Honda_Z 1486 #81 Отговорено 10 Април Разходих СивикОт до Охрид, че има вопиюща нужда от пробег. Една Бугарска Хонда там: Като за Сивик, не е толкова зле извън града. Липсваше ми само обдухването на седалките спрямо акорда. Но предвид разхода, преживява се. София - Охрид: Охрид - Шел Пазарджик: Това с няколко софийски задръствания и агресивно каране по АМ Струма. После София, Стара Загора... И там някъде, на връщане към София направи юбилея: 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
viktor11 92 #82 Отговорено 13 Април 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #83 Отговорено 2 Май (Редактирано) Дупета. Водих синковеца да си мием колите. Снимките са негови, както и идеята с билборда и сложеното в него.. Редактирано 2 Май от ceco_accord 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #84 Отговорено 21 Май Няколко снимки чиста,докато не е заваляло 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bobby_K24A3 10 #85 Отговорено 23 Май Честита да ми е. Засега съм влюбен в тази кола, дано отношенията ни се запазят така и занапред, че все пак само от 1 седмица се познаваме с нея 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #86 Отговорено 16 Юни - Виж кво паркира до твоята кола! - Грозно. - Е, да ама сериозно! Слез да го видиш, ако искаш? - Ще пропусна, не е мой тип. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 140 #87 Отговорено 18 Юни Среща с батко и Legend 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #88 Отговорено 21 Юни Голем бее - пасъл та расъл! Civito направо се губи под него, но по виражите ще го атакува с "удари под кръста". 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #89 Отговорено 21 Юни 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivetz 12 #90 Отговорено 10 Август Ретро парад толбухин 2024 20240810_120021.heic 20240810_115957.heic 20240810_115823.heic 20240810_115758.heic 20240810_115840.heic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #91 Отговорено 12 Август (Редактирано) Вече ме мързи да нося вехтия огледално рефлексен Канон, та го завещах на синковеца. Кръсникът му, му подари някъв "дълъг" обектив. Той па мераклия. Поръчал си някакъв статив, филтри от Али-то и вика - Айде да снимаме. Аз, "ни ловец съм, ни рибар", ама го водих на язовира - да лови кадри. Моя милост - асистент - мотиватор - подкокоросвам го. Нека експериментира. На тая с "дългата експозиция", даже е фанАл спътниците на Мъск. Редактирано 12 Август от ceco_accord 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 132 #92 Отговорено 12 Август Друго си е на село.Изпратено от моят 23021RAA2Y с помощта на Tapatalk 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ачка 6 #93 Отговорено 13 Август Ето я и моята 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #94 Отговорено 27 Август За пореден път в семейството има 3 хонди Това в средата пристигна миналата седмица. Подробности в 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angelbangel 12 #95 Отговорено 29 Август Онова, за което тоя автомобил е направен 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivetz 12 #96 Отговорено 1 Септември 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #97 Отговорено 1 Септември Просто локви ... по Богомил Райнов. 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #98 Отговорено 14 Септември Старата любов 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #99 Отговорено 20 Септември 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Robben 85 #100 Отговорено 1 Октомври 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #101 Отговорено 2 Октомври На раздяла Едно от първите произведени и едно от последните. 2003-а vs 2006-а 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #102 Отговорено 2 Октомври Off Topic Най-стилната (като визия пасваща на предназначението и) ЦР-В генерация - за мен де. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #103 Отговорено 2 Октомври Off Topic @ceco_accord , за мен това е Колата. Високо комби, няк'во там AWD, автоматик и визия на "джип". Следващите генерации ми идват малко като излезли от Кinder Surprise. А и "джип" без резервна гума отзад е като жена без двете издатини отпред. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #104 Отговорено 2 Октомври (Редактирано) Off Topic Как добре си го казал! В правата вяра си. Ко ги прайваш 2? Ще ти се ЦеРеВе сигурно, ако се разделиш с предното, ама чиляк не мОе да има сите хонди, еле па 2 еднакви. Редактирано 2 Октомври от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #105 Отговорено 9 Октомври У дома в Willand: Преход от 2940км за 48ч, и ... У дома в Ихтиман: п.п. Някъде в Унгария, брат ми осигурява обяда: 3 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #106 Отговорено 9 Октомври Ам, добре дошъ и внимавай, че тук мнозина са "леваци" и не е от лявата дирекция! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #107 Отговорено 9 Октомври На 2.10.2024 г. at 11:35, Krasi-mir написа: Скрий съдържанието @ceco_accord , за мен това е Колата. Високо комби, няк'во там AWD, автоматик и визия на "джип". Следващите генерации ми идват малко като излезли от Кinder Surprise. А и "джип" без резервна гума отзад е като жена без двете издатини отпред. Да беше взел един Terios, да изглеждат Момини тези издатини 😂 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 140 #108 Отговорено 19 Октомври Предното стъкло по-ниско от на GT3 😆 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #109 Отговорено четвъртък в 23:20 (Редактирано) 1 прозаична: ... прашна и празна - нейде из тъмницата на родината ни. Не мОе все да сме убави. Редактирано четвъртък в 23:21 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове