Jump to content

mysticchannel33

Фен
  • Мнения

    211
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

mysticchannel33 last won the day on Февруари 2 2022

mysticchannel33 had the most liked content!

Обществена Репутация

93 Neutral

Относно mysticchannel33

  • Ранг
    Pilot
  • Рожден ден 18.12.1991

Profile Information

  • Кара
    Laguna 3 coupe phase 1 ,2008 F4R800
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Pleven
  • Интереси
    F1 Redbull

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. https://clubs1.bg/news/verstapen-peres-i-gasli-s-novi-dvigateli-bez-nakazaniya-za-pilotite-na-red-bul-gasli-sthe-potegli-ot-pitlejna/ Антака
  2. Няма да ни бъде този уикенд, в Унгария Ферари ще са мн силни... Време е за смяна на трансмисия и мотор..Както е написал Цецо ,за Спа трябва да сме подготвени;)
  3. Коментар в 10-ката !
  4. Аз гледах през стрийм,но важното че виждам кои завърши 1ви Браво Макс, отново не ме разочарова! Чеко можеше още малко да устиска,но такова каквото е.. Дърпаме здраво напред !
  5. Не мисля че ще е правилно..Първо ще дойде зимата, не се знае до колко минус ще са температурите, за да сипваш "просто" масло ,за едни 3-4000кмра миене...Ще започне да мие след 5000+ нагоре. Една смяна за 3000-4000кмра няма да свърши работа в двигателя ,а и зимата ,когато има повече триене на метала, няма да е "облекчение"за колата ..Чисто субективно няма да направиш правилен ход. Щом имаш запас от още 3000-4000кмра, от старото масло, по- добре изкарай зимата и на пролет си сложи силното масло до дрта пролет. Така ще угодиш на големия мотор и ти ще си спокоен. П.с. колко да е мръсен този двигател..
  6. Кмри едва ли свалят, Гаранция със сигурност дават ,но масла ,със сигурност от общия варел.
  7. Така е колега, напълно нормално. Карал съм такава Хонда и е така
  8. Дай Боже един ден и във Ф1, да се сражава с най- добрите.
  9. Хамилтън тръгваше 10ти и завършваше първи, защото тогава колата му беше "друга планета" ,сравнение с вс ост. Сега като гледам Мик го затруднява, а лапето още се учи със "силния" болид на Хаас Нз кое е резил, че завършихме втори, при положение че Макс беше сам или синия пушек и пламъците на Ферарито, за пореден път. Червените колкото са бързи , толкова са и кекави, а сезона е дълъг.
  10. :)) Чеко имаше лош късмет! И сам войнът е войн, Макс показа най- доброто. Късмет, че Сайнз отпадна, ако имаше още 3 обиколки можеше и да бием Не трябва да се оплакваме, просто фераритата бяха бързи, но правят и те грешки. Нямаше как да спечелим с един пилот, но беше интересно. Вс тепърва предстои, сезона е пред нас...Имаме реален шанс да ги беим и аз вярвам в това. Браво Макс , достойна второ място.
  11. ..Да му пожелаем успех !
  12. Използвам само MANN ,но до сега винаги са ми изпращали филтър Made in Germany.... Понеже бързах и не отворих да погледна и в нас установих че на този пише Made in BA ( Босна и Херцеговина) ,което ме очуди. Възможно ли е да е някакво менте или да не се притеснявам, защото ми се случва за първи път. Филтъра е с възвратен клапан. Поздрави
×
×
  • Създай нов...