ceco_accord 3466 #2561 Posted February 4 преди 21 минути, Митко Йотов написа: Това е яко. Умирам за такива гледки, зареждат ме. Off Topic Всеки облък е само "веднъж в живота" - като пясъчните дюни в пустинята - вечна моментнос. Share this post Link to post Share on other sites
kvd74 533 #2562 Posted February 4 Ето залеза днес. Красиво, но се вижда колко е замърсен въздуха. 3 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 3466 #2565 Posted February 15 Небето шепне тайни на земята. 10 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 3466 #2566 Posted February 17 А снощи имаше пълнолудие. 10 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 3466 #2567 Posted February 24 Както и да тече животът ни и кои как го манипулират важно е какво оставяме на децата си и как те ще се адаптират!? 1 Share this post Link to post Share on other sites
vesivanova 1050 #2568 Posted February 25 С Н. Несторов и колеги се “забавляваме”. Изпратихме вече два, с колеги от страната, на парчета, в рамките на два месеца. Заради проблеми в навигационната система. Надяваме се, че на втория камерата е оцеляла. Този е нов. Не може да им намерим застраховател в България. 2 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 3466 #2569 Posted February 28 Чичковите червенотиквеничковчета на фон. Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 3466 #2570 Posted March 1 Честита ви баба Марта! Живи, здрави и добри бъдете! А за снега не я корете, Че февруари и е къс, а пък април е мек. 3 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 3466 #2571 Posted March 3 Нищо няма да пиша, за да не го тълкува някой превратно! 1 Share this post Link to post Share on other sites
mysticchannel33 88 #2572 Posted March 6 Ибаси Ондата 😄 1 Share this post Link to post Share on other sites
JHM 1494 #2573 Posted March 6 Off Topic Тя формата и е като емблемата на джантите! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Митко Йотов 769 #2574 Posted March 7 Преди 10 часа, mysticchannel33 написа: Ибаси Ондата 😄 Тава е Рено Лагуна 3 купе. Share this post Link to post Share on other sites
mysticchannel33 88 #2575 Posted March 7 (edited) Да, моята е ,просто за базика 😁 Edited March 7 by mysticchannel33 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 3466 #2576 Posted March 7 Off Topic На мен лично стайлинга на екстериора ми харесва. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Drone 664 #2577 Posted March 7 Един прекрасен дълъг край на седмицата имаше. Покарах и каляската едни 600км 3 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 3466 #2578 Posted March 7 @mysticchannel33 Аз съм фен на различните типове каросерии с еднаква "техническа плънка" (за определен модел), но не всички дръзват. Ако живеех в приказките и имах вълшебна пръчица, щях да превърна каретата си в дилижанс, че понякога ми липсва голямата 5-а врата. Панамерих муза преди време, та "изкомбих" КВ1-цата (заради "пауъра на дрийма"). Иначе познавам човек, който може да замени феята, но сърце не ми дава, а и нЕам нерви за институциите. 1 Share this post Link to post Share on other sites
mysticchannel33 88 #2579 Posted March 7 (edited) Off Topic Абе не си ли е 4 врати попринцип, камоли "голяма 5 врата" ,най -вече....си е друго. Добре че малкия излиза от на майка му страната 😁 ..ии цапа много с обувките, като слиза, иначе купето си е купе, по- спортно изглежда, кефи ме че вратите са ми някак си по големи , но то зависи от колата де. За удобство и практичност си е 4 врати или комби, но гЪзарията си е 2 ,но не ми е удобна , като я мета, как да ти кажа ,прехвърлям ония прахосмукачки ,стелки ,дърпам седалки , затормозявам са хаха. Иначе мн ме слуша и ми поти дланите, пък и имам почти вс екстри, и по- нщ не дава че е Рино Вълк в овча кожа . П.с. Някои да ми е казал купи си рено лагуна ,щях да му се изсмея , но тази беше от дилъра ,на собствениците ,на магазина с Пълна сервизна история на 54 000кмра. Вс оригинално, влизаше в бюджета ми и като разбрах че е с нисански мотор F серията ,мощност и екстри, не ми трябваше мн за мислене. Дадоха ми 2 год Гаранция на мотора и охлюва и просто казах "Да" Edited March 7 by mysticchannel33 Share this post Link to post Share on other sites
