да я осъвременя малко от малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 518 #15 Отговорено 23 Август Виж тук: От днес започнах да мъча и по-нова карта 2026.20. Засега без успех, но мисля, че ако успея да отделя повечко време ще стане. Ще пиша в темата ако има развитие. Засега последните работещи ъпдейти са Европа 2025.10 и България 2024. Пиши ако линковете не работят вече или имаш въпроси. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1923 #16 Отговорено 25 Август (Редактирано) Така, картите на навигацията са от 2018г. Реших да се направя на хакер и да инсталирам по-нови, следвайки упътването на Гармин експрес, но там актуалните карти са стари - от 2023г., а и платени (22,40 $).... И се отказах. Къде са тези за Европа от 2025 и България 2024 ? Редактирано 25 Август от Emicha Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 518 #17 Отговорено 25 Август Здравей, Ето линк към 2023 за Европа. https://drive.google.com/file/d/1x37PCVrRMIOfLVFf8spplc8W5NtFNcPC/view?usp=drive_link За 2025 от европейската имам изрязана само за България (моя грешка). Прочете ли другата тема? Ще ти трябва UNL файла от твоето устройство. Трябва по някакъв начин да се сдобиеш с него, аз го имам от безплатния ъпдейт на който си направих бекъп, обяснил съм мисля в другата тема. Ако го нямаш може да ми пратиш ID на устройството и да пробвам да ти го генерирам. Предлагам да се прехвърлим в другата тема, за да може всичко за гармина да е на едно място. Може да ми пишеш, ако трябва ще се чуем за по-лесно да ти обясня. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jsarbenishki 0 #18 Отговорено преди 6 часа (Редактирано) Здравейте на всички и поздравления за общността! Моля, препоръчайте вариант за медия, която да замени старата на CRV 2015? Видях такива в мобиле, но как да избера такава, която да добавя функционалностите на нов Андроид без да бъгва камера, парктроник, звук и т.н. Редактирано преди 6 часа от jsarbenishki Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове