Jump to content
tosith

Няколко въпроса относно Android навигация

Recommended Posts

Здравейте,

Моята Хонда е CR-V, 4 генерация  от 2015 година, след фейслифта, оборудвана с ужасната мултимедия Fujitsu, но без навигация. Успях да инсталирам някои от приложенията, спрямо съветите в темата „Инсталиране на приложения на системата Honda Connect“ , но за съжаление функционалността не е достатъчно адекватна. Някой слагал ли е от китайските android навигации, който продават в България (например https://carmedia.bg/honda/60-2619-1025-crv-2012-2016-navigaciya-multimediya-android-crv.html#/161-konfiguraciya-89990lv_android_14_8_yadren_cpu_8gb_ram_64gb_rom_rds_dsp_carplay_android_auto_slot_za_sim_karta ).

Чудно ми е дали има модел, който да се възползва от бутоните на волана, вградената задна камера, USB-тата в жабката, идващи с фабричната мултимедия и да може да сверява часовника на малкия дисплей на таблото.

Благодаря!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко едра ми се вижда тая мултимедия, има доста теми във групите във фейса. Същата  в алито или поне подобна по инерфейс вчера гледах с една трета надолу. Знам само , че трябва да се гледа търговеца да има европейски магазин. Няколко пъти ту се навивам да си купя , ту ми минава. Една стойка за телефон и един регистратор при мен вършат горе долу същата работа, като махнеш завиващата задна камера и OBD  модула. Нещо говорителите взеха да сдават багаж. Та ако ще купувам скоро ще е.

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво не си доволен от оригиналната, на мен си ми върви идеално Waze и още една навигация, блутута и той, какво друго ти трябва.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...