vesivanova 1050 #2580 Posted March 12 (edited) Любопитна тенденция се е оформила ? Да видим… Off Topic Не е нужно да ни правите на идиоти, за да постигате вашите заложени лични или корпоративни прогнозни доходи. И как да излезете на още пъти като месии или еднорогове. От суровини, от лекарства, от ваксини, оръжия.. от внушения, от страховете ни, от мечтите ни…. За власт, за време. За сбърканата идея, която ви е хрумнала. За смачканото ви его от преди. За нефелните ви познания. За нещастието други да решават, а вие, т.е ние …да го направим. Презирам Ви, тия които последваха и поведоха като наемни този начин, за да се случи. Колко още влезе в сметката Ви? Къде ви глобално затопляне, вирус? Кой сега ви пречи? Още алчни, за влияние, … за какво? Edited March 12 by vesivanova Нагаждане. 4 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 3466 #2581 Posted March 16 Днес над хоризонта е небесно кафяво. Преди да превали беше гланцово черна. Сега е цвят "пустинна буря". 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 3466 #2582 Posted March 24 Мъжът си е мъж, дори когато още не го осъзнава! 1 Share this post Link to post Share on other sites
JHM 1494 #2583 Posted March 28 Намерете разликите: 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 3466 #2585 Posted April 1 ПръвоХаприлска 3 Share this post Link to post Share on other sites
JHM 1494 #2587 Posted April 18 Още е бебе и радва окото! 4 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 3466 #2588 Posted April 19 Пролетта е хубаво нещо - дивото зове! 2 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 3466 #2589 Posted April 19 А ей това нещо донесе днес дъжд, сняг и градушка едновременно. Панорамната снимка е 10-тина минути по-късно - 4 сезона в 1 кадър. 2 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 3466 #2591 Posted May 5 Off Topic Дали щото вън е тъмно и съм си полегнал, но ми заприлича на ефирна дамска нощница, просната на поляната. 1 Share this post Link to post Share on other sites
JHM 1494 #2592 Posted May 6 Off Topic Според теб,кой път да хвана...? И двата са към Гората..? 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 3466 #2593 Posted May 6 Off Topic Според 1 стара мъдрост - "Ако човек се колебае - винаги бърка". Няма правилен и грешен път, а такива са само начините по които ще го извървиш. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 3466 #2594 Posted May 6 А правилният, за "в дън гори тилилейски" е с нещо дето няма да те предаде и да те е страх че ще го одраскаш. Горска спретната къщурка, с 2 фара отпред. 2 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 3466 #2596 Posted May 12 Не е заради цените на горивата. Просто друг манталитет и ценности. Share this post Link to post Share on other sites
DAN_DAN 141 #2597 Posted May 12 Преди 6 часа, ceco_accord написа: Не е заради цените на горивата. Просто друг манталитет и ценности. ... и релеф. Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 3466 #2598 Posted May 12 Off Topic Прав си. Плоска е като тепсия. 1 байрче нямат горките. Share this post Link to post Share on other sites
Honda_Z 1179 #2600 Posted May 15 Водих малкия до училище пеш тази седмица и гледам, задръстване от 7-9 коли на необичайно място - в тесните улички преди минно-геоложкия университет. Викам си, някой стои на кръстовището пред портала му и не знае накъде да поеме явно. Някои от колите явно возят деца за училище, бързат за работа, не издържат и тръгват наляво - към Софавто, а от там пътят връща към Г.М.Димитров и заобикалянето е голямо. Другите чакат и свирят. Продължавам надясно и гледам редица от 7-8 самосвала. Викам си, заради мегастроежа, който се започна там, явно има опашка. Обаче опашката не започва от строежа, а от завоя преди него. И тогава видях първия камион заклещен, не може да мине ни напред, ни назад: Не можах да снимам цялата редица, това е увеличено от далеч. Всички бяха толкова бесни, че чак ми беше неудобно. Спрял "колегата" наполовина стърчейки на улицата, на завоя, на който и без това се минава едвам, а за видимост да не говорим, и всичко е точно. На който не му отърва - да се оправя. С какви очи отиваш да си преместиш колата в такива случаи, не знам. 2 Share this post Link to post Share on other sites